Ειναι για γελια.....

Re: Απάντηση: Ειναι για γελια.....

Τώρα, για το αν ακούγονται διαφορές είναι μία άλλη ιστορία η οποία έχει συζητηθεί πααααρα πολλές φορές και ποτέ δεν έχει καταλήξει.

μήπως είναι ευκαιρία να ακούσουμε μερικές απόψεις από την άλλη πλευρά του λόφου?

(άλλωστε ποτέ δεν ακούστηκαν)

Γιατί; Πρέπει να καταλήξουμε ντε και καλά;
Αυτοί που ακούνε διαφορές από τα καλώδια ρεύματος τα αγοράζουν.
Αυτοί που δεν ακούνε δεν τα αγοράζουν.

Αυτοί που τους αρέσει ο ήχος του βινυλίου αγοράζουν βινύλια.
Αυτοί που τους αρέσουν τα CD αγοράζουν CD.

Από τη στιγμή που βροντοφωνάζουμε "Μην αγοράσετε τίποτα αν δεν το ακούσετε" ο λόγος να κρίνει ο ένας τον άλλον ποιος είναι; Να αποδείξει ο ένας στον άλλον ότι είναι κουφός, βλάκας, κορόιδο;
Και άντε και το καταφέρνει! Τι θα καταλάβει; Θα τονωθεί ο εγωισμός του;

Ένα χόμπυ είναι και το ταμείο δεν είναι κοινό.
Ούτε πρόκειται να ακριβύνει το belden επειδή κάποιος αγόρασε odin!

ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα ο εχων και κατεχων θα παρει το ρολεξ επειδη μπορει,και θα σου πουλησει το παραμυθακι οτι μηχανισμος, στο χερι, αυτοματο, ελβετια, κ.λ.π οπως ο αλλος θα παρει το azimut και οχι την ψαροβαρκα της Α ελλας,ετσι και ο τριτος θα παρει το καλωδιο των χιλιων η και δυο χιλιαδων το μετρο και θα ακουσει διαφορες,τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη και ας μην εχουν δηλωση οι περισσοτεροι απο αυτους τις πισινες τους.:afro:

κι εγώ ακούω φωνές....

(από παντού....και φοβάμαι το καημένο....)

To 10% του συνολικου κοστους του συστηματος (οπως εχουμε πει) ειναι ενα λογικο ποσο για καλωδια.
Οποτε νομιζω ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι .. :cool4:

να πω κάτι
έστω οτι ντύνεσαι να πας στο γάμο σου
έχεις αγοράσει ένα κουστούμι ( δεν έχει σημασία πόσο κάνει )
υπάρχει περίπτωση να φοράς απο κάτω adidas?
λογικά την δουλειά κατα 99% την κανει το κουστούμι
αλλα γιατι όλων το ματι θα πέσει στα παπούτσια ( για να μην πω καλτσες και το παρατραβηξω )
ε,καπως ετσι ειναι και με τα συνοδα στις συσκευες ηχου
εχεις εναν nad ολοκληρωμενο και τα 600 της b&w ?βαλε ενα van den hul βαριά και εισαι ωραίος
αν έχεις ομως ακριβές συσκευές πρέπει να πας αναλόγως

Τα καλώδια δηλαδή είναι... το lifestyle του HiFi? :flipout:

η κομψότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια διαφοροποιούν αυτά που παράγει ο άνθρωπος απο αρχαιοτάτων χρόνων
είτε αυτό λέγεται ρολόι , πίνακας ζωγραφικής , audio συσκευές

Όπως το πάμε, στο τέλος το πως παίζουν τα μηχανήματα θα καταλήξει να είναι το λιγότερο σημαντικό..

Θα κοιτάζουμε πρώτα να δούμε αν είναι ωραίες οι κάλτσες.

Τεσπα..

δημητρη , να σε ρωτήσω κάτι?
χρησιμοποιείς δίσκο ssd ? γιατί ? είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από τους κανονικούς?
και αν ναι πως ζούσες τόσα χρόνια χωρίς ssd?

