Είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος της TV σας;

Παιδιά όποιος απαντήσει ΝΑΙ στον τίτλο του θέματος, μάλλον δεν έχει δει προβολέα ή δεν θέλει να το παραδεχτεί.

Ας μην γελιόμαστε....σας παραπέμπω στην υπογραφή μου. -bye-

τελικά είσαι κακός... είσαι πολύ κακός !!:BDGBGDB55::flipout::flipout:

φυσικά και έχουμε δει προβολέα (προσωπικά είδα ποδόσφαιρο κάποτε σ' ένα ζαμπάλαιο της κακιάς ώρας και έπαθα σοκ!!! που να δω και κανέναν της προκοπής )αλλά ακόμα δεν έχουμε δεήσει να αγοράσουμε .... :bigcry:
(είναι και το waf στην μέση βλέπεις..... :furious3:)

-bye-

Εγώ έχω 46άρα (fullHD) στα 4,5+ μέτρα κ δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Δεν φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες από hd πηγές κ έτσι δεν μπορώ να διακρίνω μεγάλες διαφορές από sd.
Π.χ όταν μπαίνω internet απ´το ps3 πρέπει συνέχεια να ζουμάρω για να διαβάσω τα γράμματα. Ή όταν βλέπω bd δεν καταλαβαίνω διαφορές από dvd..

Εγώ έχω 46άρα (fullHD) στα 4,5+ μέτρα κ δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Δεν φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες από hd πηγές κ έτσι δεν μπορώ να διακρίνω μεγάλες διαφορές από sd.
Π.χ όταν μπαίνω internet απ´το ps3 πρέπει συνέχεια να ζουμάρω για να διαβάσω τα γράμματα. Ή όταν βλέπω bd δεν καταλαβαίνω διαφορές από dvd..

Να σε καψω Γιαννημ να σ αλειψω μελι ή αλλοιως......... Μεα Γκουλπα .
Πως το ελεγε καποιος ? ψαχνω 32αρα η το πολυ 37αρα σε FullHD :flipout::flipout:

Στα 3 μέτρα οι 40 ίντζες προς το παρόν είναι ΟΚ (την έχω μόνο δύο μέρες). Για το μέλλον αμφιβάλλω..

Το κακό είναι ότι κλειστή είναι τεράστια (και είναι η λεπτή toshiba XF). Ευτυχώς δεν ενοχλεί την γυναίκα μου - αρκεί να αγοράσουμε και καινούργιο επιπλάκι (και νόμιζα ότι με την τηλεόραση και ένα καλώδιο ξεμπέρδεψα με τα έξοδα)...

Απάντηση: Re: Είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος της TV σας;

Ε Ή όταν βλέπω bd δεν καταλαβαίνω διαφορές από dvd..

μην λες τετοια και μας παρουν χαμπαρι

ελα βαρατε τωρα και μενα που δεν ειδα τοοοοοσο μεγαλη διαφορα σε 42αρα απο τα τρια μετρα περιπου

Last edited:
ωραίο θέμα, αλλά σας ξέφυγε μια λεπτομέρεια. Τελικά αγοράζει κανείς με βάση την απόσταση (και ίσως σκέφτεται από πριν πως θα βλέπει) ή όχι;
Μου θυμίζει τους περισσότερους που αγοράζουν suv επειδή έχει όγκο και όχι επειδή το χρειάζονται...
τελικά μήπως οι 15άρες,17,20,23, 26 ίσως και οι 32άρες πρέπει να καταργηθούν;
Κανείς με 32άρα (μήπως και παραπάνω;;;) σε κρεββατοκάμαρα υπάρχει;
Πιστεύω μέχρι 37-40 σε 3-3,5 είναι καλά εκτός κι αν βλέπετε μόνο dvd και δεν βλέπετε ΠΟΤΕ τηλεόραση. Σε 2-2,5 32άρα αρκεί.
Η λεπτομέρεια που λέω παραπάνω είναι πως όσοι βλέπουν τηλεοπτικά, σε 16:9 βλέπουν ή γυρίζουν σε 4:3. Εκεί ναι συμφωνώ πάρτε μια μεγάλη 50άρα να βλέπετε σε 4:3, αλλιώς...

Οσο μεγαλη και να ειναι η τηλεοραση, δεν παυει να ειναι λυση "αναγκης" για ικανοποιητικη χρηση κυριως (ισως και μονο) σε τηλεοπτικο προγραμμα. Εαν καποιος θελει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Home Cinema, τοτε ΜΟΝΟ με προβολεα μπορει να αποκτησει.
Μονο συνδιασμος τηλεορασης και προβολεα μπορει να καλυψει καποιον παντου.

Last edited:
Οι 42 ίντσες της Aurea από τα 2,5 με 3 μέτρα που βλέπω εγώ πιστεύω πως είναι ιδανικές.Στην αρχή τρόμαξα λίγο από το μέγεθος,φανταστείτε ότι σκεφτόμουν να πάω και για 47,ευτυχώς.
Φυσικά το μέγεθος είναι καθαρά αντικειμενικό.Τι γουστάρει και πως τη βρίσκει ο καθένας και κανείς δεν μπορεί να του το αμφισβητήσει αυτό!

40Χ2000 και μετά τον πρώτο μήνα μου φαίνεται σαν κουτσουλιά στον τοίχο ....

.... κάνω υπομονή για προβολέα .....

37" στα 3 και πάμε φυσικά για μεγαλύτερη, κάτσε να βγουν μερικά καινούρια μοντελάκια..