Yperion
AVClub Fanatic
αυτο το reference level τι ειναι ρε παιδια?
αυτο παλι cream of the crop.
Α , δεν τα ξερω εγω αυτα , ειναι οροι ζαχαροπλαστικης...
Α , δεν τα ξερω εγω αυτα , ειναι οροι ζαχαροπλαστικης...![]()
Λιγο πολυ αναμενομενα κα φετος τα αποτελεσματα, σχετικα με τις εταιριες που κερδιζουν τα βραβεία. Φυσικα και προκειται, οπως ειπε και ο φιλτατος Νασος, για κορυφαια μοντελα.
Μηπως ξερουμε καμια τιμη για την Pioneer που βραβεύτηκε?
Λιγο πολυ αναμενομενα κα φετος τα αποτελεσματα, σχετικα με τις εταιριες που κερδιζουν τα βραβεία. Φυσικα και προκειται, οπως ειπε και ο φιλτατος Νασος, για κορυφαια μοντελα.
Αναμενόμενα για εμάς εδώ στο forum που τα ξεψαχνίζουμε όλα.
Μήπως να βγάζαμε εμείς τα βραβεία πρώτοι?![]()
Γεια σου Πανο.
Πολυ δουλεια εχει πεσει τελευταια...σπανια σε βλεπουμε...![]()
Σε ευχαριστω φιλε georget.
Οπως βλεπω απο τις πρωτες τιμες στην Αμερικη, ειναι λιγο απροσιτη...Μαλλον καλυτερα να στραφουμε στην 508XD μου φαινεται...:chinscratch:
fftopic: Αστα να πανε φιλε Rivers....Και πολυ δουλεια...και αρραβωνιαστηκαμε...ολα μαζι!!!
![]()
Ασφαλώς και πρόκειται για τις κορυφαίες υλοποιήσεις της χρονιάς, μου προκαλεί θα έλεγα έκπληξη το γεγονός ότι το βραβείο EUROPEAN FULL-HD LCD-TV το πήρε η..... Philips 47PFL9732D και όχι η Samsung ή Sharp.![]()
Aυτη η PFL9732 κυκλοφορει πουθενα? Ουτε τεστ εχω διαβασει ουτε την εχω δει να πωλειται καπου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.