Είμαστε το 9ο(5ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Απάντηση: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Στά περί ´μετριοφροσύνης´μιά επισήμανση..
Δεν θεωρώ πώς εκφράστηκε οιαδήποτε έπαρση γιά την καλή πορεία τού avclub..Iσως μιά λογική 'εκτόνωση´σέ πάμπολλες εκδηλώσεις ´αβροφροσύνης´-κατ´ευφημισμόν η έκφραση-πού γράφτηκαν με παντελώς α-πυλωτο τρόπο ,ναί.
Και μιάς και βρίσκομαι στο avclub απο τη πρώτη μέρα,ως μέλος, τυγχάνει να ενθυμούμαι εκδηλώσεις ´ενθουσιασμού´, γιά λιγότερο σημαντικά θέματα παλιότερα.............

Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

συγχαρητήρια στο forum ,διαχειριστές και μελόι

αυτό που βλέπω όμως είναι ότι γραφουν μονο mod
σας φαίνεται φυσιολογικό ?

μέλος είμαι και στα δυο και τις περισσότερες φορές σαν επισκέπτης

edit : και δεν είναι σωστό να μην μπορώ να το αξιολογήσω αλλα να είναι top 5 αστεριών

Last edited by a moderator:

Δεν είμαστε φυσιολογικοί,όπως πιθανά θα διάβασες :music-smiley-005:
Αναφορικά με τα μέλη μας αρκεί η ουσιαστική καθημερινή συμμετοχή και παρουσία τους.Το να γράψουν στο θέμα εκατοντάδες απ' αυτά δεν είναι απαραίτητο.
Δεν ανήκουν σε εμάς τα συγχαρητήρια σ' αυτά ανήκουν.

Πολλά πράγματα είναι αυτονόητα...

Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

edit : και δεν είναι σωστό να μην μπορώ να το αξιολογήσω αλλα να είναι top 5 αστεριών

Ευχαριστούμε γιά τις ευχές.
Ειναι σημαντικό μέλη που ενεγράφησαν στίς 8/11/09 να συμμετέχουν ήδη μέ τόση ζέση στο club.
Kατά τά λοιπά συμφωνώ με τον DIPIE.

Last edited by a moderator:

και μην προτρέχετε ,καμια σχέση με το δίπλα ,απέναντι (φάντασμα η όπως θέλετε )site

μας εξηγείτε αγαπητέ την ανωτέρω διφορούμενη φράση?

Πρεπει να πω οτι και τα smillies μας ειναι κορυφαια:firstprize:

:award: :grinning-smiley-043

μας εξηγείτε αγαπητέ την ανωτέρω διφορούμενη φράση?
όχι
με κάλυψαν πλήρως ο @DΙΡΙΕ και ειδικά ο @Σπύρος Σούρλας

όχι
με κάλυψαν πλήρως ο @DΙΡΙΕ και ειδικά ο @Σπύρος Σούρλας

το θέμα ήταν να καλυφθώ εγώ.....
αλλά δεν πειράζει.
Θα μείνω με την απορία:worshippy:

φιλε rock ουτε εγω καταλαβαινω τι εννοεις ...
απο πλευρας μου θεωρω οτι καποιος φιλοξενουμενος στο Avclub μπορει καλοπροαιρετα να πει την γνωμη του για το εδω Φορουμ,αλλά για καποιο αλλο Φορουμ δεν νομιζω οτι μας αφορα διοτι δεν ειναι κανενος σκοπος εδω μεσα η κουρσα προς κατι, καποιο επαθλο ή η συγκριση

το μηνυμα σου θα τροποποιηθει διοτι δεν ειναι σωστο η προσβολη αλλων χωρων

Σχετικά με τις μετρήσεις

Τα δημοφιλέστερα Ελληνικά sites σύμφωνα με τις παγκόσμιες μετρήσεις επισκεψιμότητας της Alexa Research

Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως και κάθε εταιρεία δημοσκοπήσεων, για να μπορέσει να εξάγει συμπεράσματα για το φάσμα των συμπεριφορών ενός συγκεκριμένου συνόλου (στην συγκεκριμένη περίπτωση των χρηστών του internet), χρησιμοποιεί σαν μέθοδο την δειγματοληψία.
H εταιρεία αυτή προκειμένου να δημιουργήσει την δική της παγκόσμια κατάταξη των διαδικτυακών τόπων, με βάση την επισκεψιμότητα (άρα και την προτίμηση των χρηστών), δημιούργησε και δίνει, σε όποιον χρήστη το επιθυμεί, μια εφαρμογή (Alexa Toolbar) η οποία όταν εγκατασταθεί σε συγκεκριμένους browsers συλλέγει στατιστικά στοιχεία.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η Alexa Research έχει στη διάθεσή της τα αποτελέσματα ενός μεγάλου και καλά σχεδιασμένου δείγματος, αφού είναι πολλοί πλέον οι χρήστες που "κατέβασαν" (download) την εφαρμογή της, με αποτέλεσμα να μπορεί να εκτιμήσει με σχετικά καλή ακρίβεια τα χαρακτηριστικά αυτού του συνόλου.

http://www.korinthorama.gr/topgr/about.php

M'άλλα λόγια δείχνει μετρήσεις και αποτελέσματα μόνο απο αυτούς που έχουν εγκαταστήσει την toolbar... Aυτό δεν με ενθουσιάζει καθόλου, (παρεμπιπτόντως εγώ δεν έχω εγκαταστήσει αυτή την "κατασκοπευτική" toolbar) κι όσο και να θέλω το avclub να πάει ψηλά, κατα τη γνώμη μου τα αποτελέσματα δεν έχουν καμμία αξιοπιστία...

