Είναι καλό το timing για Blu Ray ?

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
913
Είναι καιρός λέτε να εγκαταλείψω το club των αναποφάσιστων? Tα 3D player έχουν εμφανιστεί αλλά οι τιμές των άλλων που με ενδιαφέρουν δεν λένε να πέσουν.Πότε θα δούμε θεαματική πτώση στις τιμές αυτών ?

ΥΓ: Προς το παρών είμαι ανάμεσα στα LG BD390 & 570.

Γιατι δεν εχουν πεσει ? Αφου με 100-150 Ε παιρνεις αξιοπρεπεστατο player.

πιστευω οτι εχει ωριμασει αρκετα η τεχνολογια του blue ray και οτι καποιος μπορει να ανεβει με σχετικη ασφαλεια πλεον στο τραινο,γιατι οσο καθεσαι και το κοιτας αυτο θα απομακρυνεται και εσυ θα χανεις την εμπειρια να απολαμβανεις τις ταινιες σε υψηλη ευκρινεια.

Απάντηση: Re: Είναι καλό το timing για Blu Ray ?

Έχεις κάποιο υπόψιν ? Γιατί τα περισσότερα σε αυτή την τιμή έχουν μέτρια εικόνα,λίγες εισόδους-εξόδους και δεν υποστηρίζουν και άλλα format όπως τα mkv που με ενδιαφέρουν.

πιστευω οτι εχει ωριμασει αρκετα η τεχνολογια του blue ray και οτι καποιος μπορει να ανεβει με σχετικη ασφαλεια πλεον στο τραινο,γιατι οσο καθεσαι και το κοιτας αυτο θα απομακρυνεται και εσυ θα χανεις την εμπειρια να απολαμβανεις τις ταινιες σε υψηλη ευκρινεια.

Το τραίνο είναι τα 1-2 Blu ray που κυκλοφορύν κάθε μήνα εδώ ?

δυστηχως εδω στο ελλαντα αυτο εχουμε ή μηπως να μην παρουμε καθολου blue ray επειδη δεν βγαινουν πολλες ταινιες?.γι' αυτο υπαρχουν και τα ιντερνετικα μαγαζια.
και εγω προσωπικα ψωνιζω απο ελλαδα αλλα πλεον επιλεκτικα.

Η αλήθεια είναι οι ταινίες blue ray είναι λίγες.
Μπορείς όμως να εκμεταλευτείς και αλλιώς ένα blue ray player,είτε παίρνοντας κάποιο που παίζει και .mkv ,είτε με τα αρχεία avchd που παίζουν σχεδόν όλα τα blue ray player.

δυστηχως εδω στο ελλαντα αυτο εχουμε ή μηπως να μην παρουμε καθολου blue ray επειδη δεν βγαινουν πολλες ταινιες?.γι' αυτο υπαρχουν και τα ιντερνετικα μαγαζια.
και εγω προσωπικα ψωνιζω απο ελλαδα αλλα πλεον επιλεκτικα.

Από την στιγμή που οι εταιρείες την Ελλάδα την έχουν ξεγραμμένει (μετά φταίει η πειρατεία λένε :rifle:), καθόλου!!!.Να σκάσω 200 ευρώ για player και 25 ευρώ για κάθε BD Disc όπου θα υπάρχουν Γερμανικοί,Τούρκικοι,Ουγγαρέζικοι,Κινέζικοι,Σουαχίλοι υπότιτλοι αλλά όχι Ελληνικοί ?

Η αλήθεια είναι οι ταινίες blue ray είναι λίγες.
Μπορείς όμως να εκμεταλευτείς και αλλιώς ένα blue ray player,είτε παίρνοντας κάποιο που παίζει και .mkv ,είτε με τα αρχεία avchd που παίζουν σχεδόν όλα τα blue ray player.

Όχι απλά λίγες.Οι περισσότερες κυκλοφορίες δεν αφορούν μεγάλες παραγωγές αλλά ταινίες β' διαλογής που ούτε σε DVD δεν θα τις έβλεπα.Γι αυτό προσανατολίζομαι σε player που να παίζει πρωτίστως mkv (ας είναι καλά το internet).

Στο πλαισιο@the mall θα βρεις αχρησιμοποιητο demo panasonic bd80 με 149ε !
Δεν θα βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.Εχει και αναλογικες εξοδους.

Όχι απλά λίγες.Οι περισσότερες κυκλοφορίες δεν αφορούν μεγάλες παραγωγές αλλά ταινίες β' διαλογής που ούτε σε DVD δεν θα τις έβλεπα.Γι αυτό προσανατολίζομαι σε player που να παίζει πρωτίστως mkv (ας είναι καλά το internet).
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό!
Αφού το θέλεις πρωτίστως για mkv γιατί δεν πας σε media player.

Προσωπικά θα περίμενα 6-9 μήνες να δω τι θα γίνει με το ΗDBaseT...
Aν δεν προχωρήσει τότε ΗDMI 1.4.
Σε κάθε άλλη περίπτωση αγοράζεις παλαιά τεχνολογία άρα η λύση του greekgreek είναι μάλλον η καλύτερη και οικονομικότερη....

