Ειναι κακό να γνωρίζεις πολλά..

Επισης πρεπει να συνυπολογισουμε και το κοστος αλλαγης της λαμπας της τηλεορασης, να μην το ξεχναμε κι αυτο...

Re: Απάντηση: Ειναι κακό να γνωρίζεις πολλά..

Επισης πρεπει να συνυπολογισουμε και το κοστος αλλαγης της λαμπας της τηλεορασης, να μην το ξεχναμε κι αυτο...

Καθε 8,000 ωρες ομως που σημαινει οτι αν βλεπει καποιος 5 ωρες την ημερα ειναι 1600 ημερες η 4 χρονια και κατι.

8000 ωρες ειναι η διαρκεια ζωης που δινει ο κατασκευαστης. Τις περισσοτερες φορες ομως οταν περασει το μισο της διαρκειας ζωης της η λαμπα, ξεκιναει και μειωνεται αισθητα ο φωτισμος. Τουλαχιστον ετσι συνεβαινε μεχρι τωρα σε προηγουμενα μοντελα. Δεν ξερω αν εχουν καταφερει να το εξαλειψουν αυτο το "προβλημα"...
-bye-

Μιλουσα μια μερα με ενα γνωστο μου που ειχε Sony rear projection 4 χρονια χωρις να εχει ποτε αλλαξει λαμπα ενω την ειχε ανοιχτη σχεδον ολη μερα. Τελικα πεταξε την τηλεοραση γιατι αγορασε αλλη καλυτερη χωρις να εχει αλλαξει ποτε λαμπα.

Η γνωμη μου ειναι για τις τηλεορασεις οπισθιας προβολης οτι προχωρας στην αγορα τους μονο εαν:
- καθεσαι σχεδον ακριβως απεναντι τους
- εχεις λιγο περισσοτερο χωρο για την τοποθετηση τους
- δεν θελεις να ξοδεψεις πολλα λεφτα
- βλεπεις περισσοτερο τηλεοπτικο σημα
- προτιμας να βλεπεις σε σχετικα σκοτεινο περιβαλλον
-bye-

Έχεις απόλυτο δίκαιο! :ernaehrung004:

Η τιμη ειναι χαμηλη γιατι ουσιαστικα η τηλεοραση ειναι ενας προβολεας μεσα σε ενα κουτι. Το κοστος κατασκευης ειναι πολυ μικροτερο απο τις αλλες τεχνολογιες. Εγω βλεπω τηλεοραση απο τα 3.5 μετρα οποτε 55 ιντσες ειναι πολλες αλλιως θα την αγοραζα σιγουρα.

Με 8,000 ώρες διάρκεια ζωής που έχει η λάμπα θα ήθελες κάθε 3 χρόνια 400 ευρώ για καινούρια, σωστά; :grandpa: