Εκδηλώσεις από την Rainbow

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
tipstricks.jpg

H εταιρία Rainbow διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις τον τελευταίο καιρό. Οι πιο πρόσφατες είναι δύο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Mac Users. Η πρώτη εκδήλωση είναι "Ο Ψηφιακός Κόσμος της Apple" - Tips & Tricks, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, το iPod+iTunes, το iLife και το Aperture. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Βόλο στις 3 Μαϊου και στην Θεσσαλονίκη στις 5 Μαϊου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

CS3invitation.png

H δευτερη εκδήλωση είναι πρόσκληση σε "crash course" για την καινούργια έκδοση της Adobe CS3 και θα γίνουν στην Αθήνα σε διάφορες ημερομηνίες στο Apple Demo Center της Ακαδημίας και στην DOCUMENT ΕΠΕ. Περισσότερα λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

δεν πα να φερει και βραζιλιανες ..χορευτριες απο την ινδονησια.... εγω θελω apple greece

:p

Ρε παίδες, να ρωτήσω κάτι ;

Γιατί, ενώ η Rainbow δεν μπαίνει κάν στο κόπο να ενημερώσει τις macοκοινότητές μας για τις εκάστοτε δραστηριότητές της, εμείς αυτόκλητα τις προβάλουμε;.

Είναι τελικά στραβός ο γυαλός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε ;. :mad:

Αγαπητέ φίλε,

Εμείς δεν προβάλουμε κανέναν είτε αυτός λέγεται Rainbow είτε δεν ξέρω τι. Δεν είναι η δουλειά μας. Εμείς απλά ενημερώνουμε. Επειδή η Rainbow είναι οτιδήποτε και δεν ενημερώνει για τις εκδηλώσεις της, πρέπει να αφήσουμε τους mac users στο σκότος;

Αλλωστε οι παραπάνω εκδηλώσεις αναφέρονται στην κεντρική σελίδα τους. Αν τα βλέπαμε όλα έτσι δεν θα έπρεπε να γράφουμε ή να συγκρίνουμε τίποτε,κ.ο.κ. διότι κατ' αυτήν τη λογική προβάλουμε τις εκάστοτε εταιρίες.

Επειδή λοιπόν μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται οφείλουμε να ενημερώσουμε.

Δε νομίζω ότι ο φίλος igiorgio είπε "προβάλλουμε" με την έννοια του "κάνουμε διαφήμιση" αλλά με την έννοια ότι δίνουμε αξία σε κάποιον που δεν μας έχει δώσει τίποτα.
Παρ' όλα αυτά εμείς δεν θα πέσουμε στο επίπεδό τους, και με αυτή τη λογική, η ενημέρωση αξίζει να συνεχιστεί.

Re: Απάντηση: Εκδηλώσεις από την Rainbow

Αγαπητέ φίλε,

Πρέπει να αφήσουμε τους mac users στο σκότος;

Επειδή λοιπόν μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται οφείλουμε να ενημερώσουμε.

Αγαπητέ φίλε,

σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνουμε τους macusers στο σκότος. Ομως, οι όποιοι ενδιαφερόμενοι για τις δραστηριότητες της Rainbow, (σε συνάρτηση με το «φτύσιμο» των πελατών της), μπορούν να ανατρέξουν στη σελίδα της για να ενημερωθούν περί του γίγνεσθαι.

Θέλω να πω δηλαδή, γιατί να προβάλουμε τις δραστηριότητές της συγκεκριμένης εταιρίας με δεδομένο το «φτύσιμο»;.

Να την σνομπάρουμε, σε τελική ανάλυση, κι εμείς !.

Φίλε Gleon,

η πρώτη παράγραφος του μηνύματός σου εκφράζει απόλυτα τις απόψεις μου.

Οσο αφορά στη δεύτερη όμως, επέτρεψέ μου, ναι στην συνέχεια της
ενημέρωσης όχι όμως αναδεικνύοντας την Rainbow κάτι σαν μέντορά μας.

Εγώ από την θέση του συντονιστού δεν μπορώ να επιλέξω πλευρές. Οφείλω να είμαι αμερόληπτος. Οφείλω να ενημερώνω τα μέλη μας για τις δραστηριότητες στον Ελληνικό χώρο που σχετίζονται με την κατηγορία μου.

Το μποϊκοτάρισμα ή το σνομπάρισμα δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αλλά προσωπικά του καθενός και των μελών μας. Κι επαναλαμβάνω, στο AVClub δεν προβάλλουμε και δεν αποκρύπτουμε τίποτα για κανέναν. Οφείλουμε να ενημερώνουμε. Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτό που διαβάζει για τους δικούς του λόγους ας αλλάξει thread. Σε κάποια άλλα μέλη όμως η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Απλό είναι.

Φίλε Μιχάλη,

σέβομαι τις απόψεις σου, όποιες και νά είναι αυτές. Καλά και αποτελεσματικά κάνεις -στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σου- να ενημερώνεις τους φίλους/μέλη του forum.

Προσωπικά, όποιο νομικό ή φυσικό πρόσωπο με αγνοεί, του το ανταποδίδω.

Νάσαι καλά, φίλε μου.