EISA-Awards 2007/2008 Video !!!

Α , δεν τα ξερω εγω αυτα , ειναι οροι ζαχαροπλαστικης...:flipout:

τι σχεση εχει η τηλεοραση με την ζαχαροπλαστικη.
παραξενα πραγματα....αααα μηπως κανει και τουρτες και γλυκαθηκαν.
ετσι εξηγειται....τωρα το καταλαβα.

βρε ουστ..να χαθειτε παλιο....ακους εκει ...να παιζουν με τον πονο μας

:flipout::flipout:

Λιγο πολυ αναμενομενα κα φετος τα αποτελεσματα, σχετικα με τις εταιριες που κερδιζουν τα βραβεία. Φυσικα και προκειται, οπως ειπε και ο φιλτατος Νασος, για κορυφαια μοντελα.
Μηπως ξερουμε καμια τιμη για την Pioneer που βραβεύτηκε?

Λιγο πολυ αναμενομενα κα φετος τα αποτελεσματα, σχετικα με τις εταιριες που κερδιζουν τα βραβεία. Φυσικα και προκειται, οπως ειπε και ο φιλτατος Νασος, για κορυφαια μοντελα.

Αναμενόμενα για εμάς εδώ στο forum που τα ξεψαχνίζουμε όλα.

Μήπως να βγάζαμε εμείς τα βραβεία πρώτοι? -bye-

Re: Απάντηση: EISA-Awards 2007/2008 Video !!!

Pioneer's new 50- and 60-inch full high-definition sets, featuring an ability to recreate deeper black than conventional models, are expected to sell for 720,000 yen ($6,060) and 990,000 yen ($8,340) in Japan.
http://www.i4u.com/article10566.html

Τωρα για Ευρωπη ειναι αλλη ιστορια.

Αναμενόμενα για εμάς εδώ στο forum που τα ξεψαχνίζουμε όλα.

Μήπως να βγάζαμε εμείς τα βραβεία πρώτοι? -bye-

κουιζ:γιατι ξερω σε ποια θα εδινες το πρωτο βραβειο?:award:

:flipout::flipout:

Σε ευχαριστω φιλε georget. :grinning-smiley-043
Οπως βλεπω απο τις πρωτες τιμες στην Αμερικη, ειναι λιγο απροσιτη...Μαλλον καλυτερα να στραφουμε στην 508XD μου φαινεται...:chinscratch:

υπολογιζε 5800-6800 .....χμ αρκετουτσικα τα ατιμουλικα ευρω.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: EISA-Awards 2007/2008 Video !!!

Γεια σου Πανο.

Πολυ δουλεια εχει πεσει τελευταια...σπανια σε βλεπουμε...-bye-

:offtopic: Αστα να πανε φιλε Rivers....Και πολυ δουλεια...και αρραβωνιαστηκαμε...ολα μαζι!!! -bye-

Σε ευχαριστω φιλε georget. :grinning-smiley-043
Οπως βλεπω απο τις πρωτες τιμες στην Αμερικη, ειναι λιγο απροσιτη...Μαλλον καλυτερα να στραφουμε στην 508XD μου φαινεται...:chinscratch:

Πανο λεπτομέρειες για τα νέα μοντέλα Full HD τις Pioneer στο Γερμανικό site:
http://www.pioneer.de/eur/products/62/63/413/PDP-LX608D/index.html

Και για τιμες σε Ευρο εδω:
50"Full HD
PDP-LX5080D: 4.799,00
PDP-LX508D: 5.099,00
60"Full HD
PDP-LX6080D: 7.099,00
PDP-LX608D: 7.399,00
http://babelfish.altavista.com/babe...e/new/tv/specials/ifa-preview-2007-teil6.html

Εμενα οι τιμές μου φαίνονται αρκετά καλές! Μάλιστα αν λάβουμε υπόψη ότι η PDP-LX608D:worshippy: είναι στην ίδια τιμή με την PDP-607XD και φτηνότερη από την PDP-5000EX!!

Αγαπητέ Νάσο ευχαριστούμε για την ενημέρωση,

Ασφαλώς και πρόκειται για τις κορυφαίες υλοποιήσεις της χρονιάς, μου προκαλεί θα έλεγα έκπληξη το γεγονός ότι το βραβείο EUROPEAN FULL-HD LCD-TV το πήρε η..... Philips 47PFL9732D και όχι η Samsung ή Sharp.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EISA-Awards 2007/2008 Video !!!

:offtopic: Αστα να πανε φιλε Rivers....Και πολυ δουλεια...και αρραβωνιαστηκαμε...ολα μαζι!!! -bye-

Αντε αυτά είναι ευχάριστα ρε Πάνο!!!
Αλλά άσε τις δικαιολογίες....και εμείς έχουμε δεύτερο μωρό αλλά το κλάμπ :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043δεν το αφήνουμε:firstprize:

Ασφαλώς και πρόκειται για τις κορυφαίες υλοποιήσεις της χρονιάς, μου προκαλεί θα έλεγα έκπληξη το γεγονός ότι το βραβείο EUROPEAN FULL-HD LCD-TV το πήρε η..... Philips 47PFL9732D και όχι η Samsung ή Sharp.-bye-

Aυτη η PFL9732 κυκλοφορει πουθενα? Ουτε τεστ εχω διαβασει ουτε την εχω δει να πωλειται καπου.