Ειναι το PS3 το Sega Saturn της εποχης μας?

Re: Απάντηση: Re: Ειναι το PS3 το Sega Saturn της εποχης μας?

grillkut.jpg

:flipout:

Ο παραληλισμος που μπορω να βρω μεταξυ PS3 και Saturn ειναι η "τσοντα" της τελευταιας στιγμης.
Δηλαδη το Saturn απεκτησε τελευταιο στιγμη εναν δευτερο SH2 για να αντιμετωπισει τα specs του PS1 και ελαχιστοι τιτλοι καταφεραν να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες του.(το 99% των παιχνιδιων παιζαν με μια μονο CPU).Tα dev εργαλεια ηταν για τα μπαζα
Το PS3 απεκτησε τελευταια στιγμη μια μπαγιατικη καρτα διοτι η προσδοκιες οτι ο Cell θα τα κανει ολα αποδεικτηκαν αβασιμες.Eπισης τα dev εργαλεια κατα γενικη ομολογια δεν ειναι καλα.Και η "αποκαλυψη" οτι το PS3 λειτουργικο κραταει ρεζερβε ~90mb (σε αντιθεση με 30 στο 360) επισης σημαινει κακο software development.
Δεν βρισκω καποια αλλη ομοιοτητα.
Αλλωστε το Saturn ειναι απο τις αγαπημενες μου κονσολες :D και το ειχα πληρωσει αδρα οταν ειχε βγει (πραγμα που δεν μετανοιωσα).

Το ότι μπορεί να κρατά 90mb (που δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια) δεν είναι κ καταστροφή σε έναν δίσκο 60gb...
Εγώ έχω κατεβάσει όλα τα demo από το playstation store, όλα τα βιντεο επίσης, έχω κάνει 10gb partition για το linux κ ακόμα έχω άδειο χώρο 20gb.

Φιλε Μιχαλη δυστυχως δεν τα κραταει στο δισκο αλλα στην τεμαχισμενη (256+256) μνημη του!

Λίγο offtopic , αλλά σε περίπτωση που χρειαστούμε χώρο , τι μπορούμε να κάνουμε; μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε σκληρό του pc και μετά πάλι πίσω;

Μέχρι στιγμής από ότι διαβάζω κ να βγάλεις τον δίσκο που είναι ένας απλός 2.5" κ να τον συνδέσεις με υπολογιστή, τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα...

Απάντηση: Re: Ειναι το PS3 το Sega Saturn της εποχης μας?

Φιλε Μιχαλη δυστυχως δεν τα κραταει στο δισκο αλλα στην τεμαχισμενη (256+256) μνημη του!
Αυτό φίλε μου που το διάβασες?
Θα ήθελα να διαβάσω να δω πως διαχειρίζετε την μνήμη του.