Είμαστε το 9ο(5ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Να συμπληρώσω στα παραπάνω ότι κι εγώ, όσο και εάν η εμφανιζόμενη ημερομηνία εγγραφής μου με κατατάσσει στα "παλιά" μέλη, τυχαίος επισκέπτης ήμουν, που έτυχε να "δω φως" όταν ξεκινούσε η σελίδα και να μπω (καμία σχέση δηλαδή με την προϊστορία). Τελικά είναι η επισκεψιμότητα αυτή που, μετά την επίδραση βέβαια αρκετών παραγόντων, γεννά και τους γενικούς διαχειριστές. :)

Απάντηση: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Εν κατακλείδι δι' όλων των υφισταμένων κίβδηλων στατιστικών μετρητικών μεθόδων

:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

:party:

Συνελόντι ειπείν..................βεβαίως,βεβαίως...........:ADFADF1::ADFADF1:

Πάντως αυτές οι ουτιδανές μετρήσεις είναι που καθωρίζουν το ιντερνετικόν κα... περιφεριακόν(.........) γίγνεσθαι.

Κάτι σαν τα πόλ πρίν το τελικό αποτέλεμα των εκλογών ένα πράγμα.

Σοβαρά τώρα, η μεγάλη επισκεψιμότητα της σελίδας μας, σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός. Το κυριότερο που επιθυμεί ένα ανοικτό φόρουμ, κάθε ανοικτό φόρουμ, είναι η συμμετοχή στις συζητήσεις του, όχι αναγνώστες για τις τελευταίες -δεν είμαστε περιοδικό. Τα μέλη που συμμετέχουν είναι το πραγματικό αίμα που ρέει στις φλέβες κάθε φόρουμ...

+1
Αλλωστε πάντα το ξέραμε οτι όσον αφορά το A/V το avclub έχει ήδη φύγει μπροστά...

Πάρα πολύ θα έλεγα...:grinning-smiley-043

Okay, έχει μία βασή αυτή η μέτρηση του σάιτ αυτού, αλλά τίποτα παραπάνω.
Αν διαβάσατε τον τρόπο που βγαίνουν τα αποτελέσματα, εγώ βγάζω συμπέρασμα πως δεν μπορεί να είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.
Σίγουρα δείχνουν κάτι, ας χαρούμε σαν φόρουμ, αλλά μπορεί να είμαστε κι πολύ πιο χαμηλά.

Ότι όμως έχουμε κοινό κι αναγνωρισημότητα δεν χρειάζεται να μας το δείξει η Alexa Research. Φαίνεται από μόνο του.

Μπορεί να είμαστε και πολύ πιό ψηλά;

Είναι θέμα οπτικής προφανώς...

Kι αυτό μπορεί φυσικά...

Προσωπική μου άποψη προσπαθώντας να είμαι ρεαλιστής - και χωρίς καν να χρειαστώ μετρήσεις - θεωρώ πιό πιθανή την παρακάτω γενική κατάταξη των forums, βασιζόμενος στο γεγονός οτι η επισκεψιμότητα έχει να κάνει με απορίες και προτεραιότητες που έχει ο ευρύτερος πληθυσμός σε θέματα που τον αφορούν ή τον προβληματίζουν, και μάλιστα με την συχνότητα που εμφανίζονται τα θέματα αυτά.

α) Πληροφορική (τύπου insomnia)
β) Κινητά τηλέφωνα (τύπου myphone)
γ) Ποδόσφαιρο (τύπου gipedo.gr)
δ) Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλετα (τύπου 4tforums)
ε) Καθημερινής ενημέρωσης
z) Kουτσομπολίστικα

και κάπου μετά απο αυτά έρχονται τα forums σαν το δικό μας... Απόλυτα φυσιολογικά πράγματα...

Πάντως ρίξε μια ματιά στο forum http://www.freestuff.gr/ (τί είναι αυτό? δεν έχει αντικείμενο)

Ο Γιάννης έχει το freestuff πάρα πολλά χρόνια στον αέρα και θεωρείται από τα πλέον παλαιά fora πανελληνίως...
Υπάρχει πριν ο μέσος χρήστης βάλει στο λεξιλόγιό του τη λέξη internet :ernaehrung004:

Kι αυτό μπορεί φυσικά...

Προσωπική μου άποψη προσπαθώντας να είμαι ρεαλιστής - και χωρίς καν να χρειαστώ μετρήσεις - θεωρώ πιό πιθανή την παρακάτω γενική κατάταξη των forums, βασιζόμενος στο γεγονός οτι η επισκεψιμότητα έχει να κάνει με απορίες και προτεραιότητες που έχει ο ευρύτερος πληθυσμός σε θέματα που τον αφορούν ή τον προβληματίζουν, και μάλιστα με την συχνότητα που εμφανίζονται τα θέματα αυτά.