Ναι, δυο δίσκους SSD.. Η διαφορά από τους συμβατικούς είναι χαοτική, και το ήξερα. Ζούσα αναγκαστικά, γιατί οι ελάχιστοι που υπήρχαν ήταν πολύ μικροί και πανάκριβοι. Όταν οι τιμές και τα προϊόντα εκλογικεύτηκαν, πήρα και εγώ..

Ναι, δυο δίσκους SSD.. Η διαφορά από τους συμβατικούς είναι χαοτική, και το ήξερα. Ζούσα αναγκαστικά, γιατί οι ελάχιστοι που υπήρχαν ήταν πολύ μικροί και πανάκριβοι. Όταν οι τιμές και τα προϊόντα εκλογικεύτηκαν, πήρα και εγώ..

η τέχνη του εφικτού :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι για γελια.....

Κατ´αρχάς μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία, δείχνει σαν να φωνάζεις...

Και δεύτερον έχεις δοκιμάσει καλώδια του χιλιάρικου και διαπίστωσες
ότι όσοι τα αγοράζουν είναι χηνάρια ή μ.....ες?

ΕΧΩ ΚΑΝΗ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΗ ΟΤΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΗ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ UPS 2KVA ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΩΣ 10%.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι για γελια.....

ΕΧΩ ΚΑΝΗ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΗ ΟΤΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΗ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ UPS 2KVA ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΩΣ 10%.

Αλλο ρώτησα..
Τέλος πάντων..

άρα ενα nordost odin θα το αγοραζες αρκεί η τιμή του να ηταν στα δικα σου μέτρα
άσχετα αν μιλάμε για πυρίτιο η χάλκινους αγωγούς

Κοίταξε..

Για να είχε νόημα να διανοηθώ καν να σκάσω 70+ χιλιάρικα για καλώδια, το υπόλοιπο σύστημά μου θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον άλλα 600-700.

Αν πάμε τα νούμερα δύο τάξεις μεγέθους κάτω, για να πλησιάσουμε λίγο την πραγματικότητα, καλώδια των 700 θα έπαιρνα μόνο αν πραγματικά με έπειθαν ακουστικά.. Όχι γιατί είναι όμορφα. Για HiFi μιλάμε εδώ, όχι για διακόσμηση χώρου.

Όπως και τους SSD δεν τους πήρα γιατί είναι όμορφοι ή επειδή μου αρέσει ο ήχος των αρχικών "SSD".

Κοίταξε..

Για να είχε νόημα να διανοηθώ καν να σκάσω 70+ χιλιάρικα για καλώδια, το υπόλοιπο σύστημά μου θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον άλλα 600-700.

Αν πάμε τα νούμερα δύο τάξεις μεγέθους κάτω, για να πλησιάσουμε λίγο την πραγματικότητα, καλώδια των 700 θα έπαιρνα μόνο αν πραγματικά με έπειθαν ακουστικά.. Όχι γιατί είναι όμορφα. Για HiFi μιλάμε εδώ, όχι για διακόσμηση χώρου.

Όπως και τους SSD δεν τους πήρα γιατί είναι όμορφοι ή επειδή μου αρέσει ο ήχος των αρχικών "SSD".
άρα λες ειναι περίπου λογικό να δώσεις το 10% η και απαραίτητο θα ελεγες τις αξίας του συστήματος σου σε αγορά καλωδίων
και κάτι ακόμα γιατί εγώ να προσπαθήσω να σε κατηγορήσω η να σε πείσω γιατί αγόρασες SSD επειδή εγώ δεν τα πιστεύω ?
Αν εσύ βλέπεις διαφορά με γεια σου και χαρά σου
όχι επειδή εγώ δεν έχω να τα υποστηριξω -αγοράσω είσαι Β.....κας και κορόιδο κατά την άποψη μου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι για γελια.....

Αγαπητε φιλε, εχεις ακουσει σε καλοστημενο συστημα με καταξιωμενες εταιριες του χωρου, καποια καλα καλωδια και δεν ακουσες διαφορες? Εγω ρε γαμωτο γιατι ακουω παντα? Βιονικο αυτι εχω?