thenetpoet
Senior Member
Το καλό του να είσαι σωστά ενημερωμένος για το τι αγοράζεις είναι οτι γνωρίζεις ακριβώς τι παίρνεις. Το κακό όμως είναι οτι χαλιέσαι με λεπτομέρειες που πιθανώς να είναι και ελάχιστης σημασίας....
Δεν πιστεύω ότι έχουμε την αντιμετώπιση που μας αξίζει, διαφωνώ Νίκο. Όταν τους πληρώνουμε καλά είναι ?Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά αυτός ο έρμος ο καταναλωτής τι θέλει τέλος πάντων από τη ζωή του ;
Και ερωτώ με συγκεκριμένα παραδείγματα απαιτήσεων :
1. Να υπάρχουν ανοιχτά τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν.
2. Να είναι σωστά ρυθμισμένα για να τα απολαύσει
3. Να μην είναι σωστά ρυθμισμένα για να μην τον κοροιδέψουν
4. Να του δώσουν το τηλεκοντρόλ
5. Να έχουν όποια πιθανή σύνδεση με εξωτερική συσκευή ζητήση
6. Να έχουν τέλεια κεραία
7. Να μην έχουν καλή κεραία
8. Να του φέρουν σφραγισμένη tv
9. Της βιτρίνας να την πάρει μισοτιμής
10. Να του κάνουν την καλύτερη τιμή μετροιτής και να πληρώσει με άτοκες δόσεις.
11. Να είναι ο πωλητής καλύτερα ενημερωμένος από τον πελάτη (αδύνατο)
12. Να έχουν άψογο service
Nα .... Να .... Να ....
Δηλαδή υπάρχει τέλος πάντων περίπτωση να υπάρχει το τέλειο κατάστημα και αν ναι γιατί δεν κλείνουν αύριο όλα τα υπόλοιπα.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα φίλοι μου, φυσικά και ως καταναλωτές αξίζουμε το καλύτερο, αλλά από την άλλη η αγορά αντικατροπτίζει και το μέσο όρο της δικής μας "ποιότητας" και συμπεριφοράς. Έχουμε με λίγα λόγια την αντιμετώπιση που μας αξίζει, και αν δεν φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι με τη στάση μας να βελτιωθεί αυτή η εικόνα.
Δεν πιστεύω ότι έχουμε την αντιμετώπιση που μας αξίζει, διαφωνώ Νίκο. Όταν τους πληρώνουμε καλά είναι ?
Συγνώμη αλλά είναι αδιανόητο να πηγαίνω σε μαγαζί που έχει σήμα μαυρόασπρο κ με χιόνια λες κ είμαι στην Ζιμπάμπουε που λέει ο λόγος δλδ....
Τουλάχιστον τα στοιχειώδη, ένα καλό σήμα, να μπορώ να δω το μενού της τηλ, να ρωτώ τον πωλητή για τεχνικά χαρακτηριστικά κ να μου απαντά όχι να μου λέει 'κουκουρούκου', να έχω aftersales...
Τράβηξα την παρακάτω φωτό με το κινητό μου χθες έξω από βιτρίνα πάρα πολύ γνωστού μαγαζιού αλυσίδας στο κέντρο της Αθήνας κ απλά αναρωτιέμαι ποιος είναι αυτός που θα αποφασίσει να αγοράσει την χ τηλ (στην περιπτωσή μας είναι μια 46" sony) έτσι όπως δείχνει ????
Τι να πω.....
Και γιατι να βελτιωθουνε?
Αφου και ο "ψαγμενος" καταναλωτης θα τους την φερει, και εξηγουμε:
Πας στο τελειο μαγαζι (κοστος), βλεπεις οπως πρεπει να παιζουν ολα τα προιοντα (κοστος), σε εξυπηρετει ο καλυτερος και ποιο ενημερωμενος πωλητης (κοστος) και μετα πας και αγοραζεις το προιον απο τον κωτσοβολο η απο το internet για 100 ευρω διαφορα η για τις "ατοκες" δοσεις.
Απο την στιγμη που την παροχη υπηρεσιας δεν εχεις την διαθεση να την πληρωσεις δεν εχες και το δικαιωμα να την ζητας (γνωμη μου).
Λογο της επαγγελματικης μου ιδιοτητας, πιστευω οτι η παραπανω φιλοσοφια του φιλου μας απανταει πολυ καλα στις αποριες που ανοιχτηκαν σε αυτο το θεμα.Εχωντας δημιουργησει ενα χωρο που θελω να πιστευω πλησιαζει κατα πολυ τα προτυπα που θελει ενας εξιδεικευμενος καταναλωτης,περιστατικα σαν και αυτα που αναφερει ο φιλος γινονται καθημερινα και οχι μονο αυτο, ερχετε τον ενημερωνεις ,του βαζεις να δει οτι θελει οπως το θελει και περνει στο τελος το χαρτακι και παει και το δινει στο Κωτσοβολο και καθε χ κωτσοβολο σαν παραγγελια.Και δεν φτανει μονο αυτο πολλοι ερχονται και μετα και σου ζητανε να τους στειλεις και κανα παιδι με το αζημιωτο βεβαια να τους τα συνδεσει γιατι δεν εμπιστευετε αυτους των αλυσιδων...
Ποσο καλυτερες τιμες πλεον να κανουμε βρε Βαγγελη...εχει φτασει η κερδοφορια να ειναι οριακα σε δυψηφιο νουμερο.Ασε που ο Πωλητης ο εξιδεικευμενος θελει και 800-900 ευρω.Που τα 600 που περνουν στις αλυσιδες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.