Εκ μεταφοράς...Σπάει καρύδια...

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: ΠΡΟΣΙΤΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΣΕ ΤΑΞΗ Α'.

Οτι και να σου πώ λίγο είναι...Το αφήνω για να βλέπουν όλοι το ήθος σου και τι ρόλο παίζεις....

Τα μηνύματα κατα αρχήν μεταφέρθηκαν σαν άσχετα,σε νέο θέμα στις γενικές συζητήσεις,αφού ενημερώθηκαν όλοι κι όσα σβήστηκαν,σβήστηκαν μετά απο απαίτηση των ίδιων...

Οτι και να σου πώ λίγο είναι...Το αφήνω για να βλέπουν όλοι το ήθος σου και τι ρόλο παίζεις....

Τα μηνύματα κατα αρχήν μεταφέρθηκαν σαν άσχετα,σε νέο θέμα στις γενικές συζητήσεις,αφού ενημερώθηκαν όλοι κι όσα σβήστηκαν,σβήστηκαν μετά απο απαίτηση των ίδιων...

Γιαβόλ μάϊν Φύρερ!!!

Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν komhst σε άλλο νήμα ειδικά για το θέμα που μιλούσατε. Το ποστ σου δείχνει και το ήθος σου;

Υ.Γ. άργησα να απαντήσω, αυτά παθαίνεις αν έχεις ανοιχτά πολλά tabs

Last edited:

Φυσικά μετά απ' αυτά δεν έχεις καμία θέση εδώ σ' αυτό το φόρουμ κι άν είσαι άντρας δώσε μου τα στοιχεία σου.Μπορώ να τα βρώ απο την εγγραφή σου πιθανότατα,αλλά θέλω να δώ πόσο μάγκας είσαι εδώ στα ανοιχτά και μπροστά στα μέλη.

Στούς ποσους εξανδραποδισμένους μετανάστες ´βολεύεται´το ´μέλος´??????????????

Ντροπή ..Ουτε να τού επιστραφούν οι χαρακτηρισμοί δεν αξίζει.............

Για την ενημέρωση των μελών,υπήρχαν πολλά μηνύματα εκτός θέματος,που έβαζαν το θέμα,άν στέκει οικολογικά η χρήση ενισχυτών σε τάξη Α.

Υπήρξαν διαμαρτυρίες κι αφού ενημέρωσα μέσα στο θέμα και με πμ το μέλος Τσίπ,που το βρήκε καλύτερο,προχώρησα κι άνοιξα νέο θέμα,με μεταφορά των μηνυμάτων αυτών στις συζητήσεις της κατηγορίας μας.

Οσα μηνύματα σβήστηκαν έγινε μετά απο απαίτηση άλλου μέλους.

Αυτά...

Last edited:
Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΙΤΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΣΕ ΤΑΞΗ Α'.

Η μαλακία των διαχειριστών του AVClub με την γομολάστιχα που σβήνουν μηνύματα ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ!!!!

Όχι πάντως πιο πολύ απο εσας αγαπητε και τους ομοίους σας που νομίζετε οτι καποιοι γινατε επειδη δεν σας βλεπουμε για να σας καρπαζώσουμε και μπαίνετε στα νηματα του forum kαι τα κάνετε μαντάρα είστε αξιολύπητος και εσείς και οι όμοιοι σας :slapface:

Και ναι εγώ ήμουν ο ένας που ζήτησα να διαγραφούν τα post μου εφόσον ήταν άσχετα με το νεο topic στο οποίο δεν ήθελα να συμετάσχω έδιναν και λάθος εντυπώσεις.

Last edited:

Η μαλακία των διαχειριστών του AVClub με την γομολάστιχα που σβήνουν μηνύματα ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ!!!!

Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν για μία τόσο απλή διαχειριστική ενέργεια όσο η τακτοποίηση των μηνυμάτων σε νήματα για την διατήρηση της θεματολογίας, το μόνο που αναμένω είναι μία ξεκάθαρη συγγνώμη για το παραπάνω αίσχος.

Από τη γενική διαχείριση του φόρουμ.

Αυτός και μερικοί άλλοι ασχολούνται εργολαβικά με την συκοφάντηση του φόρουμ,εκεί που τους φιλοξενούν με ανοιχτές αγκάλες.

