Είμαστε το 9ο(5ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

ένα μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να ανεβεί το club αλλά έχω
να κάνω μια παρατήρηση.....

όταν στις 9-6-2009 είχα παρατηρήσει ότι στο Greek traffic Rank το
AVclub ήταν στο νούμερο 55508 είχε γίνει ένας μικρός χαμός.....

τώρα που το AVclub ανεβηκε άλλαξαν τα πράγματα !

Καί τέλος επειδή το Club εχει φτάσει πλέον 3 ετών όπως σε όλα τά πράγματα στην ζωή υπάρχουν εξελικτικές φάσεις...Μονον που και οι εξελικτικές φάσεις έχουν και αυτές τά plateau τους.
Κάπου δηλαδή απαιτείται μιά στάση,μιά ανάσα για να συνεχιστεί η ανάπτυξη.
Και στήν εξέλιξη-ανάπτυξη χωράνε και το Παλιό και το Καινούριο για να βγεί καλό χαρμάνι.
Οπότε δέν ανησυχώ.
Αλλως τε το club ποτέ δεν ήταν,ούτε θα γίνει κερδοσκοπικό.
Αλλοι ήταν και είναι οι σκοποί του.
Οπότε είτε η Αlexa είτε ο Alexis δίνoυν γραφήματα καρδιογραφήματος (δηλαδή σκαμπανεβάσματα)αποδεικνύεται πώς η Ζωή συνεχίζεται.
Τα σέβη μου.

Κώστα σε αυτό το μήνυμα που σουχα απευθύνει τοτε ειχες πεί πώς κατι τετοιο ηθελες να ακούσεις.
Αυτο ειχες γράψει στο ποστ 74 τοτε.

Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Κώστα σε αυτό το μήνυμα που σουχα απευθύνει τοτε ειχες πεί πώς κατι τετοιο ηθελες να ακούσεις.
Αυτο ειχες γράψει στο ποστ 74 τοτε.

κι εδώ πόνος? αλίμονο:D

νόστιμο ξύδι για το φαγητό είναι μονάχα το ξύδι ΤΟΠ κύριοι...:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

κι εδώ πόνος? αλίμονο:D

νόστιμο ξύδι για το φαγητό είναι μονάχα το ξύδι ΤΟΠ κύριοι...:grandpa:

Οχι βρέ συ.
Μετά απο μια μεγάλη συζήτηση ο Κώστας ειχε συμφωνησει με το ποστ που παρέθεσα.

Δεν υπονοησα οτιδηποτε αλλο με την παράθεση.

Απάντηση: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Επειδή το πληκτρολόγιο,έιναι πολύ άτιμο πράγμα,θα έλεγα:

Γιορτές έρχονται...Ας ξαναπιούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε άλλο ένα κρασί,για να το συζητήσουμε και να το γιορτάσουμε κι απο κοντά.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Οχι βρέ συ.
Μετά απο μια μεγάλη συζήτηση ο Κώστας ειχε συμφωνησει με το ποστ που παρέθεσα.

Δεν υπονοησα οτιδηποτε αλλο με την παράθεση.

κι ενώ είχε συμφωνήσει επανέρχεται απόψε..

Last edited by a moderator:

Εντάξει όλοι έχουμε κάτι να θυμόμαστε...Ηρέμησε κι εσύ...Μεγάλα παιδιά είμαστε.:ernaehrung004:

Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

moet_chandon_6007393.jpg

topmodel.jpg

cgrockyp.gif

KAI αγάπη συντρόφια

:smash::smash::smash:

Ρε τι πάθαμε...:bigcry:

ένα μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να ανεβεί το club αλλά έχω
να κάνω μια παρατήρηση.....

όταν στις 9-6-2009 είχα παρατηρήσει ότι στο Greek traffic Rank το
AVclub ήταν στο νούμερο 55508 είχε γίνει ένας μικρός χαμός.....

τώρα που το AVclub ανεβηκε άλλαξαν τα πράγματα !