Απόψεις είναι αυτές, ένα καλό media player, μπορεί και προσφέρει περισσότερα, αλλά απόψεις είναι αυτές!!-bye-

Απόψεις είναι αυτές, ένα καλό media player, μπορεί και προσφέρει περισσότερα, αλλά απόψεις είναι αυτές!!-bye-

Συμφωνω απολυτα.Πρωτη επιλογη το media player, αφου μαλιστα ο φιλος το θελει πρωτιστως για mkv οπως ειπε μετα.:operator:

Στο ερωτημα για το ποιο Bluray player παιζει αψογα blyrays, DVDs ΚΑΙ mkv με καλη συνολικη εικονα η απαντηση ποια ειναι??? Dune prime 3.0????

Παιδια και εγω εχω χασει τον μπουσουλα.
Στην αρχη ελεγα να παρω ενα ps3 .Εχει και δισκο παιζω και κανενα παιχνιδι παιζει και τα παντα ΕΚΤΟΣ απο mkv.Οποτε ξενερωσα.
Μετα ελεγα το lg Bd 570.ειναι και bd παιζει και dvd,kai mkv μπαινει στο ιντερνετ αλλα απο οτι διαβασα απο ενα φιλο στο φορουμ ΟΧι wav/avi.Εχω ομως παμπολλες ταινιαες στα φορματ αυτα τι να τις κανω?
Υστερα στραφηκα στους player.Ειμαι μεταξυ wd live hd,xtreamer,ac ryan.Παιζουν τα παντα αλλα θα ηθελα να υπαρχει και οδηγος dvd/bd player.Οσο για τις αναγκες μου ελαχιστα δισκακια bd,αρκετα πλεον MKV, και πολλα avi-wav mpeg.Προσπαθω να τετραγωνισω τον κυκλο?

Nαι αλλα 500 ευρω??????
Το κοστος ειναι εξαιρετικα υψηλο.Παιρνεις bd player KAi media center με τα μισα.
Κατι αλλο πιο προσιτο????

Αγόρασα το Samsung BD 6900 είναι ένα 3D Blue Ray παίζει μια κλάση πάνω από το Sony 550 που είχα πριν , ποιο καινούργια γενιά βλέπεις, και παίζει και τα mkv μου και με ένα πρόγραμμα της Samsung τα παίζει και ασύρματα από το PC μου. Τιμή , το πήρα 320 νομιζω πως είναι μια πολύ καλή αγορά.

Ωπ!!! Καλορίζικο φίλε μου!

Τάισε μας...

Πως πάει από εικόνα? ?Τα χρώματα φυσικά ή παστελωμένα?
Από ήχο? flac παίζει?
Βλέπει ΝTFS δίσκους?
Aπό ευκολίες στο χειρισμό των mkv?
Ποιότητα κατασκευής? Τρίζει τίποτα? Έχει θόρυβο κατά την αναπαραγωγή?
Χρόνος φόρτωσης ΒD?
Έχει δεύτερη HDMI, έστω 1.3? Αναλογικές εξόδους?

-bye-

Παιδια και εγω εχω χασει τον μπουσουλα.
Στην αρχη ελεγα να παρω ενα ps3 .Εχει και δισκο παιζω και κανενα παιχνιδι παιζει και τα παντα ΕΚΤΟΣ απο mkv.Οποτε ξενερωσα.
Μετα ελεγα το lg Bd 570.ειναι και bd παιζει και dvd,kai mkv μπαινει στο ιντερνετ αλλα απο οτι διαβασα απο ενα φιλο στο φορουμ ΟΧι wav/avi.Εχω ομως παμπολλες ταινιαες στα φορματ αυτα τι να τις κανω?
Υστερα στραφηκα στους player.Ειμαι μεταξυ wd live hd,xtreamer,ac ryan.Παιζουν τα παντα αλλα θα ηθελα να υπαρχει και οδηγος dvd/bd player.Οσο για τις αναγκες μου ελαχιστα δισκακια bd,αρκετα πλεον MKV, και πολλα avi-wav mpeg.Προσπαθω να τετραγωνισω τον κυκλο?

Επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα πήρα ένα media player, το EGREAT EG-R1, που τα παίζει όλα avi, mkv κλπ, και σύνδεσα ένα DVD-drive από PC στη σύνδεση SATA που διαθέτει το EG-R1 για να παίζει CD και DVD.
Εσύ αν θές μπορείς να πάρεις ένα αντίστοιχο media player και να συνδέσεις ένα BD drive για PC.
Έτσι θα βλέπεις-ακούς τα πάντα με μια σχετικά φθηνή λύση (100 Ευρω).

Απλά αν θες HD ήχο μην πάρεις το EGREAT EG-R1 αφού δεν έχει HD audio (το DTS-HD το στέλνει απλό DTS στον ενισχυτή και το true-hd καθόλου!).

προς τα εκει προσανατολιζομαι και μαλιστα για το χtreamer.Εσεις τι λετε?