Ειναι προβλημα η ?

dtess452

New member
12 May 2010
11
Καλημερα παιδια,

Δεν ξερω καν εαν ειναι προβλημα απλα το αναφερω μηπως συμβαινει και σε αλλους κατοχους , για να μην τρεχω τσαμπα στο service.

Εχω παρατηρησει λοιπον οτι οταν ανοιγω την τηλεοραση ενω αναβοσβύνει το φωτακι εικονα εμφανιζεται μετα απο μερικα δευτερολεπτα, το ιδιο και οταν αλλαω καναλι, ενω φαινεται πανω δεξια η ονομασια του καναλιου η εικονα "ερχεται" μετα απο 1-2 sec περιπου... Ειναι νορμαλ?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

P.S Εχω την 3007.1 επανω δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αυτο.

συνήθως στα ψηφιακά ναι, μην ανησυχείς, μου το κάνει και σε εμένα, σε 2 samsung που έχω... μερικές φορές παίζει ρόλο και το σήμα αλλά και η κεραία..
δεν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης.. το είχα απορία κι εγώ, αλλά και σε τηλεοράσεις φίλων υπάρχει μικρή καθυστέρηση.. είναι θέμα συστήματος mpeg4 αλλά και μερικές φορές κεραίας.. Ποιο πολύ το συναντώ στην μικρή την σαμσουνκ η οποία είναι συνδεδεμένη με εσωτερική κεραία. Άλλα φυσικά το κάνει και με κεραία εξωτερική..

συνήθως στα ψηφιακά ναι, μην ανησυχείς, μου το κάνει και σε εμένα, σε 2 samsung που έχω... μερικές φορές παίζει ρόλο και το σήμα αλλά και η κεραία..
δεν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης.. το είχα απορία κι εγώ, αλλά και σε τηλεοράσεις φίλων υπάρχει μικρή καθυστέρηση.. είναι θέμα συστήματος mpeg4 αλλά και μερικές φορές κεραίας.. Ποιο πολύ το συναντώ στην μικρή την σαμσουνκ η οποία είναι συνδεδεμένη με εσωτερική κεραία. Άλλα φυσικά το κάνει και με κεραία εξωτερική..

Σε ευχαριστω, ξέρεις μην την τρέχω τσάμπα στο service...

όχι φίλε μου μην ανησυχείς... γενικα εχουν καλο value for money οι samsung..παρε μονο και κανα πολυμπριζο ασφαλειας για τις τασεις του ρευματος..