Eιναι ακριβο το αθλημα?

islandero

Established Member
27 August 2007
248
Μπορω να πω οτι τον τελευταιο καιρο εχω παψει να βλεπω τοσο πολυ τηλεοραση και εχω μπει στη φαση να κατεβαζω στο laptop μου τις ταινιες που θελω, τις σειρες που θελω, τα ντοκυμαντερ που θελω και γενικα τα διαφορα video που μ'αρεσουν και να παρακολουθω αυτα στην οθονη του laptop.
Eιχα ως σκεψη να αγοραζα μια LCD tv για αυτη τη δουλεια δλδ να συνδεω το λαπτοπ γιατι στην ctr και μεσω s-videο η εικονα ειναι επιεικως ΧΑΛΙΑ.
Επειδη ο χωρος ομως στο υπνοδωματιο ειναι ετσι διαμορφωμενος ωστε να μην χωραει μια μεγαλη tv και επειδη εγω θελω να βλεπω σε μεγαλη οθονη σκεφτηκα οτι ενας projector και ενα πανακι θα ηταν οτι πρεπει!
Οχι τιποτα το ιδιαιτερο, ετσι ισα ισα να φαινεται εικονα. :p
Ηχεια κτλ δοξα το Θεο υπαρχουν.
Ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει ενα συστηματακι το πιο απλο και φθηνο και αν εχει καλυτερες αποδοσεις απο μια tv 40 του ιδιου badget.
-bye-

Kαι τα divx, xvid κτλ. όσο ανεβαίνουν οι ίντσες δείχνουν όλο και πιο χάλια...

Παντως με περίπου 1.100Ε είσαι έτοιμος με προβολέα και πανί.

Οι αποδόσεις σε σχέση με μια tv είναι σα να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια...

Δηλαδη η λαμπα καθε ποτε θελει αλλαγη και ποσο κοστιζει?
Ακριβα τα ακουω!
Νομιζα οτι με 300-400 ευρω θα ημουν οκ

Απάντηση: Re: Eιναι ακριβο το αθλημα?

Δηλαδη η λαμπα καθε ποτε θελει αλλαγη και ποσο κοστιζει?
Ακριβα τα ακουω!
Νομιζα οτι με 300-400 ευρω θα ημουν οκ

:flipout::flipout::flipout:
Το αλλο με τον τοτο το ακουσες?
Περα απο την πλακα τωρα, προβολεα θα βρεις απο 750 (optoma hd70 & sony aw10) και πανω.
Για την λαμπα συνηθως δινουν ζωη γυρω 3000 ωρες. Το θεμα ομως ειναι αν θα αντεξει τοσες ωρες και τι αποδοση θα εχει τοτε. Οσο για το κοστος της υπολογιζε σε ενα ποσο περιπου οσο ηθελες να διαθεσεις (300-400) αναλογα με το μοντελο του προβολεα.
:ernaehrung004:

μήηηηηπως τελικά να πας μια κωτσο-βολική βόλτα και να δεις τιμες και στο πλαισο και στο Multirama, αλλά και γιατί όχι στο μαγαζί της γειτονιάς σου, την μαγκνετ, την ηλεκτρονετ και πάει λέγοντας,

...για καμιά 32αρα ?

Δηλαδη οι προβολεις που κοστιζουν εκει γυρω στα 400 ευρω δεν αξιζουν καθολου?

Ρε παιδιά , για πανάκι κάνει λόγο ο άνθρωπος .

Φίλε islandero για πόσες ίντσες μιλάς ? ...... απόσταση θέασης ?

Γιατί αν σκέφτεσαι για καμιά εξηνταριά , νομίζω πως όλα τα προβόλια θα σε ικανοποιήσουν .

Re: Απάντηση: Eιναι ακριβο το αθλημα?

Ρε παιδιά , για πανάκι κάνει λόγο ο άνθρωπος .

Φίλε islandero για πόσες ίντσες μιλάς ? ...... απόσταση θέασης ?

Γιατί αν σκέφτεσαι για καμιά εξηνταριά , νομίζω πως όλα τα προβόλια θα σε ικανοποιήσουν .

Για πανακι και προτζεκτορα μιλαει.

ναι αλλά τον παίρνει να πάει εκεί για θέαση στην κρεβατοκάμαρα, εκεί που πάει κατάκοπος να γράψει 2 ωρες στην λάμπα να κοιμηθεί και να γράψει...8??????? και να το κανει μια πάει κι ερχεται.

Σκοπός μας στο φορουμ δεν ειναι απλά να κατευθύνουμε τους χρήστες σε μια επιλογή που νομίζουν οτι τους εξυπηρετεί, αλλά και να τους προειδοποιήσουμε για μια επιλογή που ισως δεν ειναι και η καλύτερη. Ετσι και ο Projector στην κρεβάτοκάμαρα δεν ειναι ο'τι καλύτερο, εκτός εαν ο φίλος μας εχει κάτι άλλο στο μυαλό του που δικαιωνει απόλυτα την επιλογή του!... :p:p:p

Αν θέλει ας βουτήξει την τιβι απο το σαλονι να την πάει κρεβατοκάμαρα, και να βάλει το προζεκτορ να δωσει ρέστα.

proj στην κρεβατοκάμαρα δεν πεφτει πολύ?