Eizo Flexscan S2201W 22 ιντσες

alexisworld

New member
9 November 2007
16
Πουλάω την οθόνη μου, Eizo flexscan S2201w ( 22 ιντσες)

Αγορασμένη 28.1.08 από ΠΛΑΙΣΙΟ στα 599euro με απόδειξη αγοράς.
Η εγγύηση που ισχύει είναι 3 χρόνια και 0 Pixel για 6 μήνες.
Ολα τα διαπλεκόμενα, cd,manual Κούτα κτλ υπάρχουν, βασικά είναι δουλεμένη 151ώρες μέχρι στιγμής! Την πουλάω να πάω σε καμιά 20άρα τελικά γιατί κάθομαι αρκετές ώρες στο PC και με κουράζει!

Τιμη πώλησης: 500 euro πιστεύω είναι μια καλή τιμή δεδομένου οτι είναι καινούργια :ernaehrung004:

Απάντηση: Eizo Flexscan S2201W 22 ιντσες

Από το site του Πλαισιου.
"Παράλληλα, συνοδεύεται από την μεγαλύτερη εγγύηση κατασκευαστή οθονών σε παγκόσμιο επίπεδο, με 5 έτη απροβλημάτιστης λειτουργίας, καθώς και εγγύηση 6 μηνών για 0 καμμένα pixels.

Re: Eizo Flexscan S2201W 22 ιντσες

Τι panel έχει; αν έχει S-PVA όπως η S1910 μου την αγοράζω ευχαρίστως...
Πάντως μιας και λες ότι θες να πας σε 20αρα και για να μην ξηλώνεσαι εκ νέου θα σε ενδιέφερε ανταλλαγή με τη δική μου Eizo S1910 19 ιντσών 1 έτους με όλα τα παρελκόμενά της, σε άψογη κατάσταση και βέβαια χωρίς καμένο pixel και κάποια διαφορά από εμένα;

Δυστυχώς μόλις είδα ότι έχει TN panel οπότε δεν παίζει να δώσω το 1910 μου ... έχω όμως και ένα NEC 1830 με pVA panel, 2 εισόδους VGA σε μπεζ χρώμα με πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης (όχι βέβαια σαν το 1910 αλλά καλύτερο από πολλά TN 19ρια που κυκλοφορούν) που στο δίνω μαζί με 350 ευρώ για το δικό σου....

Καλησπέρα
Ευχαριστώ Σωκράτη για την διευκρίνηση, 5 χρόνια είναι η εγγύηση και είναι made in Japan αν σας λέει κάτι αυτό.

Iceman δεν χρειάζομαι οθόνη αλλά αν θες το κλείνουμε στα 400ευρώ αν βάλεις τα μεταφορικά (μένω Αθήνα)

Δεν είναι μάπα αγορά. Απλά σήμερα βρίσκεις 20.1" (όχι EIZO βέβαια) με 130Ε!
Έτσι είναι σε τέτοιες κατηγορίες...

Απλα υπαρχουν και 22αρες με 240-50 εθρω. Οχι με ειζο αλλα αν καποιοσ δεν χρειαζεται αυτο που προσφερει η ειζο καταλαβαινεις.
Ε δεν ειναι και λιγα λεφτα 400 ευρω για να δωσει καποιος. Αυτός που τη νχρειάζεται θα την παρει σιγουρα.
φιλικα

θα αγοραζα οθονη απο μια 17" σονυ που εχω οποτε με ενδιαφερει. Ειναι μαυρη ετσι? Θα μπορουσες να μου πεις τις εξωτερικες διαστασεις και την αποσταση απο το πανελ της μεχρι τον πισω τοιχο, δηλαδη αν την βαλω στο γραφειο κολητα στον τοιχο ποσα cm θα χασω απο τον τοιχο στο πανελ. Μενω Αθηνα