α) Πληροφορική (τύπου insomnia)
β) Κινητά τηλέφωνα (τύπου myphone)
γ) Ποδόσφαιρο (τύπου gipedo.gr)
δ) Αυτοκίνητο-Μοτοσυκλετα (τύπου 4tforums)
ε) Καθημερινής ενημέρωσης
z) Kουτσομπολίστικα

και κάπου μετά απο αυτά έρχονται τα forums σαν το δικό μας... Απόλυτα φυσιολογικά πράγματα...

Ξέχασες το φαγητό! http://www.sintagespareas.gr/

Ο Γιάννης έχει το freestuff πάρα πολλά χρόνια στον αέρα και θεωρείται από τα πλέον παλαιά fora πανελληνίως...
Υπάρχει πριν ο μέσος χρήστης βάλει στο λεξιλόγιό του τη λέξη internet :ernaehrung004:

Πραγματικά, δεν έτυχε να το ακούσω ποτέ. Απ'ότι βλέπω ασχολείται με προγραμματισμό, εφαρμογές Web και όχι μόνο... θα του ρίξω μια ματιά...

Ξέχασες το φαγητό! http://www.sintagespareas.gr/

Ε, ναι... Δεν υπάρχουν εκπλήξεις, ούτε γίνονται θαύματα... Δεν μπορεί το audio/video να τα βάλει με το ποδόσφαιρο, τους υπολογιστές ή τα αυτοκίνητα... Είναι θέμα πληθυσμιακό... Ο άλλος παίρνει μια tv ή ενα dvd και μετά τα ξεχνάει. Με το pc του όμως, το αυτοκίνητο ή την ομάδα του ασχολείται συνέχεια.

Ολα αυτά τα μηνύματα είναι η προσφορά σου στην κοινή λογική;

Σε ποιά κοινή λογική;Αμφισβητείς κάτι που δεν έχεις στοιχεία,έτσι επειδή προφανώς,δεν σου αρέσουν τα στοιχεία της Alexa.Αν τα στατιστικά στοιχεία,ήταν πρός την αντίθετη κατεύθυνση(βλέπε πάτος),θα επιδείκνυες το ίδιο πάθος να τα ανατρέψεις;

Η δική μου άποψη για την κοινή λογική λέει,ότι κάλιστα θα μπορούσαν οι φανατικοί χομπίστες κι όσοι άλλοι γράφουν εδώ,να ασχολούνται πολύ περισσότερο,απ' όσους εσύ θεωρείς φανατικούς θιασώτες του διαδικτύου.

Χουλιγκάνοι,νοικοκυρές,γκουρμεδιάριδες λές ν' αναλώνουν όσες ώρες αναλώνουμε εμείς που ασχολούμαστε με την τεχνολογία και τα χόμπυ μας στο ίντερνετ;Μήπως κι εδώ μέσα δεν έχουμε χιλιάδες χρήστες pc;

Εδώ στο θέμα αυτό γιορτάζουμε τις προσπάθειες όλων,για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.Οι αμφισβητήσεις σου για το σύστημα μετρήσεων,δεν ανήκει εδώ,στείλτε τες στην Alexa και στο Google να τις εξετάσουν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το insomnia (1ο) και το adslgr είναι πάρα πολύ ψηλά στις μετρήσεις. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να το αρνείται.
To αυτό ισχύει - και ας στενοχωρούνται μερικοί - και για το AVClub.

ksidi2.jpg

ένα μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να ανεβεί το club αλλά έχω
να κάνω μια παρατήρηση.....

όταν στις 9-6-2009 είχα παρατηρήσει ότι στο Greek traffic Rank το
AVclub ήταν στο νούμερο 55508 είχε γίνει ένας μικρός χαμός.....

τώρα που το AVclub ανεβηκε άλλαξαν τα πράγματα !

Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

ένα μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να ανεβεί το club αλλά έχω
να κάνω μια παρατήρηση.....

όταν στις 9-6-2009 είχα παρατηρήσει ότι στο Greek traffic Rank το
AVclub ήταν στο νούμερο 55508 είχε γίνει ένας μικρός χαμός.....

τώρα που το AVclub ανεβηκε άλλαξαν τα πράγματα !

Οχι και χαμός.Με όλους τους καλοπροάιρετους,με τα γνωστά κι αγαπητά μέλη του φόρουμ μόνο συζήτηση γίνεται.Εχουμε πιέι κι ένα κρασί όλοι μαζί.

Δεν είσαι εσύ μέλος των μερικών μηνυμάτων και διατεταγμένης υποκινούμενης υπηρεσίας...

Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Οχι και χαμός.Με όλους τους καλοπροάιρετους,με τα γνωστά κι αγαπητά μέλη του φόρουμ μόνο συζήτηση γίνεται.Εχουμε πιέι κι ένα κρασί όλοι μαζί.

Δεν είσαι εσύ μέλος των μερικών μηνυμάτων και διατεταγμένης υποκινούμενης υπηρεσίας...

"χαμός" είχε γίνει με τις σπόντες και τα υπονοούμενα ρε φίλε......