- 13 July 2007
- 17,263
http://www.pierregabriel.com/Jadis/Page/DA-88SCathodeCircuit.htm
Εκτός τιμής που συζητάμε,αλλά να ευλογήσω κι εγώ τα γένια μου...

Εκτός τιμής που συζητάμε,αλλά να ευλογήσω κι εγώ τα γένια μου...

Οτι και να σου πώ λίγο είναι...Το αφήνω για να βλέπουν όλοι το ήθος σου και τι ρόλο παίζεις....
Τα μηνύματα κατα αρχήν μεταφέρθηκαν σαν άσχετα,σε νέο θέμα στις γενικές συζητήσεις,αφού ενημερώθηκαν όλοι κι όσα σβήστηκαν,σβήστηκαν μετά απο απαίτηση των ίδιων...
Η μαλακία των διαχειριστών του AVClub με την γομολάστιχα που σβήνουν μηνύματα ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ!!!!
Η μαλακία των διαχειριστών του AVClub με την γομολάστιχα που σβήνουν μηνύματα ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ!!!!
Αυτός και μερικοί άλλοι ασχολούνται εργολαβικά με την συκοφάντηση του φόρουμ,εκεί που τους φιλοξενούν με ανοιχτές αγκάλες.
Εκεί μπορούν να γράφουν ότι θέλουν χωρίς αντίλογο,εδώ απλά αποδεικνύεται ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κι οι ίδιοι είναι πολύ μικρόψυχοι-ακόμα και πίσω απο το πληκτρολόγιο...
Όχι πάντως πιο πολύ απο εσας αγαπητε και τους ομοίους σας που νομίζετε οτι καποιοι γινατε επειδη δεν σας βλεπουμε για να σας καρπαζώσουμε και μπαίνετε στα νηματα του forum kαι τα κάνετε μαντάρα είστε αξιολύπητος και εσείς και οι όμοιοι σας :slapface:
Και ναι εγώ ήμουν ο ένας που ζήτησα να διαγραφούν τα post μου εφόσον ήταν άσχετα με το νεο topic στο οποίο δεν ήθελα να συμετάσχω έδιναν και λάθος εντυπώσεις.
Και οχι μονον αυτό..
Απο ´κάτω´απο την μπάρα κάθονται και δήθεν ´χαζευουν´οι Ηθικοί Αυτουργοί και Κοινοί Συκοφάντες πού χαρακτήρισαν ενα ολόκληρο φορουμ και τα μέλη του ´Σκουλήκια´...
Ασε που ο ιδιος συκοφάντης που ολο εδώ ´τρυπώνει´έγραψε την αθλιότητα οτι εξεδιώχθη ο Μορφέας απο την Δ.Ο.
Συνελόντι ειπείν δέν ανακάλεσε ποτέ...Σιγά να μήν..............................
...μέλη του ´Σκουλήκια´...
Οτι και να σου πώ λίγο είναι...Το αφήνω για να βλέπουν όλοι το ήθος σου και τι ρόλο παίζεις....
Τα μηνύματα κατα αρχήν μεταφέρθηκαν σαν άσχετα,σε νέο θέμα στις γενικές συζητήσεις,αφού ενημερώθηκαν όλοι κι όσα σβήστηκαν,σβήστηκαν μετά απο απαίτηση των ίδιων...
ο κύριος διαθέτει πολιτισμό, κάνετε λάθος.
..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.