- 27 August 2007
- 248
Μπορω να πω οτι τον τελευταιο καιρο εχω παψει να βλεπω τοσο πολυ τηλεοραση και εχω μπει στη φαση να κατεβαζω στο laptop μου τις ταινιες που θελω, τις σειρες που θελω, τα ντοκυμαντερ που θελω και γενικα τα διαφορα video που μ'αρεσουν και να παρακολουθω αυτα στην οθονη του laptop.
Eιχα ως σκεψη να αγοραζα μια LCD tv για αυτη τη δουλεια δλδ να συνδεω το λαπτοπ γιατι στην ctr και μεσω s-videο η εικονα ειναι επιεικως ΧΑΛΙΑ.
Επειδη ο χωρος ομως στο υπνοδωματιο ειναι ετσι διαμορφωμενος ωστε να μην χωραει μια μεγαλη tv και επειδη εγω θελω να βλεπω σε μεγαλη οθονη σκεφτηκα οτι ενας projector και ενα πανακι θα ηταν οτι πρεπει!
Οχι τιποτα το ιδιαιτερο, ετσι ισα ισα να φαινεται εικονα.
Ηχεια κτλ δοξα το Θεο υπαρχουν.
Ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει ενα συστηματακι το πιο απλο και φθηνο και αν εχει καλυτερες αποδοσεις απο μια tv 40 του ιδιου badget.

Eιχα ως σκεψη να αγοραζα μια LCD tv για αυτη τη δουλεια δλδ να συνδεω το λαπτοπ γιατι στην ctr και μεσω s-videο η εικονα ειναι επιεικως ΧΑΛΙΑ.
Επειδη ο χωρος ομως στο υπνοδωματιο ειναι ετσι διαμορφωμενος ωστε να μην χωραει μια μεγαλη tv και επειδη εγω θελω να βλεπω σε μεγαλη οθονη σκεφτηκα οτι ενας projector και ενα πανακι θα ηταν οτι πρεπει!
Οχι τιποτα το ιδιαιτερο, ετσι ισα ισα να φαινεται εικονα.

Ηχεια κτλ δοξα το Θεο υπαρχουν.
Ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει ενα συστηματακι το πιο απλο και φθηνο και αν εχει καλυτερες αποδοσεις απο μια tv 40 του ιδιου badget.