είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

Re: Απάντηση: είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

καλά, εσύ από την αρχή του νήματος βλέπεις "πράκτορες" "τρικλοποδιές" και "πονηρές" και "πράξεις εκ του πονηρού"..... :SFGSFGSF:
σου εύχομαι να είναι περαστικά ! :music-smiley-005:

Καλα μαθε να μιλας ευθεως και εδω ειμαστε παλι.

Μηπως να σου θυμησω οτι καποτε ανεβασες μια φωτο προσβαλλοντας τον Μουκ οταν εφαγε μπαν και παλι δεν ειχες τα κοτσια να το παραδεχτεις ???

Τον Γεναρη ηταν μολις και ποτε δεν ζητησες συγνωμη.

Απο την άλλη ο Γιωργος ο Κυριακαράκος σού εδοσε ευγενέστατα και κατ´εξαίρεσιν μια λύση στο πρόβλημα πού ανέφερες για την δουλειά σου και εσύ επιμένεις να επιδεικνύεις τήν ´διαφορετική´γνώμη τού Βλάσση που επίσης ήταν προφανέστατη.
Κατά τά άλλα συντηρείς ένα θέμα χωρίς λόγο,εκτός εάν έχεις κάποιον και δεν τον ξέρουμε.

Και τι εγινε που του εδωσε ο Γιωργος λυση ??? Ποτε δεν ηταν αυτο το θεμα ........

Οταν μπορεσει να μας πει τι εννοει με ολα αυτα τα υπονοουμενα τελευταια ισως μαθουμε.

Δεν ξέρω, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε....ας κρατήσουμε την θέση του Γιώργου Κυρ.και να πάμε παρακάτω.

Δεν ξέρω, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε....ας κρατήσουμε την θέση του Γιώργου Κυρ.και να πάμε παρακάτω.

Μα φυσικα και να την κρατησουμε και θα πρεπει να ειμαστε και ευγνωμονες. Οχι να ψαχνουμε για ψυλλο στα αχυρα των λεγομενων καποιου για να αναδειξουμε "θεμα".

Ας πούμε πώς έκλεισε.
Αλλα χρωστάς ακομα κάτι γιά τά 20 μέλη που λές οτι γνωρίζεις για τους διπλολογαριασμούς,πού προφανώς θα χρησιμοποιούνται διπλά και γιά ποστάρισμα..............
Για μένα τέτοια αναπόδεικτα μηνύματα δεν θάπρεπε να παραμένουν στο φόρουμ..
Αλλά αυτή ειναι η προσωπική μου γνώμη.

Re: Απάντηση: είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

Ας πούμε πώς έκλεισε.
Αλλα χρωστάς ακομα κάτι γιά τά 20 μέλη που λές οτι γνωρίζεις για τους διπλολογαριασμούς,πού προφανώς θα χρησιμοποιούνται διπλά και γιά ποστάρισμα..............
Για μένα τέτοια αναπόδεικτα μηνύματα δεν θάπρεπε να παραμένουν στο φόρουμ..
Αλλά αυτή ειναι η προσωπική μου γνώμη.

στο απάντησα πριν από αρκετά ποστ αλλά δεν θέλεις να το καταλάβεις
ρώτα το admin team, αυτοί ξέρουν και μπορούν να το αποδείξουν!

υ.γ
απάντησα σε μια ερώτηση, το λέω απλά για να μην ειπωθεί οτι
συντηρώ ένα θέμα άσκοπα......

Απάντηση: Re: Απάντηση: είσοδος στο φορουμ σαν "αόρατοι"....

στο απάντησα πριν από αρκετά ποστ αλλά δεν θέλεις να το καταλάβεις
ρώτα το admin team, αυτοί ξέρουν και μπορούν να το αποδείξουν!

