ειναι παρα πολλα τα λεφτα αρη

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
η προηγουμενη γενια pro av ειχε γυρω στα 5000 ευρω
μιλαμε για μηχανες επιπεδου classe lexicon sunfire krell parasound
η νεα γενια ξεκινησε με τον denon γυρω στα 6 χιλιαρικα
μαθαινοντας την τιμη του αναμενομενου ( βλεπε πανω για εταιρια )
η τιμη θα αγγιζει τα 10 χιλιαρικα
τι λενε ωρε ?
10 χιλιαρικα για κατι που σε καμποσο θα ειναι κατι που θα πουλιεται σε εξευτελιστικη τιμη
και σε κατι περισοτερο ως μουσιακο ειδος
δεν το πανε καλα το πραμα

Ερώτηξης...
Τη στιγμή που ο κόσμος έχει πέσει με τα μούτρα στα HTPC...

Τη στιγμή που με τα αντίστοιχα λεφτά (για να μην πω τα μισά) στήνεις τον τέλειο pro av με High End κομμάτια PC και το τέλειο player για high definition...

Τη στιγμή που ο pro av σε μερικά χρόνια θα είναι για πέταμα ενώ στο PC του κάνεις ένα update και μπορεί να αποκωδικοποιήσει όλα τα καινούργια format που θα έχουν βγεί...

Ποιός ο λόγος να αγοράσεις ένα τέτοιο κομμάτι;

To audyssey είναι στα 3.000 αν δεν κάνω λάθος (εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά) και δεν έχει καμία σχέση με το audyssey που έχουν οι ενισχυτές μέσα (πως θα μπορούσαν άλλωστε, αφού ο δικός μου κάνει 1600 ευρώ και το έχει).
Άρα υποθέτω ότι
1) Δεν θα έχει καμία σχέση το μηχάνημα audyssey με το κύκλωμα audyssey που θα έχει αυτός ο pro μέσα
2) μπορείς να αγοράσεις το μηχανάκι και με τα υπόλοιπα λεφτά να στήσεις ένα βαριβαβάτο HTPC;
Πάλι πιό φτηνά θα είναι, μιας και γλυτώνεις τα λεφτά του player. :)

Πλέον το να πεις "δεν θέλω HTPC" είναι ουτοπικό μιας και πρακτικά τα βάζεις στο σπίτι σου χωρίς να σε ρωτήσουν. Απλά έχουν κλειστή πλατφόρμα και δεν χρειάζονται mouse. :p

Απάντηση: Re: ειναι παρα πολλα τα λεφτα αρη

Ερώτηξης...
Τη στιγμή που ο κόσμος έχει πέσει με τα μούτρα στα HTPC...

Τη στιγμή που με τα αντίστοιχα λεφτά (για να μην πω τα μισά) στήνεις τον τέλειο pro av με High End κομμάτια PC και το τέλειο player για high definition...

Τη στιγμή που ο pro av σε μερικά χρόνια θα είναι για πέταμα ενώ στο PC του κάνεις ένα update και μπορεί να αποκωδικοποιήσει όλα τα καινούργια format που θα έχουν βγεί...

O λογος ειναι οτι εχεις τοσα, που δεν ξερεις τι να τα κανεις και η μελετη για τη διαχειρηση αυτων απαιτει πολυ χρονο που δεν εισαι διατεθειμενος να σπαταλησεις ( ως πλουσιος γαρ, καθοτι πρεπει και να απολαυσεις). Γι´ αυτο μειωνεις το διαθεσιμο κεφαλαιο με εντυπωσιακες και φουτουριστικες καταναλωτικες αγορες, αμεσα απολαυσιμες, χωρις να σε νοιαζει η τεχνολογικη απαξιωση τους.!

To audyssey είναι στα 3.000 αν δεν κάνω λάθος (εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά) και δεν έχει καμία σχέση με το audyssey που έχουν οι ενισχυτές μέσα (πως θα μπορούσαν άλλωστε, αφού ο δικός μου κάνει 1600 ευρώ και το έχει).
Άρα υποθέτω ότι
1) Δεν θα έχει καμία σχέση το μηχάνημα audyssey με το κύκλωμα audyssey που θα έχει αυτός ο pro μέσα
2) μπορείς να αγοράσεις το μηχανάκι και με τα υπόλοιπα λεφτά να στήσεις ένα βαριβαβάτο HTPC;
Πάλι πιό φτηνά θα είναι, μιας και γλυτώνεις τα λεφτά του player. :)

Πλέον το να πεις "δεν θέλω HTPC" είναι ουτοπικό μιας και πρακτικά τα βάζεις στο σπίτι σου χωρίς να σε ρωτήσουν. Απλά έχουν κλειστή πλατφόρμα και δεν χρειάζονται mouse. :p
εχω φτιαξει ειδη ενα htpc γυρω στα 2 χιλιαρικα
αλλα δυστυχως δεν εχει τις ρυθμισεις που εχει ο προ
αλλιως θα τον ειχα κουβαδιασει εδω και καιρο
αν βεβαια βγει κατι θα φυγει νυχτα και τα ιχνοι μου θα χασει

Stability ;)

Θέλουν πολλά χρόνια ακόμα ακόμα τα Htpc να εξελιχθούν σαν SOFTWARE για να είναι user friendly , για το 99%+ των users...

Από την άλλη, βεβαίως τα 10 χιλιάρικα είναι τρελό ποσό. Κοιτάξτε , οι εταιρείες βγάζουν για να πουλάνε. Αν ο καθε υποψήφιος δεν βλέπει λίγο μπροστά του να αξιολογήσει το μέλλον ας πάεινα τα σκάσει για τσιπάκια με ημερομηνία λήξης.

argi, παντα υπαρχαν ψηλες τιμες 5000 εκανε ο μικρος λεξικον ο mc8 που εχω εκανε γιρω στα 6-7 και ο mc12 ακομη περισσοτερο.

οπως προειπα
πλην lexicon mark levinson parasoynd
εννοηται τα ακριβα μοντελα
ολες οι μικρες σειρες τρεματιζαν στα 4500 ευρω cash
τωρα το 4500~5000 δεν υπαρχει
ο denon που ειναι και τζαπανιος στον καταλογο εχει 6
λιγη υπομονη γιατι στους προ δεν κανουν τσιγκουνιες η κοβουν τεχνολογια
και η τσιπουρα και η καψουρα θα πλερωθει πολυ ακριβα

Τα λεφτά είναι ακόμα πιο πολλά: 6 εκατομμύρια δολλάρια για ένα 8.8 σύστημα.

Overheadview_540x360.jpg

http://news.cnet.com/8301-13645_3-9866428-47.html

το ειχε παρουσιασει το γερμανικο οντιο βιντεο πριν κανα 8μηνο
ξερεις τι μυριζει
δεν βλεπεις καλωδια