Διαβαζοντας όλα αυτά τα ενθαρρυντικά για την HD 2400 μοιραία κατέληξα να την αγορασω και γω.
Δυστυχώς μετα από 5 ωρες ενασχόλησης μαζι της και μετα από πολύ διαβασμα δεν καταφερα να παρω τα μέγιστα όπως θα περιμενα.
Τα προβληματα ηταν αρκετα και για αυτό ζητω την βοηθεια σας.
Καταρχήν μου εκανε εντύπωση το γεγονος που δεν μπορεσα να παρω εικονα στα 50hz
Σε 1280Χ720 60 hz η 1920Χ1080 24hz επαιζε χωρις προβλήματα σε blyray ( αλλα όχι σε HDDVD) με τα 24 hs να εχουν εξαιρετική κινηση ενώ στα 60 η κίνηση να θυμίζει το ps3 πριν την update ( λογικό αυτό και αναμενομενο).
Σε 1280X720 50hz που με ενδιαφέρει να παιξω δεν βλεπω τιποτα εκτος από κατι πράσινες μπαρες ενώ ο ηχος αναπαράγεται κανονικα.
Αυτό δεν μπορεσα να το καταλαβω.
Γιατι σε 720 τα 50hz δεν παιζουν;
Από drivers εχω βαλει την 7,9 ενώ το pc φορα διπλο-πύρινο στα 2,13.
Μεσα σε αυτά καταφερα να βγαλω HA αφου δοκιμασα διαφορες version του power dvd.
Ως αποτελεσμα αυτου ηταν η cpu να πιάσει το 10% ενώ για πολύ βαρια BD μολις 20- 25 %.
Θετικο αυτό μεν αλλα αχρείαστο την στιγμη που δεν μπορεσα να δω εικόνα στα 50hz
Χρειάζεται να το πω;
SOS
Νιωθω ΑΤΙμασμένος από την συμπεριφορά της καρτας.:smile:
Καποια λυση;;;
Δυστυχώς μετα από 5 ωρες ενασχόλησης μαζι της και μετα από πολύ διαβασμα δεν καταφερα να παρω τα μέγιστα όπως θα περιμενα.
Τα προβληματα ηταν αρκετα και για αυτό ζητω την βοηθεια σας.
Καταρχήν μου εκανε εντύπωση το γεγονος που δεν μπορεσα να παρω εικονα στα 50hz
Σε 1280Χ720 60 hz η 1920Χ1080 24hz επαιζε χωρις προβλήματα σε blyray ( αλλα όχι σε HDDVD) με τα 24 hs να εχουν εξαιρετική κινηση ενώ στα 60 η κίνηση να θυμίζει το ps3 πριν την update ( λογικό αυτό και αναμενομενο).
Σε 1280X720 50hz που με ενδιαφέρει να παιξω δεν βλεπω τιποτα εκτος από κατι πράσινες μπαρες ενώ ο ηχος αναπαράγεται κανονικα.
Αυτό δεν μπορεσα να το καταλαβω.
Γιατι σε 720 τα 50hz δεν παιζουν;
Από drivers εχω βαλει την 7,9 ενώ το pc φορα διπλο-πύρινο στα 2,13.
Μεσα σε αυτά καταφερα να βγαλω HA αφου δοκιμασα διαφορες version του power dvd.
Ως αποτελεσμα αυτου ηταν η cpu να πιάσει το 10% ενώ για πολύ βαρια BD μολις 20- 25 %.
Θετικο αυτό μεν αλλα αχρείαστο την στιγμη που δεν μπορεσα να δω εικόνα στα 50hz
Χρειάζεται να το πω;
SOS
Νιωθω ΑΤΙμασμένος από την συμπεριφορά της καρτας.:smile:
Καποια λυση;;;
Last edited: