ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Είμαι ψιλοάσχετος στο θέμα αλλά επειδή δεν έχω σκοπό να πάρω τηλέορασάρα ΗD (για προβολάκι με βλέπω...) μου φαίνεται ευκαιρία.
Δυό πράγματα σκέφτομαι μόνο:
1. δεν έχει είσοδο VGA (PC)
2. από αντοχή στο χρόνο (όχι φυσική αντοχή - απλά από χαρακτηριστικά π.χ. ΗDMI v1.2 ant;i 1.3) σε πόσους μήνες θα είναι άχρηστη;

Αντε, να μιλήσουν οι ειδικοί...:worshippy::worshippy:

Είμαι ψιλοάσχετος στο θέμα αλλά επειδή δεν έχω σκοπό να πάρω τηλέορασάρα ΗD (για προβολάκι με βλέπω...) μου φαίνεται ευκαιρία.
Δυό πράγματα σκέφτομαι μόνο:
1. δεν έχει είσοδο VGA (PC)
2. από αντοχή στο χρόνο (όχι φυσική αντοχή - απλά από χαρακτηριστικά π.χ. ΗDMI v1.2 ant;i 1.3) σε πόσους μήνες θα είναι άχρηστη;

Αντε, να μιλήσουν οι ειδικοί...:worshippy::worshippy:

Το προβλημα δεν ειναι αν το ΗDMI ειναι 1.2 η 1.3 ........αλλα οτι ειναι ΜΟΝΟ ενα .
Εμενα μου ειναι παντελως αδιαφορο αν εχει εισοδο πισι -για παραδειγμα - αλλα HDMI καλο θα ηταν να ειναι τουλαχιστον δυο και αυτα λιγα ειναι πλεον.
Ενα DVD να βαλεις παει εκλεισε.

αλήθεια μιας και μιλάμε για ευκαιρίες, SONY 46D3500 με 1900 ευρώ σε 24 άτοκες πως σας φαίνεται;

Το προβλημα δεν ειναι αν το ΗDMI ειναι 1.2 η 1.3 ........αλλα οτι ειναι ΜΟΝΟ ενα .
Εμενα μου ειναι παντελως αδιαφορο αν εχει εισοδο πισι -για παραδειγμα - αλλα HDMI καλο θα ηταν να ειναι τουλαχιστον δυο και αυτα λιγα ειναι πλεον.
Ενα DVD να βαλεις παει εκλεισε.
Μήπως με switcher?
Τώρα για προβολέα είναι αυτονόητο ότι μόνο ένα καλώδιο τραβάω και πάλι θα έχω WAF πρόβλημα...
:coool:

Ξέχασες το Blu Ray Player της Sony (S300) -bye-

Με αυτό υπήρχε προσφορά σε άλλα μαγαζιά από 2200 μέχρι 1999 .... και χωρίς δόσεις .. άσε που στο μεταξύ πήρα ένα μτχ s300 στα 250

Με αυτό υπήρχε προσφορά σε άλλα μαγαζιά από 2200 μέχρι 1999 .... και χωρίς δόσεις .. άσε που στο μεταξύ πήρα ένα μτχ s300 στα 250

Δηλαδή τα 1900 είναι για την 46D3500 ? Και που είναι η προσφορά στην όλη υπόθεση ? Μη μου πεις οι 24 άτοκες, γιατί αυτό δεν είναι προσφορά όταν μετρητοίς ξεκινάει από 1680 .

Δηλαδή τα 1900 είναι για την 46D3500 ? Και που είναι η προσφορά στην όλη υπόθεση ? Μη μου πεις οι 24 άτοκες, γιατί αυτό δεν είναι προσφορά όταν μετρητοίς ξεκινάει από 1680 .

Θα συμφωνησω με τον φιλο g10rg0s καθ οτι πριν 20 μερες την πηρα 1690 με δοσεις (ελεω εκπτωσεων βεβαια)
Μεχρι τωρα θα λεγα ειμαι πολυ ικανοποιημενος και απο την εικονα στην ΤV ιδιαιτερα ομως σε οτι παιζει σε Blu ray και σε 1080p

:offtopic:

Καλώς ήρθες φίλε molivos στην παρέα μας και καλή συνέχεια :ernaehrung004:

Τέλος :offtopic: