Είστε με τα καλά σας μωρέ ;....

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
3297 ( τρείς χιλιάδες διακόσια ενενήντα επτά ) μηνύματα από τις 07.07 που έφυγα για λίγα μπανάκια ; Είστε με τα καλά σας μωρέ ...Πότε θα τα διαβάσω όλα αυτά , έ ;......:grandpa:

Δημήτριος Ντοκατζής said:
3297 ( τρείς χιλιάδες διακόσια ενενήντα επτά ) μηνύματα από τις 07.07 που έφυγα για λίγα μπανάκια ; Είστε με τα καλά σας μωρέ ...Πότε θα τα διαβάσω όλα αυτά , έ ;......:grandpa:

Ξεκίνα απο τα thread για Μαρινέλλα και Trance που σε ´τρελλαίνουν´και συνέχισε.Ξέχασα να σού πώ οτι απο τα 3297 μηνυματα τα 2144 ειναι ποστάκια υπέρ τού drift.:flipout: :flipout:
Welcome Back:ernaehrung004:

Ελα ελα ξεκουραστος εισαι προλαβαινεις~:bang:~:slapface::violent-smiley-030::twoguns:
:flipout::flipout::flipout:

Ελα ρε συ Ντόκ-bye- ....αφού είσαι γρήγορος :violent-smiley-030: :grandpa:

.....βαράτε με κι ας κλαίω...:damnyou:

Θα πάρεις , κι πέρα τον φίλο σου τον puranger και θα σε βοηθήσει (χο χο χο ...ιχ ιχ ιχ ) :award: :grinning-smiley-043

Ουτε να λειψουμε δεν μπορουμε. Δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε τα νεα μηνυματα. Εγω ελειψα απο χτες το μεσημερι και βρηκα 300+ μεχρι τωρα.

Νανόπουλος Γιάννης said:
Γύρισα πριν απο λίγο.Ελειψα γιά 3 ημέρες και με περίμενουν 1.145 νέα μηνύματα......να δω τι θα πρωτοδιαβάσω!!!

Τυχερός είσαι... :flipout:

Εγώ για 10 μέρες είχα 4300 και κάτι ψιλά....:flipout:

πάντως είναι απίστευτο το μεράκι και ο ενθουσιασμός που επικρατεί. Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν γράφει για νά πάρει βραβείο και όλοι γράφουν επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και δεν το βλέπει κανένας με αγγαρεία.

Μιλάμε και να μας πληρώνανε στην δουλειά να γράφαμε τόσα, δεν θα τα γράφαμε...

Πραγματικά και εγώ που δεν είμαι καθόλου του web έχω διαπιστώσει ένα πάρα πολύ θετικό κλίμα στην παρέα μας. Σίγουρα όμως εκτός από την θεματολογία που παίζει μεγάλο ρόλο, το βασικότερο νομίζω είναι οι άνθρωποι που έχουν πάρει μέρος εδώ. Mπράβο βρε παίδες!...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
πάντως είναι απίστευτο το μεράκι και ο ενθουσιασμός που επικρατεί. Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν γράφει για νά πάρει βραβείο και όλοι γράφουν επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και δεν το βλέπει κανένας με αγγαρεία.

Μιλάμε και να μας πληρώνανε στην δουλειά να γράφαμε τόσα, δεν θα τα γράφαμε...
Αυτό:grinning-smiley-043 ............... ξαναπέστο!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Δηλ. ΜΗΤΣ το avclub έχει 1 μήνα και κάτι και έχεις 907 μηνύματα καιδεν είσαι του WEB. Αν ήσουνα του WEB τι θα έκανες;
xe xe xe .......................
panic...:grinning-smiley-043