Εκ μεταφοράς...Σπάει καρύδια...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΙΤΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΣΕ ΤΑΞΗ Α'.

Με είπανε σκουλήκι?
Για αυτό λύσσαξαν κάτι φίλοι μου" πάμε για ψάρεμα" και " πάμε για ψάρεμα"?:flipout::flipout:

:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Μέχρι πριν λίγες μέρες ένα υβριστικό post σαν αυτό του komst θα σβηνόταν και το μέλος
θα μπαναριζόταν.
Σήμερα βλέπω ότι μεταφέρθηκε σε νέο νήμα που ανοίχθηκε από τον διαχειριστή dipie,
ο οποίος ζητάει δημόσια τα στοιχεία του μέλους (ως απόδειξη ανδρισμού)
και επίσης το μέλος komst δεν έχει μπαναριστεί ακόμα.
Θα ήθελα να μάθω τι άλλαξε στην λογική και στον τρόπο αντιμετώπισης ανάλογων καταστάσεων?

Επιπλέον, γιατί ο ΓΔ αναμένει δημόσια συγνώμη από το μέλος komst όταν σε παλαιότερα
"σφάλματα" (είναι η πιο light λέξη που μπορώ να βρω αυτή την στιγμή) διαχειριστών και
σε απαίτηση μελών για δημόσια συγνώμη, ουδέποτε αυτή ειπώθηκε και αντίθετα είχαμε
άσχημες καταλήξεις όπως μπανάρισμα μελών, σβησίματα μηνυμάτων, κλειδώματα θεμάτων κλπ?

Ευχαριστώ.

... και για να προλάβω του "καλοθελητές", δεν προσπαθώ να υποστηρίξω το μέλος komst,
ούτε συμφωνώ με δημοσίευση υβριστικών μηνυμάτων. Η ουσία του ερωτήματός μου είναι
άλλη και νομίζω ότι αυτό είναι ξεκάθαρο.

Δεν ξέρω τι γινόταν παλαιότερα, πάντως αυτά που λες δεν τα συνηθίζω. Και τέτοιο υβρεολόγιο δεν θυμάμαι να είχε ποτέ διαχειριστής του φόρουμ και να έμεινε έτσι. Μπορείς ασφαλώς να φρεσκάρεις τη μνήμη μου εάν θυμάμαι λάθος.

Εν προκειμένω, επειδή θεωρώ όλως ανεξήγητο το ξέσπασμα καθώς δεν προηγήθηκε παρά απλή μεταφορά μηνυμάτων για διατήρηση της συννοχής της συζήτησης και σβήσιμο 1-2 ποστς κατόπιν αιτήματος των συντακτών τους, θεωρώ σκόπιμο να δοθεί η ευκαιρία επανόρθωσης για το παραπάνω υβρεολόγιο. Βέβαια από ό,τι βλέπω, μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοια.

Μέχρι πριν λίγες μέρες .....
Επιπλέον, γιατί ο ΓΔ αναμένει δημόσια συγνώμη ......
Ευχαριστώ.

Αλεξη οταν καποιος ειναι μελος μιας κοινοτητας καλο θα ηταν εκτος απο το να κανει συνεχεια αρνητικη κριτικη να προσπαθει και να κατανοησει τον τροπο λειτουργιας της .

Ειδικα οταν και εσυ ο ιδιος εισαι διαχειριστης σε μια αντιστοιχη κοινοτητα.

Το σκεπτικο της ΔΟ πολλες φορες μπορει να ποικιλλει αναλογα την περισταση.

Αλλοιμονο αν ειχαμε ταριφες αναλογα με τις λεξεις και το υβρεολογιο καθε φορα.

Δεν ξέρω τι γινόταν παλαιότερα, πάντως αυτά που λες δεν τα συνηθίζω. Και τέτοιο υβρεολόγιο δεν θυμάμαι να είχε ποτέ διαχειριστής του φόρουμ και να έμεινε έτσι. Μπορείς ασφαλώς να φρεσκάρεις τη μνήμη μου εάν θυμάμαι λάθος.

