EISA AWARDS 2008-2009

Re: EISA Awards 2008/2009

Καλά να πάθετε Sonάκιδες. Και μην μιλάτε. Σχεδόν όλα οι Γιαπωνέζοι τα "έκλεψαν". :p

Pioneer και Panasonic θα παιρνουν καθε χρονο βραβεια αφου δεν ασχολειται και καμια αλλη εταιρεια με πλασμα.

Γενικά μιλούσα. Από την λίστα πάνω, αν δεν κάνω λάθος μόνο 4 δεν είναι Γιαπωνέζικες εταιρίες και μόνο 2 από της 4 είναι Ευρωπαϊκές!!

Απάντηση: EISA Awards 2008/2009

Μιας κι εγώ έκανα την πατάτα και έγραψα νέο thread στην κατηγορία, ενώ έχει προηγηθεί μέλος με το ίδιο ακριβώς θέμα, θα σας παρακαλούσα να συνεχιστεί η συζήτηση στο original thread...που αναφέρει ο Γιώργος....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=31172

Sorry για την πατάτα....!!!

Re: Απάντηση: EISA Awards 2008/2009

Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα Χρηστο.

Αλλωστε μπορει καποιος διαχειριστης να κανει merge τα δυο νηματα.-bye-

Παντως αν κρινω απο το "αυτοκινητο της χρονιας" που βγαινουν ολα τα αποτυχημενα FIAT...

Φίλε μου, καλύτερα ασχολήσου με κανένα google search για review για την "τηλεορασάρα σου", και άσε τα off topic σχόλια για θέματα που δεν γνωρίζεις, γιατί εκτίθεσαι περισσότερο απ' όσο εκτίθεσαι όταν μιλάς για consumer electronics.

Χωρίς να έχω δει την 9803, αλλά έχοντας δει τις Χ3500, W4000, Samsung, Philips, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι η W4000 είναι πολύ καλή, με πολύ καλό μαύρο (μαζί με την samsung). Νομίζω ότι αυτές οι 2 ξεπερνούν κατά πολύ την philips σε αυτό το σημείο. Αλλά πάλι βλέπω υπάρχουν διαφωνίες :blush:
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Φίλε μου, καλύτερα ασχολήσου με κανένα google search για review για την "τηλεορασάρα σου", και άσε τα off topic σχόλια για θέματα που δεν γνωρίζεις, γιατί εκτίθεσαι περισσότερο απ' όσο εκτίθεσαι όταν μιλάς για consumer electronics.

Οff topic.

Ξερετε τι σημαινουν τα αρχικα FIAT?

Fix Or Repair Daily

:flipout:

Παντως χωρις πλακα το νεο Bravo ειναι πολυ ωραιο αμαξι σε σχεδιασμο.