EinsFestival HD

Απάντηση: Re: EinsFestival HD

Εμείς οι άτυχοι που χάσαμε το HD show λόγω έλλειψης HD δέκτη θα αναγκαστούμε τώρα να περιμένουμε το Πάσχα λοιπόν....

Γιατι εγω και που εχω HD δεκτη νομιζεις οτι εχω HD TV!?

Μια αρχαια Nordmende ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑΑΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!-bye-:grinning-smiley-043

Για πιάστε το κοντρόλ στα χέρια !!!!!!!!! καλώς το και ας άργησε...

Για πιάστε το κοντρόλ στα χέρια !!!!!!!!! καλώς το και ας άργησε...
Μα καλά, πότε είναι το Πάσχα των Καθολικών?
Ως γνωστόν το κανάλι μεταδίδει υλικό μόνο Χριστούγεννα, Πάσχα και ..εθνικές γιορτές!

Ε...... μπορει να ξεχασαν τις γιορτες αφου και αυτονων το παθος ειναι η δορυφ. ή απλα μπορει να παιζει το promo αντι να ειναι μια καρτα με το ονομα του καναλιου!!

οι λήψεις ήταν εχθές το βράδυ ήταν από το WDR οπότε βρήκαν ευκαιρία να ξεκινήσουν νωρίτερα...

ίσως να ετοιμάζουν κάτι για το Πάσχα τους και μετά !!!!

Re: Απάντηση: Re: EinsFestival HD

Μα καλά, πότε είναι το Πάσχα των Καθολικών?
Ως γνωστόν το κανάλι μεταδίδει υλικό μόνο Χριστούγεννα, Πάσχα και ..εθνικές γιορτές!

Μια εβδομαδα πριν το δικο μας.

Το θεμα ειναι αυτην την φορα να βαλουν και καμια σειρα!

π.χ brainiac,top gear και τετοια παντος και ετσι οπως ειναι καλο ειναι!:firstprize:

Μη με βρισετε αλλά ειναι μολις 720p.

Το 1080 ειναι καλύτερο...

η τελος παντων κατι δεν μου αρεσει στην εικόνα...

E...τελος παντων το καϊμενο ενα κρατικο ειναι σε χαλαει ας ειχαμε και εμεις την ΕΡΤ ετσι και μετα τα ξαναλεγαμε!:firstprize:

Δεν παίζει ρόλο, και το HD SUISSE 720p είναι αλλά από εικόνα :worshippy:
Μεγαλύτερο ρόλο παίζει το υλικό πως είναι γυρισμένο.

Re: Απάντηση: EinsFestival HD

Δεν σου φαίνεται, τα ίδια δείχνει.

Παιδιά μην έχετε απαιτήσεις από ελεύθερα και ειδικά HD κανάλια....

Τάσο, το EinsFestival HD εξέπεμπε κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα πρόγραμμα και τον υπόλοιπο καιρό έδειχνε απλά μια στατική κάρτα.

Τώρα που είμαστε πλέον στη Μ.Τετάρτη και πάμε για Μ. Πέμπτη δεν βλέπουμε να προβαλλει πρόγραμμα και για αυτό ρωτάμε αν υπάρχει κάτι στα σκαριά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: EinsFestival HD

Τάσο, το EinsFestival HD εξέπεμπε κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα πρόγραμμα και τον υπόλοιπο καιρό έδειχνε απλά μια στατική κάρτα.

Τώρα που είμαστε πλέον στη Μ.Τετάρτη και πάμε για Μ. Πέμπτη δεν βλέπουμε να προβαλλει πρόγραμμα και για αυτό ρωτάμε αν υπάρχει κάτι στα σκαριά.

Μη ξεχνάς ότι το Πάσχα των Γερμανών ήταν την προηγούμενη Κυριακή, 12/4! Αν ήταν να δείξει κάτι το EinsFestival HD θα το έκανε την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν (δεν ξέρω αν έδειξε, γιατί δεν το κοίταξα καθόλου).