Αναφέρθηκα σε "σφάλματα" και όχι σε υβρεολόγιο. Αν επιθυμείς μπορώ να κάτσω να βρω πάρα πολλά,
ειδικά αν κρίνεις σωστό να "ξύσω" παλιές πληγές που οδήγησαν σε πολύ
μεγάλα προβλήματα και κλυδωνισμούς με πολύ άσχημες καταλήξεις γνωστές σε όλους μας
(μπαναρίσματα «ιστορικών» μελών του forum, «λάδι» οι υπεύθυνοι διαχειριστές κλπ).

Αν δεν ξέρεις τι γινόταν παλιότερα, να ρωτήσεις και να ζητήσεις να σε ενημερώσουν
ο Σπύρος και ο Ναθαναήλ που τα έχουν βιώσει από πρώτο χέρι πριν 1 -2 χρόνια.

Όσο για το τι έχει μείνει έτσι και τι δεν έχει μείνει έχω προσωπική εμπειρία,
στην οποία είχες και εσύ εμπλοκή και είχαμε ανταλλάξει και διάφορα πμ.
Ο διαχειριστής που με προσέβαλλε δημόσια (πράγμα το οποίο το είχαν παραδεχτεί
και άλλοι διαχειριστές αλλά και εσύ σε Pm που μου είχες στείλει, ουδέποτε μου
ζήτησε δημόσια συγνώμη (ούτε καν με πμ), αντίθετα σβήστηκαν τα πάντα
και έμεινε απλά η προσβολή και η σκιά.

Εν προκειμένω, επειδή θεωρώ όλως ανεξήγητο το ξέσπασμα καθώς δεν προηγήθηκε παρά απλή μεταφορά μηνυμάτων για διατήρηση της συννοχής της συζήτησης και σβήσιμο 1-2 ποστς κατόπιν αιτήματος των συντακτών τους, θεωρώ σκόπιμο να δοθεί η ευκαιρία επανόρθωσης για το παραπάνω υβρεολόγιο. Βέβαια από ό,τι βλέπω, μάλλον δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοια.

Ευκαιρία επανόρθωσης για το υβρεολόγιο και διατήρηση αυτού γιατί?
Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν? Μπορείς επίσης να μου φρεσκάρεις την μνήμη
αν κάνω λάθος.

Αν δεν ξέρεις τι γινόταν παλιότερα, να ρωτήσεις και να ζητήσεις να σε ενημερώσουν
ο Σπύρος και ο Ναθαναήλ που τα έχουν βιώσει από πρώτο χέρι πριν 1 -2 χρόνια.

Αγαπητέ μου δεν είμαι στέλεχος κάποιας κυβέρνησης να τοποθετούμαι ή/και να απολογούμαι για τα πεπραγμένα άλλων από καταβολής φόρουμ. Έχω την ευθύνη των πράξεων και των χειρισμών μου, ναι.

Για το άλλο ζήτημα που σε αφορά, θεωρώ ότι έχεις λάθος. Μάλιστα τοποθετήθηκα και κανείς δεν βγήκε "λάδι". Εάν ήθελες και "κεφάλια" αυτό δεν με αφορά.

Αλεξη οταν καποιος ειναι μελος μιας κοινοτητας καλο θα ηταν εκτος απο το να κανει συνεχεια αρνητικη κριτικη να προσπαθει και να κατανοησει τον τροπο λειτουργιας της .

Ειδικα οταν και εσυ ο ιδιος εισαι διαχειριστης σε μια αντιστοιχη κοινοτητα.

Το σκεπτικο της ΔΟ πολλες φορες μπορει να ποικιλλει αναλογα την περισταση.

Αλλοιμονο αν ειχαμε ταριφες αναλογα με τις λεξεις και το υβρεολογιο καθε φορα.

Ναθαναήλ ειδικά εσύ θεωρώ ότι με καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά,
για αυτό σε παρακαλώ ολόψυχα μην με στεναχωρείς. Προτιμώ να
μείνεις αμέτοχος (αν και ούτε και αυτό το θεωρώ σωστό) από το
να μου δείχνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Ps.: Κάνω εγώ συνέχεια αρνητική κριτική?????? Παρόλο που υπάρχουν
πράγματα που με ενοχλούν και τα θεωρώ λάθος, έχω επιλέξει εδώ και
πάρα πολύ καιρό να μένω αμέτοχος σε όλες αυτές τις "κόντρες" και τις
διαφωνίες που υπάρχουν. Το ξέρεις πολύ καλά αυτό και τα έχουμε πει
και από κοντά. Με αδικείς κατάφορα και θα ήθελα να το πάρεις πίσω αυτό.

