Είναι το YouTube κατάλληλο μέσο για ακουστική αξιολόγηση;

Αφού είσαι σ' αυτό το επίπεδο ενισχυτών, σκέφτηκες να κοιτάξεις ολοκληρωμένο ή πρό-/τελικό με tone controls; Κρίμα να πρέπει να παίξεις με καλώδια, toe-in κλπ για λίγο τσιμπημένες ψηλές σε τέτοιο ηχείο.
Δεν είμαι σε τόσο ψηλό επίπεδο, επειδή έστειλα πίσω τον Reference 5 se
Παίζουν βέβαια τα υπόλοιπα αλλά δεν αρνούμαι ότι έχει το ηχείο κάτι απ' το Dali.

έχω τα PΜC OB i , πολλοί το κατακρίνουν για τις ψηλές του και έχουν δίκιο αν το βάλουν με έναν π.χ Mark Levinson προτελευταίο της σειράς και άλλους ενισχυτές ,αλλά το περιοδικό Hi Fi world το έχει κατατάξει στα the best ever (ο λόγος τα εξαιρετικά μεσαία),και το πάντρεψε με ολοκληρωμένο/pre-power exposure χωρίς μεγάλο toe in ,όπως βλέπουμε στις εκθέσεις με την επόμενη σειρά η και με την ιδία για όποιους κρατούν αρχείο από παλιότερες εκθέσεις ή επισκέψεις στο κατάστημα.
Εγώ με τους A.R το και γ ενιαςκα δυο..στ
Ένα atc 20 δεν μου έδ ιωσε κάτι παραπάνω.
Φυσικά με Leben κελαηδεί μέχρι το παρά δέκα στο volume .
Oι δοκιμές με leben πολλές και με κορυφαία καλώδια..
Έχω τα καλύτερα της VDH,κάτι κερδίζω κάτι χάνω.. αλλά τουλάχιστον δεν έχει σ' όλα τα τρακ τα ενοχλητικά συρριστικά.
Για αυτό το κρατώ μέχρι να μπορέσω να πάρω κάτι καλύτερο όπως ATC ή MA platinum
Ένα ATC της ίδιας κατηγορίας και γενιας ίσως να επιδεινώσει το "πρόβλημα"(@vlad66 ψυχραιμία!).
Φίλος,τυγχάνει να έχει και τα δύο(PMC ob1i και ATC scm 40 gen.1).Διενισχυση με Naim και στα δύο.Το PMC παρά το γεγονός πως έχει περισσοτερο "σωμα" στα πρίμα από το ATC,είναι ταυτόχρονα πιο ήπιο.Κλιση ελάχιστη.

Ένα ATC της ίδιας κατηγορίας και γενιας ίσως να επιδεινώσει το "πρόβλημα"(@vlad66 ψυχραιμία!).
Φίλος,τυγχάνει να έχει και τα δύο(PMC ob1i και ATC scm 40 gen.1).Διενισχυση με Naim και στα δύο.Το PMC παρά το γεγονός πως έχει περισσοτερο "σωμα" στα πρίμα από το ATC,είναι ταυτόχρονα πιο ήπιο.Κλιση ελάχιστη.
Δυστυχώς έχω γνώση.. και ο δικός μου με Naim (πολλά Naim).

Επίσης το ίδιο μου είπε ο Noel Kenwood του Hi-Fi Wirld.

καλύτερα να τα ταιριάξεις με exposure μου είπε και προσέχω ότι πολλοί ιδιοκτήτες το έχουν κάνει.
Το Θεωρεί δε ανώτερο απ το ATC gen 1.

Στην περίπτωσή μου παίζει καλύτερα με LS2/MKB από LS25/2 D240 με δικές τους λάμπες (και με Ref 5se).

• Like
Reactions: Θρησκος

Γιατί να μην είμαι ψύχραιμος ;;

O LEBEN CS600 γενικα δεν "ομαλοποιει" τις ψηλες . Εχει τη δυνατοτητα να λειτουργησει με πολλες λαμπες , οποτε ειναι και αυτο κατι που πρεπει να σκεφτεις.
Οταν τον ειχα εγω, τον πιο ισορροπημενο ηχο τον ειχα με 5881 ( Ρωσικη εκδοση 6Π3C-E ) ή Shuguang ΚΤ66 στην εξοδο , και RCA 6CS7 σαν προενισχυτριες και 6CJ3 damper.
Οι EL34 ουδεποτε μου αρεσαν στον 600.
Σηνειωτεον οτι με την ΚΤ66 , το καπακι του 600 πρεπει να ειναι ανοικτο λογω υψους της λαμπας αυτης.
Τελευταίο OFF Topic.
Συμφωνώ και γω ότι δεν ομαλοποιεί ..έχω (και φίλος) τεστάρει με πολλές λάμπες.
Έχει ένα πιο ισορροπημένο blend που δεν ασχολείσαι με τις ψηλές γι αυτό τον συνέδεσα με τα Dali.

Αφού είσαι σ' αυτό το επίπεδο ενισχυτών, σκέφτηκες να κοιτάξεις ολοκληρωμένο ή πρό-/τελικό με tone controls; Κρίμα να πρέπει να παίξεις με καλώδια, toe-in κλπ για λίγο τσιμπημένες ψηλές σε τέτοιο ηχείο.
Τα PMC παίζουν παντού και στον αντιπρόσωπο που έκατσα ώρες και Εκθέσεις και Έξω σε φίλους και εδώ 'δίπλα' μου με ελάχιστο toe in.

Για το κυρίως θέμα θα έλεγα ότι το Utube δεν είναι κατάλληλο μέσο για αξιολόγηση, τουλάχιστον στην έκδοση που χρησιμοποιώ.
Κανένα sample που έχω σε δίσκο και σε red code δεν παίζει καλύτερα.
Όμως έχω φθηνά dac (Ιfi gen 2, Black έντομο , Denon 300 συν 2-3 Κινέζικα).
Νομίζω ότι μέχρι eversolo με παίρνει.