Internet King
Supreme Member
Λες να βρούμε κανένα playboy του '40?![]()
Αν ο παππούς διάβαζε συχνά το playboy, θα ζούσε ακόμα :grandpa:
Λες να βρούμε κανένα playboy του '40?![]()
Το θεμα ειναι και ποιος ειναι ο δισκος. Εχω ας πουμε ενα singlaκι απο το 82 των tears for fears που ειχε στη μια πλευρα το change και στην αλλη το mad world. Κυκλοφορησε σε 1000 αντιτυπα μονο στην Ελλαδα καθως τα δυο τραγουδια κυκλοφορησανε στην Αγγλια σε διαφορετικα singles. Καμμια αξια what so ever.Παιδιά τώρα με βάλατε σε σκέψεις εχω ένα δισκακι limited edition με 1000 αντιτυπα μονο.Πως εκταμάται ένας δισκος ? . Λέτε να τον βάλω και εγώ στο ebay μπας και πάρω και γω ruby.
ε μα και συ goa trance και συλλεκτικό . Πολύ βιάζεσαι .
Παιδιά τώρα με βάλατε σε σκέψεις εχω ένα δισκακι limited edition με 1000 αντιτυπα μονο.Πως εκταμάται ένας δισκος ? . Λέτε να τον βάλω και εγώ στο ebay μπας και πάρω και γω ruby.
Παναγιώτη δε γνωρίζω το συγκεκριμένο σετ. Οι τιμές που πουλάνε τα μαγαζιά δίσκοι κλασσικής μουσικής σε περιορισμένες εκδόσεις πολυτελείας, φθάνουν και 50 ευρώ το κομάτι ή και παραπάνω σε ορισμένες περιπτώσεις. Αναφέρομαι για παράδειγμα σε εκδόσεις της Soria, ελβετικής εκδοτικής εταιρίας που εξέδιδε ηχογραφήσεις της RCA με συσκευασία και φυλλάδια πολύ υψηλής ποιότητας. Όπως ξέρεις, οι τιμές καθορίζονται από την προσφορά και τη ζήτηση και από το σχετικό hype.
Βάλε καμιά φωτογραφία αν μπορείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.