Εγώ πάντως βλέπω πολύ κακό κάρμα τελευταία εδώ μέσα... Πολλά ξεκινάνε εκ του πονηρού, πράγματι με σκοπό να βλάψουν το avclub, κάποια άλλα -προσωπικά πάντα- μου φαίνονται ειλικρινείς προβληματισμοί μελών, αλλά όλα καταλήγουν τελικά στο ίδιο καζάνι, κάποια σχόλια όλο φαρμάκι από κάποιους, κάποιες ειρωνίες από άλλους, και τελικά κλείδωμα.

Επειδή δε θέλω να αναλωθούμε σε μια ατέρμονη κουβέντα για το τι εννοώ κλπ, ξεκαθαρίζω από τώρα ότι είναι ένας δικός μου προβληματισμός, δε μ'αρέσει να κάτσω να λέω ότι ο τάδε είπε αυτό και ο άλλος είπε έτσι.... απλά θεωρώ ότι μετά από 3 χιλιάδες posts εδώ μέσα έχω απλά το ελεύθερο να γράψω πως νιώθω για το γενικότερο κλίμα...

Προσωπικά λοιπόν θα ήθελα μια προσπάθεια από όλους μας, να ξαναγίνουμε λίγο περισσότερο μια παρέα που συζητάμε για την τάβλα μας και τους προβληματισμούς μας, και λιγότερο ένας τεράστιος οργανισμός γεμάτος ελέγχους, "γραφειοκρατία" (πχ ατάκες του τύπου "πες μου γιατι το ειπες αυτο παραθετοντας ακλόνητα επιχειρήματα, links, αποδείξεις" - καμιά φορά λέμε και κάτι επειδή νιώθουμε μια παρέα εδώ και μιλάμε ειλικρινά μεταξύ μας, ή θέλουμε να συζητήσουμε μια είδηση που δεν ξέρουμε αν είναι πραγματική αλλά μας προβλημάτισε).

Αυτά είχα να πω εγώ.

ΥΓ: Τις απόψεις μου περί διαγραφής posts τις έχω εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά το ξαναλέω: Θεωρώ ότι είναι κάτι λάθος, μακριά από το πνεύμα της ελεύθερης σκέψης που όλοι μας έχουμε υποστηρίξει κατά καιρούς εδώ μέσα. Εξάλλου, τα γραπτά μένουν, όποιος λοιπόν γράφει κάτι συκοφαντικό, εξωφρενικό ή υβριστικό, κρίνεται ανάλογα από τα χιλιάδες πλέον μέλη που θα κληθούν να το διαβάσουν. ΟΚ, σε κάτι πολύ extreme όπως κάτι που είναι παράνομο, να σβηστεί. αλλά όχι σε άλλες περιπτώσεις. Διάλογος γίνεται πάντα από κάτω.

Last edited:
Ναθαναήλ ειδικά εσύ θεωρώ ότι με καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά,
για αυτό σε παρακαλώ ολόψυχα μην με στεναχωρείς. Προτιμώ να
μείνεις αμέτοχος (αν και ούτε και αυτό το θεωρώ σωστό) από το
να μου δείχνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Ps.: Κάνω εγώ συνέχεια αρνητική κριτική?????? Παρόλο που υπάρχουν
πράγματα που με ενοχλούν και τα θεωρώ λάθος, έχω επιλέξει εδώ και
πάρα πολύ καιρό να μένω αμέτοχος σε όλες αυτές τις "κόντρες" και τις
διαφωνίες που υπάρχουν. Το ξέρεις πολύ καλά αυτό και τα έχουμε πει
και από κοντά. Με αδικείς κατάφορα και θα ήθελα να το πάρεις πίσω αυτό.

Επειδη σε καταλαβαινω τα λεω αυτα .