Αγαπητέ kokar, σε εκείνο το νήμα είχες επισημάνει ότι το φόρουμ, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Αλέξα είχε πέσει στη θέση 153 στην ελληνική κατάταξη και 55508 στην παγκόσμια. Η δική μου τοποθέτηση ήταν η εξής:

Ποσώς με ενδιαφέρει σε ποιά σειρά κατάταξης έρχεται το φόρουμ στην Αλέξα και την Αμύξα. Όσο γράφουν σε αυτό κάποιοι άνθρωποι (ενδεικτικά αναφέρω μόνο τους Σπύρο Σούρλα, Δημοκηδή, Δαμιανό Δημητριάδη, Βλασίδη, Supersonic, Kosh, Placebo, Busoni και πολλούς άλλους) εγώ θα έρχομαι καθημερινά ας είναι και στην σειρά 150000.

Από ότι φαίνεται δεν ήμουνα ο μόνος και τώρα το φόρουμ είναι αισίως στην 9η θέση στην Ελλάδα, πάντα σύμφωνα με την Αλέξα, την οποία εσύ ανέφερες τότε. Που είναι το πρόβλημά σου τώρα;

Ολα αυτά τα μηνύματα είναι η προσφορά σου στην κοινή λογική;

Σε ποιά κοινή λογική;Αμφισβητείς κάτι που δεν έχεις στοιχεία,έτσι επειδή προφανώς,δεν σου αρέσουν τα στοιχεία της Alexa.Αν τα στατιστικά στοιχεία,ήταν πρός την αντίθετη κατεύθυνση(βλέπε πάτος),θα επιδείκνυες το ίδιο πάθος να τα ανατρέψεις;

Οχι και χαμός.Με όλους τους καλοπροάιρετους,με τα γνωστά κι αγαπητά μέλη του φόρουμ μόνο συζήτηση γίνεται.Εχουμε πιέι κι ένα κρασί όλοι μαζί.

Δεν είσαι εσύ μέλος των μερικών μηνυμάτων και διατεταγμένης υποκινούμενης υπηρεσίας...

Eπειδή τώρα τα είδα, και επειδή έπονται των δικών μου ποστς, με μπέρδεψες... Μήπως υπονοείς κάτι για μένα ?
Για γίνε σαφέστερος...

Δεν μπορώ βέβαια να μιλήσω ως πληρεξούσιος κανενός, αλλά μέχρι ασφαλώς να έρθει να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος, μπορώ από προσωπική εκτίμηση να αποκλείσω οποιαδήποτε σχέση με εσένα ή τα γραφόμενά σου, να μην μένει και αιωρούμενο το θέμα βραδυάτικα.

Σε ποιά κοινή λογική;Αμφισβητείς κάτι που δεν έχεις στοιχεία,έτσι επειδή προφανώς,δεν σου αρέσουν τα στοιχεία της Alexa.

Μια μικρή παρένθεση, με αφορμή αυτό το τμήμα του μηνύματος...
τα μόνα -κατά την γνώμη μου- αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία, είναι όσα βγαίνουν εσωτερικά από κάθε site, για όσα από αυτά οι διαχειριστές τους έχουν ενεργοποιήσει τα αντίστοιχα προγράμματα που περιλαμβάνονται στα web hosting πακέτα. Π.χ. το webalizer.

Και τι είναι αξιόπιστο και χρήσιμο προς μέτρηση? Αντιγράφω από το dpgr:
Σύμφωνα με τον φορέα διαφήμισης στο διαδίκτυο ΙΑΒ (αλλά και σύμφωνα με τα ΙΕΕΕ standards), η επισκεψιμότητα ενός ιστότοπου μετριέται με 2 κυρίως μεγέθη: Τα page views που δείχνουν πόσες σελίδες ζητήθηκαν για ανάγνωση από τους επισκέπτες και τα unique visits που δείχνουν πόσους μοναδικούς επισκέπτες δέχθηκε ο ιστότοπος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (συνήθως μέρα).

Αν το AVCLUB λοιπόν θέλει να ξέρει πραγματικά τι γίνεται (αύξηση, μείωση κλπ), δείτε οι υπεύθυνοι του τι περιέχει το πακέτο υπηρεσιών σας, και ενεργοποιήστε το αντίστοιχο πρόγραμμα (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) για τα στατιστικά σας.

