Εκ των έσω...ή ιερόσυλες σκέψεις...

Re: Απάντηση: Εκ των έσω...ή ιερόσυλες σκέψεις...

Που να τραβιούνται με τα smt!

Ίσα-ίσα που δουλεύονται πιο εύκολα. Η αρχή είναι δύσκολη.
Μόλις τους πάρεις τον αέρα όμως τα κολλάς πιο γρήγορα από τα through-hole..

Ακριβώς!

Και αυτός είναι ο λόγος που χτες όντας στο ψάξιμο για καινούργιο "παιχνιδάκι" αντί να παραγγείλω αυτό:

cf02_10.JPG

παρήγγειλα αυτό:

P1010753.jpg

χμμ
να ένας που με ακολούθησε:a0210:
τουλάχιστον θα έχω να λέω κάπου τον πόνο μου.

Πάντως το χρωματιστό δεν του έκατσε καλά και του μαστροχαλαστή.
Είναι λιγώτερο diy (έχει πάνω τα rca, έχει βιδωτές καλωδιώσεις, είναι όλα σε ένα) αλλά γιά μένα έχει το μειονέκτημα ότι έχει την τροφοδοσία στην ίδια μικρή πλακέτα...

Την πλακέτα σκοπεύω να την βάλω μέσα στον προ που παλεύω αυτές τις μέρες.

Μάλλον θα παρακάμψω τελείως το αναλογικό της στάδιο και θα την "ρίξω" απευθείας στην πρώτη βαθμίδα του προ.

Για να δούμε..

Last edited:
Απάντηση: Re: Εκ των έσω...ή ιερόσυλες σκέψεις...

Ακριβώς!

Και αυτός είναι ο λόγος που χτες όντας στο ψάξιμο για καινούργιο "παιχνιδάκι" αντί να παραγγείλω αυτό:

cf02_10.JPG

παρήγγειλα αυτό:

P1010753.jpg
Τα εχω φερει και τα δυο ειναι πολυ καλα.

Re: Απάντηση: Re: Εκ των έσω...ή ιερόσυλες σκέψεις...

Τα εχω φερει και τα δυο ειναι πολυ καλα.

Τα εχεις συγκρινει ?

Ποιο σου αρεσει περισσοτερο?

Ειμαι και εγω ετοιμος να ψωνισω

Ακριβώς!

....................................

παρήγγειλα αυτό:

P1010753.jpg

Δημήτρη πόσο στοίχισε και από που το πήρες? Είμαι και εγώ στο κόλπο!

Φιλικά
Γιώργος.

Χωρίς να είμαι γνώστης, η όψη του αντικειμένου με παραπέμπει συνειρμικά σε απλή και συνάμα σοβαρή κατασκευή, (μου θυμίζει κατασκευή mothrboard ECS εποχής '90-'95), η δε τιμή του είναι άκρως δελεαστική! Αν και η απόδοσή του "αγγίζει" το CA DacMagic, τότε μιλάμε για κελεπούρι...
Mr Katrakazas τι λές, το τσιμπάμε?
Φίλε Δημήτρη ευχαριστώ! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Σε αυτή την τιμή τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του.
Ρώτα τον Κινέζο αν μπορεί να στείλει δύο με τα ίδια μεταφορικά και αν μπορεί να αλλάξει τον 5532 με νεώτερο καλύτερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εκ των έσω...ή ιερόσυλες σκέψεις...

Τα εχεις συγκρινει ?

Ποιο σου αρεσει περισσοτερο?

Ειμαι και εγω ετοιμος να ψωνισω

Και απο τα δυο ειμαι ευχαριστημενος ,χρησιμοποιω το δευτερο δηλαδη αυτο που δεν συνοδευεται απο μετ/στη τροφοδοσιας, εχει ποιο [φτιαξαρικο]ηχο κυριως σε ακροασεις με απολυτη ησυχια.

Σε αυτή την τιμή τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του.
Ρώτα τον Κινέζο αν μπορεί να στείλει δύο με τα ίδια μεταφορικά και αν μπορεί να αλλάξει τον 5532 με νεώτερο καλύτερο.

τελικά στα 75 το βρίσκεις μιά χαρά, στα 95 με διαφορετικό ΜΣ δεν σου αρέσει...-bye-

Λοιπόν προσέξτε ένα πράγμα.
Το θέμα που αναφέρει ο lampizator ότι αυτό είναι που είχε το πρόβλημα με το κλείδωμα στα 96.
Εγώ είπα ότι στο δικό μου είδα επέμβαση, που δεν την βλέπω στο παραπάνω (άσχετα αν είναι ολόϊδια το ένα με μπλέ πλακέτα το άλλο με μαύρη).

Πάντως το 5532 ΔΕΝ το αλλάζει.
Ρώτησα. (τον δικό μου)

Aν θέλεις κάτι πολύ φτηνό καλό είναι.
Aν και αυτό αν τα βάλεις όλα κάτω και κυρίως τη δυνατότητα μεταπώλησης αν τον βαρεθείς συμφέρει περισσότερο.

τελικά στα 75 το βρίσκεις μιά χαρά, στα 95 με διαφορετικό ΜΣ δεν σου αρέσει...-bye-

Λοιπόν προσέξτε ένα πράγμα.
Το θέμα που αναφέρει ο lampizator ότι αυτό είναι που είχε το πρόβλημα με το κλείδωμα στα 96.
Εγώ είπα ότι στο δικό μου είδα επέμβαση, που δεν την βλέπω στο παραπάνω (άσχετα αν είναι ολόϊδια το ένα με μπλέ πλακέτα το άλλο με μαύρη).

Πάντως το 5532 ΔΕΝ το αλλάζει.
Ρώτησα. (τον δικό μου)

Aπ' όσο βλέπω εχει θήκη... Οπότε το αλλάζεις και μόνος σου. Ενα LM4562
ή καποιο απο τα LM49860 LM49720 της National θα του πήγαινε πιστευω ;)

Aν θέλεις κάτι πολύ φτηνό καλό είναι.
Aν και αυτό αν τα βάλεις όλα κάτω και κυρίως τη δυνατότητα μεταπώλησης αν τον βαρεθείς συμφέρει περισσότερο.

Με το tg-link Τι κανεις?

Οι Kινέζοι πήραν το I2S το I2C
και φτιάξανε ένα πρωτόκολλο μετάδοσης ήχου που χρησιμοποιεί κοινό UTP καλώδιο.
Το TG-link αυτή την στιγμή χρησιμοποιείται:
Για σύνδεση pc με το συγκεκριμένο DAC,μέσω μια ειδικής κάρτας