Οτι σε στενοχωρω το αντιλαμβανομαι. Ομως ανετρεξε λιγο στο προσφατο παρελθον και θα δεις οτι ουτε το κεφι εχεις να συμμετεχεις οπως ειχες και ουτε θετικα βλεπεις την ΔΟ συνολικα.

Μην κρυβομαστε σε αυτο, ναμαστε ειλικρινεις.

Ο Send σουπε κατι το οποιο δεν δειχνεις να δεχεσαι.

Οτι λαθη γινονται παντα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι υπολογοι για αυτα οι επομενοι υπευθυνοι.

Λαθη και διαφωνιες ειναι πραγματα που και εμενα με πικραναν στο παρελθον.

Εκανα την επιλογη μου ομως και προσπαθησα και προσπαθω να τα αλλαξω εκ των εσω. Οχι μενοντας απ' εξω και κανοντας ευκολη κριτικη.

Αγαπητέ μου δεν είμαι στέλεχος κάποιας κυβέρνησης να τοποθετούμαι ή/και να απολογούμαι για τα πεπραγμένα άλλων από καταβολής φόρουμ. Έχω την ευθύνη των πράξεων και των χειρισμών μου, ναι.

Για το άλλο ζήτημα που σε αφορά, θεωρώ ότι έχεις λάθος. Μάλιστα τοποθετήθηκα και κανείς δεν βγήκε "λάδι". Εάν ήθελες και "κεφάλια" αυτό δεν με αφορά.

Τοποθετήθηκες δημόσια εσύ? Ή ξεχνάς ή μπερδεύεσαι? Αναφέρομαι στο περιστατικό
του περσινού Σεπτέμβρη. Για θυμήσου καλύτερα ....

Για να μην μιλήσουμε για το πρόσφατο περιστατικό στο οποίο ξέρω καλά ότι άλλοι διαχειριστές
το πήραν πάνω τους και το έλυσαν. Εσύ και πάλι είχες άλλη γνώμη και το έβλεπες με «άλλο» μάτι
και αν ήταν στο χέρι σου θα είχαμε τελείως διαφορετική κατάληξη (την γνωστή δηλαδή ...)

Όσο για τα "κεφάλια" και τα "λάδια" αυτό ήταν πάντα ένα από τα λάθη του avclub.
Η διαφορετική αντιμετώπιση ίδιων καταστάσεων ανάλογα με την σκοπιά ... μέλος ή διαχειριστής.

Ευτυχώς τους τελευταίους μήνες σε αυτό υπάρχει σημαντική βελτίωση.

@Αλέξη:Κανείς δεν σού αρνήθηκε την συμμετοχή σέ μιά συλλογική προσπάθεια.
Σέβομαι την επιλογή σου όμως και γνωρίζεις πώς στο γράφω φιλικότατα.

Και ξέρεις πώς η εξελιξη ενός χώρου δέν πρέπει γινεται με ρήξεις αλλά με προσπάθειες συγκερασμού αντιθέτων απόψεων ούτως ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.
Ο Δρομος δεν ειναι στρωμένος μέ άνθη σε καμιά αναλογη απόπειρα.
Πιστεύως πώς αυτό τουλάχιστον θάπρεπε να το αναγνωρίσεις.

Αγαπητέ μου κάνεις λάθος. Όλα είναι στο χέρι μου. Για να κρίνομαι υπεύθυνος γενικώς της διαχείρισης του φόρουμ, και να με θέλεις να επέχω θέση απολογούμενου για πεπραγμένα τρίτων, σημαίνει ότι το να γίνει τελικώς το δικό μου στα διαχειριστικά ζητήματα, είναι στο χέρι μου. Και που αυτή τη στιγμή μιλώ μαζί σου, επιλογή μου είναι.

Επειδη σε καταλαβαινω τα λεω αυτα .

Οτι σε στενοχωρω το αντιλαμβανομαι. Ομως ανετρεξε λιγο στο προσφατο παρελθον και θα δεις οτι ουτε το κεφι εχεις να συμμετεχεις οπως ειχες και ουτε θετικα βλεπεις την ΔΟ συνολικα.

Μην κρυβομαστε σε αυτο, ναμαστε ειλικρινεις.