Εκεί μπορούν να γράφουν ότι θέλουν χωρίς αντίλογο,εδώ απλά αποδεικνύεται ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κι οι ίδιοι είναι πολύ μικρόψυχοι-ακόμα και πίσω απο το πληκτρολόγιο...

Αυτός και μερικοί άλλοι ασχολούνται εργολαβικά με την συκοφάντηση του φόρουμ,εκεί που τους φιλοξενούν με ανοιχτές αγκάλες.

Εκεί μπορούν να γράφουν ότι θέλουν χωρίς αντίλογο,εδώ απλά αποδεικνύεται ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κι οι ίδιοι είναι πολύ μικρόψυχοι-ακόμα και πίσω απο το πληκτρολόγιο...

Και οχι μονον αυτό..
Απο ´κάτω´απο την μπάρα κάθονται και δήθεν ´χαζευουν´οι Ηθικοί Αυτουργοί και Κοινοί Συκοφάντες πού χαρακτήρισαν ενα ολόκληρο φορουμ και τα μέλη του ´Σκουλήκια´...
Ασε που ο ιδιος συκοφάντης που ολο εδώ ´τρυπώνει´έγραψε την αθλιότητα οτι εξεδιώχθη ο Μορφέας απο την Δ.Ο.
Συνελόντι ειπείν δέν ανακάλεσε ποτέ...Σιγά να μήν..............................

Όχι πάντως πιο πολύ απο εσας αγαπητε και τους ομοίους σας που νομίζετε οτι καποιοι γινατε επειδη δεν σας βλεπουμε για να σας καρπαζώσουμε και μπαίνετε στα νηματα του forum kαι τα κάνετε μαντάρα είστε αξιολύπητος και εσείς και οι όμοιοι σας :slapface:

Και ναι εγώ ήμουν ο ένας που ζήτησα να διαγραφούν τα post μου εφόσον ήταν άσχετα με το νεο topic στο οποίο δεν ήθελα να συμετάσχω έδιναν και λάθος εντυπώσεις.

Όπως και νά έχει πάντως ο στόχος του επετεύχθη, για δύο σελίδες τώρα για δέυτερη φορά σε αυτό το νήμα την ίδια ημέρα και για εκατομθριοστή σε αυτο το forum το νήμα έχει λοξοδρομήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εντάξει προσπαθώ να μην γκρινιάζω αλλα ήδη το forum έχει αρχίσει να βγάζει κακό όνομα σε κύκλους του χώρου εξαιτίας αυτης της κατάστασης για να μην πώ οτι γνωρίζω αρκετούς πολύ αξιόλογους ανθρώπους με γνώση και εμπειρίες που απαξιούν να συμετάσχουν σε αυτην την κατάσταση, ενώ έχω ακουσεί και χαρακτηρισμους πολύ πιο προσβλητικούς απο τα "σκουλήκια" που αναφέρατε.
Νομίζω οτι εαν οι διαχειριστές δεν αποφασίσουν να γίνουν πιο αυστηροί και σκηροί στην διατήρηση του κανονισμού του forum και των κανόνων δεοντολογίας σύντομα θα φιλοξενείτε μόνο τέτοιους ανθρώπους σαν κιαυτούς που απαξιώνετε ακι αδαείς πρωτάρηδες στον χώρο που μόλις θα μυρίζονται τι συμβαίνει θα γίνονται καπνός.

Τάπα και ηρέμησα....

Περαστικά μας.

Και οχι μονον αυτό..
Απο ´κάτω´απο την μπάρα κάθονται και δήθεν ´χαζευουν´οι Ηθικοί Αυτουργοί και Κοινοί Συκοφάντες πού χαρακτήρισαν ενα ολόκληρο φορουμ και τα μέλη του ´Σκουλήκια´...
Ασε που ο ιδιος συκοφάντης που ολο εδώ ´τρυπώνει´έγραψε την αθλιότητα οτι εξεδιώχθη ο Μορφέας απο την Δ.Ο.
Συνελόντι ειπείν δέν ανακάλεσε ποτέ...Σιγά να μήν..............................

Μα το είπε και μόνος του.-bye-

Σπάει καρύδια..........

ο κύριος διαθέτει πολιτισμό, κάνετε λάθος.
αν δεν το βλέπετε είναι που τον μετράτε (τον πολιτισμό) με Αλέξαινα:D:D:D

να'ναι καλά το νούμερο..

mrs3245-1m.jpg

Status
Not open for further replies.