Εγώ γιατί νά ρωτήσω?
Εσύ υπονοείς και πάλι πώς κάτι ξέρεις μέσω τού admin team,με την σιγουριά που το γράφεις.
Και αυτό αποτελεί,κατά την γνώμη μου,έμμεση δυσφήμηση τού admin team.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφοσον μπορει να λυθει ενα προβλημα,αφου υπαρχει η καλη θεληση τις γενικης διαχειρισης του forum,πρεπει να δημιουργειτε ενα thread που αντι να λυση το προβλημα δημιουργει τετοιες καταστασεις,μονιμα γκρινια!
Δεν μπορει να σταλθει ενα p.m? εχω αυτο και αυτο το προβλημα,γινετε κατι? (ναι)
Τι πιο απλο?
Οταν βγαινεις και αντι αυτου του απλου αρχιζεις τα υπονοουμενα περι αορατων,διπλων λογαριασμων κ.τ.λ...εε..συγνωμη αλλα κατι τρεχει...(προκλητικο?)
Η αποδεικνυεις αυτα που λες η....δεν ξερω....γιατι τα λες?
Φιλε kokar συγνωμη που περνω θεση και ισως να μην ξερω πολλα δεν εχω κατι μαζι σου αλλα πρεπει να σταματησει αυτη η κατασταση εδω μεσα...νομιζω.(γνωμη μου)
Ολο "φασαριες" χωρις κανενα λογο καθε τρις και λιγο.
Ενταξει και εγω μπωρει να εχω πει δυο κουβεντες στο παρελθον με κανα δυο,αλλα ενταξει:shakehands:καποτε πρεπει να υπαρξει ενα τελος σε αυτην την κατασταση.
Τον τελευταιο καιρο ειδα μεχρι και ατομα να βριζουν απαραδεκτα συμφορουμιτες...με φοβερα υπονοουμενα.(αλλοι το περασαν για chat)
Ευτυχως το foroum(και οι υπευθυνοι) αντεδρασαν μπορω να πω, επαγγελματικα/αψογα.
Εγω θα ειχα περασει μεσα απο το πληκτρολογιο...ειλικρινα.
Ειλικρινα δεν τα βαζω μαζι σου αλλα το thread σου μου εδωσε τελικα την αφορμη να πω δυο πραγματα...
Τελος να πω ξανα οτι τετοια thread δεν υπαρχει κανενας λογος να δημιουργουνται (δεν εγινε ερωτηση μονο για κατι συγκεκριμενο αλλα υποθηκαν και αλλα...εχετε θεσει το ερωτημα "διπλων"λ. χωρις απαντηση...δεν περιμενατε ερωτηση?παλι?να... η φασαρια!)
Ειμαι κατα των διπλων λογαριασμων (χωρις ιδιαιτερο λογο) κατα των αορατων (χωρις ιδιαιτερο λογο).Δεν γραφουμε στην KGB βρε παιδια.
Και τελος να πω κατι που ηθελα να αναφερω απο καιρο.
Εγω...πχ....ειμαι μελος σε ενα αλλο forum εκτος avclub...οταν ειμαι online σε αυτο το αλλο ειμαι καλο παιδι ολο μελι γαλα....δεν δημιουργω "ιντριγκες"δεν πεταγομαι συνεχεια γραφοντας διαφορα για να χαλασω το κλιμα...κ.τ.λ
Οταν ομως ειμαι online στο avclub....κανω το αντιθετο!
Τι ειμαι τελικα εγω?
Πως με χαρακτηριζω?
Συμβαινει οντως κατι τετοιο?Ειναι στην φαντασια μου?
Ερωτηση κανω,δεν υπονοω κατι....:ernaehrung004:
Μπορει να κανω και λαθος!
Φιλικα..."δεν ξερω" αν εκανα καλα που εγραψα αυτα τα λιγα...:nounder:

Το αν κάποιος έχει λόγο να είναι αόρατος δεν το γνωρίζω...
Προσωπικά έχω αυτή τη δυνατότητα σε δύο fora αλλά δεν τη χρησιμοποιώ σε κανένα...
Ειδικά σε αυτό το forum δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το χρησιμοποιήσεις μιας και δεν υπάρχουν pages που όταν μπαίνεις για συγκεκριμένη δουλειά είναι άκρως ενοχλητικά...
Απλά σκέψου να μπαίνει ένας admin από τη δουλειά για να κάνει backup τη database και να γεμίζει η οθόνη με popup παράθυρα με μηνυματάκια του στυλ "Γιά σου" "Καλησπέρα" "Τι κάνεις;" κλπ...

Κατά δεύτερον για την ανωνυμία και τα επώνυμα μηνύματα...
Δηλαδή αν φτιάξω λογαριασμό με το nick "Μιχάλης Καραπιπέρογλου" σημαίνει ότι μιλάω επώνυμα ή θα μου ζητήσει το vbulletin ταυτότητα για να με γράψει με αυτό το nickname?

Το ότι ο Κώστας ήθελε έναν δεύτερο λογαριασμό το γνωρίζω γιατί κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε για το πρόβλημά του...
Η απάντησή μου ήταν απλή αν θυμάμαι καλά... Κάτι του στυλ "Απλά ενημέρωσε τους admins, δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα."
Δεν ήμουν admin τότε αλλά και ακόμη νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από τη στιγμή που ένας λογαριασμός δημιουργείται για τέτοιο λόγο...

Τρίτον...
Το αν κάποιος χρήστης έχει δεύτερο λογαριασμό μπορούμε να το καταλάβουμε με διάφορους τρόπους και πιστέψτε με η πλατφόρμα είναι ο τελευταίος, ο οποίος απλά επιβεβαιώνει τις υποψίες μας...
Είναι αυτό που λέμε οι παλιοί admins "σε κατάλαβα από τα γράμματά σου".
Ο κάθε χρήστης έχει τον δικό του τρόπο επικοινωνίας, μιλάει με συγκεκριμένα άτομα, "αγαπάει" συγκεκριμένα ορθογραφικά λάθη και σημεία στίξης, πατάει το enter σε συγκεκριμένα σημεία της πρότασης, χρησιμοποιεί συγκεκριμένο ύφος, του αρέσουν ορισμένα smilies.
Αν κάποιος κάνει δεύτερο λογαριασμό γιατί ξέχασε το password του ή ακόμη και το γεγονός ότι είναι ήδη γραμμένος στο avclub, γιατί μετάνιωσε για το nickname που διάλεξε ή κάτι άλλο ανάλογο δεν έχουμε πρόβλημα (και νομίζω κανένας από τους χρήστες).
Αν όμως κάνει λογαριασμό γιατί τον κάναμε ban ή για να υποστηρίξει με άλλο nickname τα λεγόμενά του, ή για να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα να ξέρετε ότι πάει καρφωτός στους διαχειριστές και συνήθως γίνεται αυτόματα ban για πάντα ο δεύτερος λογαριασμός και αυξάνεται το ban του πρώτου...
Αν θυμάμαι καλά η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν... εχθές; :flipout:

Ναι... έχουμε τα εργαλεία αλλά αυτά μπορούν να παρακαμφθούν με τον Α ή τον Β τρόπο.
Αυτό που δεν μπορείτε να παρακάμψετε κύριοι είναι ο παράγοντας "άνθρωπος"... -bye-