Είναι κανένας avclubιτης από εκεί ???

Ανεβαίνω Κοζάνη για μια εβδομάδα…
Είναι κανένας avclubιτης από εκεί
Να πιούμε κανένα καφέ ?
:ears:

... βρε αθεοφοβε, Δε φτανει που μας εχεις κανει ρομπες εμας, ψαχνεις τωρα για νεα θυματα?

Πάρε τηλέφωνο την κυρία Αννα Διαμαντοπούλου.Κοζανίτισσα βέρα είναι,αλλά παριστάνει τήν Σεγκολέν τής Κοζάνης,οπότε μάλλον θάχει ξεχάσει την καταγωγή της..:chinscratch:

Re: Απάντηση: Είναι κανένας avclubιτης από εκεί ???

Πάρε τηλέφωνο την κυρία Αννα Διαμαντοπούλου.Κοζανίτισσα βέρα είναι,αλλά παριστάνει τήν Σεγκολέν τής Κοζάνης,οπότε μάλλον θάχει ξεχάσει την καταγωγή της..:chinscratch:

:flipout::flipout:, η οποία υπήρξε και καταλύτης στην επανεκλογή Γιωργάκη, πολύ καλό!!!:ernaehrung004:

Last edited:

Έχει καμιά σχέση με τα Βερύκοκα;
icon6.gif

Εκδρομή στην Κοζάνη; Και μία εβδομάδα μάλιστα; Αυτό είναι ...πολύυυ ύποπτο ....εκτός αν δεν εννοείς την πόλη της Κοζάνης ή της Πτολεμαίδας αλλά καποιο γραφικό χωριό και ...όχι προς την μεριά των εργοστασίων της ΔΕΗ και των λιγνιτορυχείων!
Αν είναι να έρθεις Καστοριά στείλε ΠΜ, σε λίγο φεύγω κι εγω εκδρομή, αλλά απο Κυριακή βράδυ και μετά θα είμαι....

αν εμφανίσεις υπ. δήλωση του Ν.105 οτι ΔΕΝ θα κουβαλάς μαζί σου φωτογραφική ....

ε όλο και κάποιος θα σκάσει μύτη.

αλλιώς, ξέχνα το!!!:flipout::flipout::flipout:

... βρε αθεοφοβε, Δε φτανει που μας εχεις κανει ρομπες εμας, ψαχνεις τωρα για νεα θυματα?

Σας έχω κάνει ρόμπες εσάς ???
Τζιμακο εμφανίζεσαι πουθενά και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ??
:FSGSFGS4:

Παρακαλώ να καταδοθεί ο Τζιμακος A.S.A.P