Εισαγωγή στο Address book contacts από Microsoft Outool 2003

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

George C

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,718
Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να περάσουμε τις επαφές μας από το Outlook στο Address Book;
Κατ' αρχήν έχω και κάποιες επαφές μέσα στο Outlook η οποίες είναι στα Έλληνικά. Επειδή δεν βρήκα κάποιο αυτόματο τρόπο να το κάνω έκανα τα εξής:
Επέλεξα όλες τις επαφές μου και τις έκανα drag σε ένα φάκελο. Αυτό τις σώνει σαν .msg αρχεία.
Μετά άνοιξα μια-μια και την έσωνα σαν vCard τα οποία γίνονται import στο Address Book του Mac πολύ εύκολα.
Το πρόβλημα είναι με τις επαφές που περιέχουν Ελληνικούς χαρακτήρες τις οποίες το Outlook δε με αφήνει να τις σώσω σαν vCard.
Είχα δοκιμάσει να κάνω export όλες τις επαφές και μετά να τις κάνω import στο thunderbird του οποιό τα export είναι συμβατά με του Address book με τη διαφορά ότι μάλλον κάτι πρέπει να γίνεται με την κωδικοσελίδα τον Ελληνικών γιατί μου φέρνει τις επαφές με τα Ελληνικά σε Ascii μορφή και δε μπορώ να τα εισάγω στο Address Book.

Έχει κανείς καμμιά ιδέα;

Sharing the Contacts folder in Outlook

Officially, Outlook 2002/2003 and Outlook 2000 in Corporate/Workgroup mode do not support sharing of its contact data with Outlook Express, but there is a registry hack that works, at least with some versions of Outlook Express. Follow these steps:
Make a backup of your Windows registry.
Open the Registry Editor (regedit.exe or regedt32.exe).
Go to this registry key:

HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\WAB\\WAB4

Add a new DWORD named UseOutlook (if it isn't already present), and set its value to 1.
Outlook Express will display the Contacts folder in the default delivery store (Exchange mailbox or Personal Folders .pst file) in Outlook. You cannot direct the WAB to a particular Contacts folder, except by changing the default store.

To turn off sharing, set the value for HKCU\\Software\\Microsoft\\WAB\\WAB4\\UseOutlook to 0.

Αν δεν φαινονται τα contacts στο find του outlook τοτε:
CONTACT PROPERTIES- OUTLOOK ADDRESS BOOK- ΚΑΝΩ ΤΙΚ ΣΤΟ SHOW THIS FOLDER AS AN EMAIL ADDRESS BOOK.

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να περάσουμε τις επαφές μας από το Outlook στο Address Book;
Κατ' αρχήν έχω και κάποιες επαφές μέσα στο Outlook η οποίες είναι στα Έλληνικά. Επειδή δεν βρήκα κάποιο αυτόματο τρόπο να το κάνω έκανα τα εξής:
Επέλεξα όλες τις επαφές μου και τις έκανα drag σε ένα φάκελο. Αυτό τις σώνει σαν .msg αρχεία.
Μετά άνοιξα μια-μια και την έσωνα σαν vCard τα οποία γίνονται import στο Address Book του Mac πολύ εύκολα.
Το πρόβλημα είναι με τις επαφές που περιέχουν Ελληνικούς χαρακτήρες τις οποίες το Outlook δε με αφήνει να τις σώσω σαν vCard.
Είχα δοκιμάσει να κάνω export όλες τις επαφές και μετά να τις κάνω import στο thunderbird του οποιό τα export είναι συμβατά με του Address book με τη διαφορά ότι μάλλον κάτι πρέπει να γίνεται με την κωδικοσελίδα τον Ελληνικών γιατί μου φέρνει τις επαφές με τα Ελληνικά σε Ascii μορφή και δε μπορώ να τα εισάγω στο Address Book.

Έχει κανείς καμμιά ιδέα;
George βρηκες ακρη?
Θελω να κανω το ιδιο σε μια φιλη(απο outlook 2007) αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομα

Re: Απάντηση: Εισαγωγή στο Address book contacts από Microsoft Outool 2003

George βρηκες ακρη?
Θελω να κανω το ιδιο σε μια φιλη(απο outlook 2007) αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομα

Πέρασα τις επαφές στον Exchange τις δουλειάς και μετά έκανα link το mail.app με τον exchange και έκανα sync τις επαφές από εκεί...
Η λύση του MobileMe είναι σαφώς καλύτερη γιατί δεν έχουν όλοι Exchange... :flipout: αλλά τότε δεν είχα επιλογή. Μετά πήρα και εγώ το MobileMe! :grinning-smiley-043