Είναι αλήθεια αυτό??

942.105,58 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ? ΕΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.

Last edited by a moderator:
Επειδή η δουλειά μου είναι να κατασκευάζω δυναμικές ιστοσελίδες...δεν θα ήθελα πάνω απο 3-4 χιλιάδες ευρώ για να κατασκευάσω τόσο κακό portal για τον δήμο...μα 1 εκατομμύριο ευρώ?...είναι πραγματικά για γιέλια..

Βρε παιδιά γιατί σας κάνει εντύπωση?
Πως νομίζετε ότι φτάσαμε εδώ που είμαστε? Με τέτοιες πρακτικές, μισθούς νυχτοφυλάκων στον ΟΣΕ 7000 ευρώ κλπ κλπ...
Το θέμα είναι μπας, μπας και συμμαζευτεί η κατάσταση έστω και τώρα που μας έρχεται η πείνα...

@tigergreg, το ποστ σου τροποποιήθηκε λόγω χρήσης ακατάλληλων χαρακτηρισμών. Έχουμε συστήσει επανειλημμένως φειδώ και σύνεση στη χρήση των ''κοσμητικών'' επιθέτων που συνοδεύουν τα μηνύματά μας. Καλό είναι να μην ξεφεύγουμε...

Πάλι πέφτουμε απ'τα σύννεφα ρε παιδιά? Είναι γνωστό σε όλους ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς σ'αυτή τη χώρα είναι όχι να δουλεύει στο Δημόσιο, αλλά να δουλεύει ΓΙΑ το Δημόσιο...

Οι ελάχιστες (δυστυχώς) δουλειές που έχω κλείσει ο ίδιος με κρατικούς φορείς μου το επιβεβαιώνουν αυτό. Πάντα πήρα όσα ζήτησα, χωρίς καν να ερωτηθώ γιατί, χωρίς κανείς να μου παζαρέψει την τιμή κλπ... Και φυσικά νομιμότατα.

Last edited:
Φίλοι, μπορεί το νούμερο να ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά δεν ξέρουμε τις ακριβείς προδιαγραφές που υπήρχαν.. π.χ. βλέπω την πλατφόρμα της Vignette, η οποία είναι πιθανό να μας επιβλήθηκε από την Ο.Ε. των Ολυμπιακών, και να είναι πανάκριβη..

Επίσης, στο νούμερο περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες hosting για 2,5 χρόνια.. Μιλάμε για πολύ χοντρά λεφτά.

Πληροφοριακά, επειδή είμαι σε θέση να ξέρω, τα έργα πληροφορικής στην Ελλάδα αφήνουν ελάχιστα κέρδη στους αντίστοιχους αναδόχους, σε σχέση με άλλα έργα σε άλλους τομείς.

Απόδειξη η οικονομική κατάσταση της Ελληνικής αγοράς πληροφορικής..

Απάντηση: Re: Είναι αλήθεια αυτό??

Φίλοι, μπορεί το νούμερο να ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά δεν ξέρουμε τις ακριβείς προδιαγραφές που υπήρχαν.. π.χ. βλέπω την πλατφόρμα της Vignette, η οποία είναι πιθανό να μας επιβλήθηκε από την Ο.Ε. των Ολυμπιακών, και να είναι πανάκριβη..

Επίσης, στο νούμερο περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες hosting για 2,5 χρόνια.. Μιλάμε για πολύ χοντρά λεφτά.

Πληροφοριακά, επειδή είμαι σε θέση να ξέρω, τα έργα πληροφορικής στην Ελλάδα αφήνουν ελάχιστα κέρδη στους αντίστοιχους αναδόχους, σε σχέση με άλλα έργα σε άλλους τομείς.

Απόδειξη η οικονομική κατάσταση της Ελληνικής αγοράς πληροφορικής..

Το κόστος της Vignette Content Management είναι από $200,000 εώς $400,000. Επίσης υπάρχει μηνιαίο κόστος από $9,000 εώς $18,000 με ελάχιστο έναν χρόνο. Με σύντομα μαθηματικά ανάλογα με την πλατφόρμα που επιλέξανε η τιμή αγοράς για 2.5 χρόνια είναι από $470,000 εώς $940,000. Η αναλογία $ με ευρώ είναι περίπου $1,35 το ευρώ. Οπότε μιλάμε για ένα κόστος από 350,000 εώς 700,000 ευρώ μόνο για την πλατφόρμα.

Το τι τους χρειάζετε μια τέτοια πλατφόρμα, ρωτήστε τους.