Last edited:

Τρίζει! Τρίζει!

prod_trilet.GIF

Κανονίστε να σας δω καμιά μέρα με μαύρες πλερέζες γιατι "πέσαμε στην 10η θέση"... :flipout:

M'άλλα λόγια δείχνει μετρήσεις και απτελέσματα μόνο απο αυτούς που έχουν εγκαταστήσει την toolbar... Aυτό δεν με ενθουσιάζει καθόλου, κι όσο και να θέλω το avclub να πάει ψηλά, κατα τη γνώμη μου τα αποτελέσματα δεν έχουν καμμία αξιοπιστία...

Από κάπου πρέπει να πάρει το δείγμα της...
Στο Google π.χ. ανεβαίνουν αυτοί που τα σκάνε... Δεν νομίζω ότι έχουν καλύτερη αξιοπιστία...

Στο Google π.χ. ανεβαίνουν αυτοί που τα σκάνε... Δεν νομίζω ότι έχουν καλύτερη αξιοπιστία...

Και εκει "ψηλα" ειμαστε..

Και ας μην τα σκαμε.

Κανονίστε να σας δω καμιά μέρα με μαύρες πλερέζες γιατι "πέσαμε στην 10η θέση"... :flipout:

10η δεν πειραζει....

Μην εξαφανιστουμε απο την 100αδα ειναι το μαρτυριο...:ADFADF1:

Last edited:

Κι απο εκεί κατευθυνόμενη είναι η αξιοπιστία τους.Το πρώτο audio site και με διαφορά είμαστε.Πληρωμένοι είναι κι αυτοί...:Banane0:

Απο άλλους. :-)))))

Εν κατακλείδι δι' όλων των υφισταμένων κίβδηλων στατιστικών μετρητικών μεθόδων

:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

:party:

Last edited:

M'άλλα λόγια δείχνει μετρήσεις και αποτελέσματα μόνο απο αυτούς που έχουν εγκαταστήσει την toolbar... Aυτό δεν με ενθουσιάζει καθόλου, (παρεμπιπτόντως εγώ δεν έχω εγκαταστήσει αυτή την "κατασκοπευτική" toolbar)

Κακώς! Και το toolbar θα εγκαταστήσεις, και την κουκούλα του avatar θα τραβήξεις πίσω! Αμ πώς!

Σοβαρά τώρα, η μεγάλη επισκεψιμότητα της σελίδας μας, σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός. Το κυριότερο που επιθυμεί ένα ανοικτό φόρουμ, κάθε ανοικτό φόρουμ, είναι η συμμετοχή στις συζητήσεις του, όχι αναγνώστες για τις τελευταίες -δεν είμαστε περιοδικό. Τα μέλη που συμμετέχουν είναι το πραγματικό αίμα που ρέει στις φλέβες κάθε φόρουμ. Όμως οι επισκέπτες είναι ο ταμιευτήρας από τον οποίο θα προέλθουν τα μέλη κι εν τέλει οι ενεργοί συζητητές. Με αυτή την έννοια, ναι, μας νοιάζει και με νοιάζει η επισκεψιμότητα. Και χαίρομαι για τις "επιδόσεις" που εμφανίζει η σελίδα στην παραπάνω στατιστική, και αυτό δεν είναι ένας αυτάρεσκος (Ντοκ σου ξέφυγε αυτή η λέξη) βαυκαλισμός, και με τις όποιες ενστάσεις για την αντικειμενικότητα της δημοσκόπησης και τον βαθμό προσέγγισης της πραγματικότητας με τέτοιες απεικονίσεις. Δεν κρίνουν κάποιο "μετάλλιο", είναι όμως οπωσδήποτε ένα κάποιο μέτρο που μου δείχνει ότι είμαι στον σωστό δρόμο.

Last edited:

Δεν διαφωνώ... Αλλωστε τα του google και γενικά τα των search engines τα ξέρουμε...

Πάντως ρίξε μια ματιά στο forum http://www.freestuff.gr/ (τί είναι αυτό? δεν έχει αντικείμενο) που το έχει στην 4η θέση και στο forum http://www.moto.gr/forums/ για τις μοτοσυκλέττες το οποίο το έχει στην στην 38η θέση... Μιά ματιά δείχνει πως έχουν τα πράγματα...