EISA 2009-2010

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
Να και τα βραβεια.Μεταξυ αυτων ο φοβερος προ της καναδεζικης ανθεμ.Που εχει ενα εξαιρετικο συστημα ισοσταθμισης.Και το μεγαλο μπλε της pioneer.
http://www.eisa.eu/awards. Aν καποιος φαν καποιας αλλης εταιριας πει οτι δεν τον νοιαζουν τα βραβεια , ας σκεφτει πως ζητοκραυγαζε περσι.Γιατι περσι ειχαν παρει βραβειο και αλλες εταιριες που φετος εμειναν να κοιτουν.

Argi εύκολα αλλάζεις τις φωτογραφίες και κρατάς τα κείμενα...

Σίγουρα τα προιόντα είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία τους αλλά...

Δες και ένα κείμενο που πόσταρε ο Βλάσσης στην "επί παντώς"... Κάτι λέει για το πώς επιρεάζοντε οι Reviewers!

Οι πρώτες εντστάσεις μου είναι για τα BD των LG και SAMSUNG και την Philips 21:8...

Μεγάλη επιτυχία πάντως του "εικόνα κ' ήχος" που έχει panel manager (photo), to Ko Φ. Φωτιάδη. Όσο καλά και να περνάμε στη τουαλέτα κάτι είναι και αυτό.

Καλημέρα σε όλους! -bye-

Argi εύκολα αλλάζεις τις φωτογραφίες και κρατάς τα κείμενα...
μπα το ιδιο ευκολα αλλαζουν και τα κειμενα

Σίγουρα τα προιόντα είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία τους αλλά...

Δες και ένα κείμενο που πόσταρε ο Βλάσσης στην "επί παντώς"... Κάτι λέει για το πώς επιρεάζοντε οι Reviewers!

Εχω ξαναπει και εμεις να ειμαστε ριβιουερς θα ειχαμε και εμεις τις συμπαθειες-αντιπαθειες.Και πανω απο ολα τα τυχερα μας.

Οι πρώτες εντστάσεις μου είναι για τα BD των LG και SAMSUNG και την Philips 21:8...

Μεγάλη επιτυχία πάντως του "εικόνα κ' ήχος" που έχει panel manager (photo), to Ko Φ. Φωτιάδη. Όσο καλά και να περνάμε στη τουαλέτα κάτι είναι και αυτό.

[B]Αυτο που για μας ειναι για την τουαλετα για αλλους ειναι ευαγγελιο.
Ετσι και αλλιως η πλειοψηφια με ενα ευαγγελιο ξεκινησε, στην πορεια ξεψαρωσε και λοξοδρομησε.[/B]

Καλημέρα σε όλους! -bye-
Καλη μας ημερα

Για να μην παρεξηγηθώ, με τις ελάχιστες γνώσεις μου, μια χαρά ενημερώνομαι από το εν λόγω περιοδικό και είμαι τακτικός αναγνώστης του.
Tα μέλη τoυ AVClub άλλωστε είστε αρκετά καταρτισμένα ώστε να μας προστατεύετε από κακοτοπιές, με το φιλτράρισμα και τις αντιρήσεις στα όποια reviews...

YΓ Είπαμε τα περιοδικά στη τουαλέτα είναι για τους δυκοίλιους... :flipout: :grinning-smiley-043

Κακοτοπιες θα βρεις παντου,αλλα οπως ελεγε και ενας απο τους δασκαλους πολεμικων τεχνων μου.Και απο τον χειροτερο δασκαλο εχεις να μαθεις πολλα πραματα.Τα περιοδικα δεν ειναι αχρηστα,και κατι ακομα.Τα ελληνικα περιοδικα δεν εχουν να ζηλεψουν πολλα απο τα ξενα.Αν μπορεις να δεις πως προωθουν κατι θα αηδιασεις.