Εγώ πάντως δεν είχα κάνει προπαραγγελία.
Απλά το σκέφτηκα λίγο χθες, το είδα μπροστά μου κ το αγόρασα...
Εγώ πάντως δεν είχα κάνει προπαραγγελία.
Πράγματι δεν χρειαζόταν προπαραγγελία.Δεν χρειαζεται προπαραγγελια αφου η ζητηση ειναι μειωμενη.
Εμεις είμαστε πιο έξυπνοι και έχουμε πιο πολλά λεφτα.
Τα 1000 κομμάτια της , η sony hellas τα ειχε κλείσει εδω και καιρο σε σε "εκλεκτους" πελάτες και σε κακομοίρηδες που παρακάλαγαν.
Φυσικά όλα χρεώθηκαν σε πιστωτικές κάρτες![]()
Το αν υπάρχει ζήτηση 'η όχι φίλε Rivers θα στο πώ από πρώτο χέρι για το Plaisio του Συντάγματος.Μέχρι το μεσημέρι ήχαν φύγει και τα 9 κομμάτια που είχαν φέρει.
καλά εντάξει , κακομοίρηδες είναι άσχημη λέξη , ίσως θα έπρεπε να αποσυρθεί ...
Y.Γ .Τώρα αν εσύ τρελλαίνεσαι (ή πληρώνεσαι) να ειρωνεύεσαι την Sony και τους καταναλωτές της,πρόβλημά σου..![]()
Για πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου λίγο.Το αν είμαι κακομοίρης δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις εσύ.Αντε γιατί αμα αρχίσω και εγώ να χαρακτηρίζω θα γίνουμε Κ@λος εδώ μέσα.
Φίλε Rivers δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι όλα τα προϊόντα πια της Ευρωπαϊκής αγοράς είναι 1 προς 1 με τα αντίστοιχα Αμερικάνικα όπου θεωρούν το δολλάριο = με το ευρώ...???
Τι να την κάνω όταν έχει 20άρι δίσκο, ενσύρματο χειριστήριο κτλ ???Και παλι υπαρχει και η εκδοση με τα $ 499 η οποια δεν ηρθε απο τα μερη μας.![]()
Τι να την κάνω όταν έχει 20άρι δίσκο, ενσύρματο χειριστήριο κτλ ???
:BXVZCBXZ6:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.