"ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Απάντηση: Re: "ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Παρεμπιπτόντως, το κόστος του υπολογιστή δε συμπεριλαμβάνεται, μια και αν δεν έχει κάποιος υπολογιστή, έτσι κι αλλιώς δε θα μπορεί να διαβάσει το συγκεκριμένο θρεντ...:D

υπαρχουν και τα κινητα...:chinese:

Τη ποσοστο αξιζει να δωσει κανεις απο το budget του και που? 60-70% στα ηχεία π.χ? Ολοκληρωμένο η προ-τελικο?

Διονύση ρίξε μια ματιά και σε αυτό.

Είναι πολύ ενδιαφέρον και καλό.

Με ευαίσθητα ηχειάκια κάνεις θαύματα...:grinning-smiley-043

http://www.positive-feedback.com/Issue24/dared_mp5.htm

Δεν έχει τύχει να τον ακούσω Κώστα,αλλά για να το λές εσύ κάτι θα ξέρεις:grinning-smiley-043

Δεδομένης και της εμπειρίας σου στον ήχο της εταιρείας,απο τα μηχανήματα στο σύστημά σου,θα πάω να τον δώ-ακούσω.Θα ήθελα ο γιός μου,να έχει έναν λαμπάτο στο συστημά του:a0210:

Γενικά κι εγώ προκρίνω κάποιον καλό και προσιτό λαμπάτο σ' ενα τέτοιο σύστημα.

Τη ποσοστο αξιζει να δωσει κανεις απο το budget του και που? 60-70% στα ηχεία π.χ? Ολοκληρωμένο η προ-τελικο?

Ολα παίζουν το ρόλο τους,αλλά νομίζω,ότι σ' ένα τέτοιο σύστημα εκ των πραγμάτων τα περισσότερα θα πάνε σε ηχεία κι αμέσως μετά σ' ενισχυτή.

το όποιο πεζό σύστημα έχετε και αυτό
akg_k1000.jpg

με ό.τι τα οδήγησα, οδηγήθηκαν.
εκτός φυσικά από απλή έξοδο ακουστικών

Εγώ μέχρι να καταλάβω ότι δεν μπαίνουν σε έξοδο ακουστικών έφαγα τα λυσσακά μου... :BDGBGDB55:
Πάντως από τα λίγα που άκουσα (δεν ήταν ποτέ δικά μου γμτ) είναι :grinning-smiley-043 -bye-

Το καλυτερο budget συστημα που εχω ακουσει στα 3000-4000 ηταν:
Holfi CD player
Holfi ολοκληρωμενος
Totem Rainmaker για ηχεια
+1.
Και αν θέλεις να κατέβεις σε κόστος, κρατάς τα Totem και ψάχνεσαι από κει και πέρα, με τρομερό value for money.
Πχ: μεταχειρισμένο player + Benchmark DAC + .... + Totem

Εγώ μέχρι να καταλάβω ότι δεν μπαίνουν σε έξοδο ακουστικών έφαγα τα λυσσακά μου... :BDGBGDB55:
Πάντως από τα λίγα που άκουσα (δεν ήταν ποτέ δικά μου γμτ) είναι :grinning-smiley-043 -bye-

ρε σεις τι πρόβλημα έχουν τ' αυτιά μου ; Κάποια φορά που έψαχνα για ακουστικά μου έδωσαν ένα ζευγάρι τέτοια ( ή παρόμοια όσον αφορά το μοντέλο , πάντως AKG ήταν ) και μετά από 10 λεπτά είχα πονοκέφαλο από τον πριμάτο , λαμπρό , ενοχλητικά αναλυτικό ήχο .

ρε σεις τι πρόβλημα έχουν τ' αυτιά μου ; Κάποια φορά που έψαχνα για ακουστικά μου έδωσαν ένα ζευγάρι τέτοια ( ή παρόμοια όσον αφορά το μοντέλο , πάντως AKG ήταν ) και μετά από 10 λεπτά είχα πονοκέφαλο από τον πριμάτο , λαμπρό , ενοχλητικά αναλυτικό ήχο .

Τίποτα νομίζω.Του κουτιού ήταν τα ακουστικά;Δεν είχαν παίξει για κανένα μήνα;

Κάτι σε Grado μάλλον θα σου καθόταν καλύτερα.

Re: Απάντηση: Re: "ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Αν θέλετε κορυφαία ακουστικά, δοκιμάστε τα AKG 240 DF studio. Είναι 50Ω πλέον και όχι 600Ω (:a0210:) και οδηγούνται εύκολα, δεν είναι κλειστά για ''ασφυξία'' και όσο κι αν έψαξα δεν τα αντικατέστησα ποτέ.

Ντοκ, μπορεί να είναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα.

Κι εγώ όταν δε μπορώ ν' ακούσω δυνατά, προτιμώ ν' ακούω σε χαμηλή στάθμη από τα ηχεία παρά από τα ακουστικά κι ας χάνω σε λεπτομέρεια, όγκο ή οτιδήποτε άλλο...

• Benchmark
  • Tsakiridis 300B
  • Klipsch Heresy
Θα έλεγε ?

Εγώ στην μέση θα έβαζα κανέναν Almarro,Ayon,Tri,Leben,Dared....

Last edited:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Klipsch Heresy ΔΕΝ αγοράζεις αν δεν ακούσεις πρώτα. Πρόκειται για ΤΟΝ διχαστή (εγώ είμαι από αυτούς που τρέχουν να γλυτώσουν...).

Re: Απάντηση: "ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΔΕΝ αγοράζεις αν δεν ακούσεις πρώτα.

:a0210: Ναι...φυσικά. Αλλά και σε κάθε περίπτωση νομίζω πρέπει να υπάρχει άκουσμα.

Άλλη προταση:
  • Trends UD-10
  • Copland ολοκληρωνένος
  • A.S. Eros (γνωστά νομίζω και σαν Baby)

Re: Απάντηση: "ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

:a0210: Ναι...φυσικά. Αλλά και σε κάθε περίπτωση νομίζω πρέπει να υπάρχει άκουσμα.

Άλλη προταση:
  • Trends UD-10
  • Copland ολοκληρωνένος
  • A.S. Eros (γνωστά νομίζω και σαν Baby)

Το τριτο το αλλαζεις με ProAc Response 1sc?