Οσο για την Alexa toolbar, δεν ξέρω κανέναν που να την έχει ή να ήθελε να την βάλει (μα ποιος βάζει λογισμικό τύπου spyware στο πισί του και μάλιστα εν γνώση του!). Οπως δεν ξέρω άλλωστε και κανέναν που να έχει μηχάνημα μέτρησης τηλεθέασης της AGB. Παρόλα αυτά πολλοί κόπτονται για τα αποτελέσματα και των δύο... (χωρίς κάποια υπόνοια, μην παρεξηγηθούμε και χωρίς λόγο).

Αυτά... :ernaehrung004:

και πάνω από το dpgr !

... και μια μικρή λεπτομέρεια: Ασχετα από το που έχουν κατηγοριοποιήσει το DPGR, δεν είναι μόνο "φόρουμ" όπως το avclub, αλλά φωτογραφικό vortal. Το φόρουμ είναι μόλις ένα κομμάτι του site. Υπάρχουν εξίσου πολύ δυνατά τμήματα του dpgr με πολλούς και φανατικούς επισκέπτες, εκτός φόρουμ. Ενδεικτικά αναφέρω τον "Σχολιασμό Φωτογραφιών", και τις "Γκαλερί των Μελών". Αρα η σύγκριση μάλλον είναι άτοπη, ή για να είμαι εντελώς ακριβής, δεν αποτελεί την πραγματική εικόνα της δυναμικής του dpgr. Και όλα αυτά με τις παραδοχές του προηγούμενου μου ποστ περί αλέξα, κλπ -bye-

Last edited:

Eπειδή τώρα τα είδα, και επειδή έπονται των δικών μου ποστς, με μπέρδεψες... Μήπως υπονοείς κάτι για μένα ?
Για γίνε σαφέστερος...

Εννοώ π.χ αυτόν με τα 3 nicknames και μερικούς ακόμα άλλους τέτοιους βαλτούς,που περιφέρονται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ,για δημιουργία flames.Αμέσως μετά πάνε "αλλού" να...καταγγείλουν την "αντιδημοκρατική" μας συμπεριφορά.Περίεργες και πολλαπλές συμπτώσεις.:Banane0:

Εχουν πάθει...παράκρουση μερικοί-μερικοί το τελευταίο καιρό.Ηρθε κι η Alexa και έδεσε το γλυκό...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=51890

Last edited:

... και μια μικρή λεπτομέρεια: Ασχετα από το που έχουν κατηγοριοποιήσει το DPGR, δεν είναι μόνο "φόρουμ" όπως το avclub, αλλά φωτογραφικό vortal. Το φόρουμ είναι μόλις ένα κομμάτι του site. Υπάρχουν εξίσου πολύ δυνατά τμήματα του dpgr με πολλούς και φανατικούς επισκέπτες, εκτός φόρουμ. Ενδεικτικά αναφέρω τον "Σχολιασμό Φωτογραφιών", και τις "Γκαλερί των Μελών". Αρα η σύγκριση μάλλον είναι άτοπη, ή για να είμαι εντελώς ακριβής, δεν αποτελεί την πραγματική εικόνα της δυναμικής του dpgr. Και όλα αυτά με τις παραδοχές του προηγούμενου μου ποστ περί αλέξα, κλπ -bye-

εχω σε μεγάλη εκτίμηση το dpgr, άσχετα αν εκεί είχα καποτε άκομψη μεταχείριση, και θεωρώ ότι έστω με την τεκμηρίωση της Αλεξα, όποια είναι αυτή, σημαντική ένδειξη γιά την θέση των δύο sites.
Πάντως επιτρέψέ μου να θεωρώ ότι τα δυό fora είναι άμεσα συγκρίσιμα.
Και εδώ υπάρχει σχολιασμός μηχανημάτων, ταινιών, μουσικών έργων. Και εδώ υπάρχουν γκαλερί (με την εννοια τι κατόρθωσε κάποιος να στήσει στο σπίτι του, όπως άλλος στήνει ένα φωτογραφικό πορτφόλιο).
Και στις δυο περιπτώσεις και ΙΔΙΩΣ στις παρουσιάσεις μουσικών έργων υπάρχει (και το γωνρίζω και από πρώτο χέρι) μεγάλο ποσοστό προστιθέμενης "αξίας" και στιψίματος φαιάς ουσίας στην παράθεση των μερικών παραγράφων έως αρκετών σελίδων γιά κάθε έργο. Και θεωρώ άδικο να μην εκτιμάται εξ ίσου με μιά φωτογραφική σύνθεση.