Για αυτό φταίνε 2 πράγματα:
1.Η οικογενειακή μου κατάσταση που ξέρεις από 1ο χέρι πόσο έχει αλλάξει
(προς το καλύτερο βέβαια αλλά με ελάχιστο ως ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο)
2.Έχω ξενερώσει ρε Ναθ και το ξέρεις ότι δεν είμαι ο μόνος. Επιπλέον,
ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που άμα με πας με το φιλότιμο θα γίνω
χαλί να με πατήσεις ... άμα όμως με ξενερώσεις δύσκολα θα με ξανακερδίσεις
(όχι εσύ .... γενικά μιλάω).

Όσο για την ειλικρίνεια, πάλι είσαι φαουλ και γράφεις σαν μη με ξέρεις.

Ο Send σουπε κατι το οποιο δεν δειχνεις να δεχεσαι.

Δεν είναι ότι δεν θέλω απλά δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί διαφωνώ.
Ρώτα τον Σπύρο να σου πει κάποια πράγματα που του έχω πει πρόσφατα.

Οτι λαθη γινονται παντα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι υπολογοι για αυτα οι επομενοι υπευθυνοι.

Ο dipie είναι νέος διαχειριστής? Ή μήπως ήταν αμέτοχος σε παλιές άσχημες
καταστάσεις που βιώσαμε και τις ξέρεις πολύ καλά?

Λαθη και διαφωνιες ειναι πραγματα που και εμενα με πικραναν στο παρελθον.

Εκανα την επιλογη μου ομως και προσπαθησα και προσπαθω να τα αλλαξω εκ των εσω. Οχι μενοντας απ' εξω και κανοντας ευκολη κριτικη.

Καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι χαρακτήρες φίλε μου ....

Για αυτό φταίνε 2 πράγματα:
1.Η οικογενειακή μου κατάσταση που ξέρεις από 1ο χέρι πόσο έχει αλλάξει
(προς το καλύτερο βέβαια αλλά με ελάχιστο ως ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο)
2.Έχω ξενερώσει ρε Ναθ και το ξέρεις ότι δεν είμαι ο μόνος. Επιπλέον,
ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που άμα με πας με το φιλότιμο θα γίνω
χαλί να με πατήσεις ... άμα όμως με ξενερώσεις δύσκολα θα με ξανακερδίσεις
(όχι εσύ .... γενικά μιλάω).

Ρε ειναι δυνατον να σχολιασω ποτε τον ελευθερο σου χρονο ? Αφου τα ιδια πατρικα προβληματα εχουμε λες να μην ξερω ?

Για το ξενερωμα σου μιλω.

Εχεις κολλησει σε μια εποχη που υπηρχαν προβληματα και δεν λες να την ξεπερασεις.

Και δεν ξερει και κανεις τι πρεπει να γινει για σε κερδισει εκ νεου.

Δεν είναι ότι δεν θέλω απλά δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί διαφωνώ.
.

Μα αν διαφωνεις σε κατι που φαινεται οτι ετσι ειναι δεν εχει νοημα.

Γιατι προφανως δεν θες να καταλαβεις οτι η διαχειριστικη γραμμη δεν εκπορευεται μονο απο τον ΓΔ η απο το Σωματειο αλλα και απο ολη την ΔΟ που μετραμε αποψεις.

Ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οσο φανταζεσαι να προσπαθεις να παρεις συλλογικες αποφασεις παρα να εισαι ο ενας και μοναδικος Αγα Χαν και να δινεις κατευθυνσεις.

Καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι χαρακτήρες φίλε μου ....

Δεν ειμαστε αλλα ειναι αδικο να κανεις παντα κριτικη αφ' υψηλου χωρις να ξερεις τι διαδικασιες περνα καθε αποφαση.

Το νήμα κλειδώνει μιάς και το θέμα εξαντλήθηκε...

Στο μέλος Κοmst επιβάλλεται εξάμηνος αποκλεισμός πρόσβασης στό φόρουμ γιά σοβαρότατη παραβίαση τού Κανονισμού Λειτουργίας.

Εκ τής Γενικής Διαχείρισης τού Av Club.

Status
Not open for further replies.