εχω σε μεγάλη εκτίμηση το dpgr, άσχετα αν εκεί είχα καποτε άκομψη μεταχείριση, και θεωρώ ότι έστω με την τεκμηρίωση της Αλεξα, όποια είναι αυτή, σημαντική ένδειξη γιά την θέση των δύο sites.
Πάντως επιτρέψέ μου να θεωρώ ότι τα δυό fora είναι άμεσα συγκρίσιμα.
Και εδώ υπάρχει σχολιασμός μηχανημάτων, ταινιών, μουσικών έργων. Και εδώ υπάρχουν γκαλερί (με την εννοια τι κατόρθωσε κάποιος να στήσει στο σπίτι του, όπως άλλος στήνει ένα φωτογραφικό πορτφόλιο).
Και στις δυο περιπτώσεις και ΙΔΙΩΣ στις παρουσιάσεις μουσικών έργων υπάρχει (και το γωνρίζω και από πρώτο χέρι) μεγάλο ποσοστό προστιθέμενης "αξίας" και στιψίματος φαιάς ουσίας στην παράθεση των μερικών παραγράφων έως αρκετών σελίδων γιά κάθε έργο. Και θεωρώ άδικο να μην εκτιμάται εξ ίσου με μιά φωτογραφική σύνθεση.
Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που λες, αλλά θα συμπληρώσω ότι στις γκαλερί το Dpgr είναι μερικές τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο. Ναι και τα δύο fora έχουν γκαλερί, ναι και τα δύο fora έχουν άρθρα και παρουσιάσεις στα οποία καταναλώνεται πολλή φαιά ουσία. Αλλά είναι ανόμοια πράγματα και δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε.
Όσο αφορά την Alexa, και χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης της ανοδικής πορείας του Avclub, που άλλωστε είναι φανερή, την θεωρώ εντελώς αναξιόπιστη.
Παράδειγμα; Το Sintagespareas.gr γιατί είναι πιο πάνω από το AVClub; Το Forum έχει σαφέστατα μικρότερη κίνηση... Το basketblog.gr με την μηδαμινή κίνηση στα fora, γιατί είναι στην 25η θέση; Το parents.gr με το πολύ μεγάλο forum γιατί δεν είναι στα fora;

Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που λες, αλλά θα συμπληρώσω ότι στις γκαλερί το Dpgr είναι μερικές τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο. Ναι και τα δύο fora έχουν γκαλερί, ναι και τα δύο fora έχουν άρθρα και παρουσιάσεις στα οποία καταναλώνεται πολλή φαιά ουσία. Αλλά είναι ανόμοια πράγματα και δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε.
Όσο αφορά την Alexa, και χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης της ανοδικής πορείας του Avclub, που άλλωστε είναι φανερή, την θεωρώ εντελώς αναξιόπιστη.
Παράδειγμα; Το Sintagespareas.gr γιατί είναι πιο πάνω από το AVClub; Το Forum έχει σαφέστατα μικρότερη κίνηση... Το basketblog.gr με την μηδαμινή κίνηση στα fora, γιατί είναι στην 25η θέση; Το parents.gr με το πολύ μεγάλο forum γιατί δεν είναι στα fora;

ωραία λοιπόν ,, ποια μέθοδο προτείνεται εσείς αγαπητέ μου δια την ασφαλή αξιολόγηση κίνησης των διαδικτυακών δεδομένων ?

ωραία λοιπόν ,, ποια μέθοδο προτείνεται εσείς αγαπητέ μου δια την ασφαλή αξιολόγηση κίνησης των διαδικτυακών δεδομένων ?

Σημαντικά ειναι και οσα είπε ο φίλος Lykman..
Δηλαδή page views και unique visits..
Kαι επ´αυτών δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα.