Εκδήλωση AVCLUB στην ULTRA AUDIO

Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα στον Σταύρο για την εξαιρετική κατασκευή του που μας παρουσίασε. Θερμές ευχαριστίες στους οικοδεσπότες Αντώνη και Γιώργο για την άψογη υποδοχή τους. Ψύχραιμοι, παρά τον πανικό. Και πάντα :grinning-smiley-043 στους διοργανωτές μας για τις πρωτοβουλίες τους που μας δίνουν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε με γνωστούς, να γνωριζόμαστε με νέους φίλους και να ακούμε και ενδιαφέροντα πράγματα.

Οι εντυπώσεις μου από αυτά που ακούσαμε είναι οι καλύτερες αν και είναι φυσικά απλά εντυπώσεις γιατί με τόσες άγνωστες παραμέτρους δεν μπορεί κανείς να κρίνει και να αποκτήσει άποψη για τίποτα. (Θα σημειώσω επίσης το τετριμμένο ότι ο χώρος και οι συνθήκες δεν βοηθούσαν και πολύ.) Το «μικρό» σύστημα με τα focal ήταν μουσικότατο και ξεκούραστο, κάτι που δε συμβαίνει πάντα με τα συγκεκριμένα ηχεία όπως έχουμε συζητήσει αλλού. Τα Hansen με εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά με το εντυπωσιακό χαμηλό τους και το απαράμιλλο “vanishing act” τους. Μάλλον από τις καλλίτερες επιλογές ηχείων για «πραγματικά» Ελληνικά σπίτια. Τα Gladius είχαν μεγάλο, καθαρό και ταχύτατο ήχο. Πολύ εντυπωσιακά. Και οι πηγές / ενισχυτές των συστημάτων αυτών, υπεράνω κριτικής, τουλάχιστον δικής μου.

Αναμένουμε τις επόμενες εξορμήσεις!

Χεχε τα ρεκόρ συμμετοχής είναι για να σπάνε!

Μπράβο Παίδες! Καταπληκτική Οργάνωση!

Συγχαρητήρια για την οργάνωση.

Συγχαρητήρια ειδικά στους Σταύρο και Ανδρέα Δανό της Aries Cerat για την εξαιρετική υλοποίηση που κατά την γνώμη μου, θέτει νέα benchmarks για τις σχεδιάσεις "κουτιού". Ακουγόταν μόνο οι ενισχυτές κι αυτό μόνο θετικό είναι για το ηχείο.

Re: Απάντηση: Εκδήλωση AVCLUB στην ULTRA AUDIO

Συγχαρητήρια για την οργάνωση.

Συγχαρητήρια ειδικά στους Σταύρο και Ανδρέα Δανό της Aries Cerat για την εξαιρετική υλοποίηση που κατά την γνώμη μου, θέτει νέα benchmarks για τις σχεδιάσεις "κουτιού". Ακουγόταν μόνο οι ενισχυτές κι αυτό μόνο θετικό είναι για το ηχείο.

Μια μικρή παρατήρηση:

Το ηχείο Gladius παρελήφθη καινούργιο σφραγισμένο την Πέμπτη το μεσημέρι με 10-15ώρες και στήθηκε σε νέο χώρο με καινούργια συνοδά και είχε ένα μικρό περιθώριο χρόνου, για να σεταριστεί, αφού έπρεπε να σεταριστούν άλλα 2 συστήματα και ταυτόχρονα το κατάστημα να λειτουργεί (σε 3 επίπεδα).

Αναρωτιέμαι πως θα παίξει όταν αρχικά, στρώσει, το γνωρίσουμε καλύτερα (μάθουμε) και σετάρουμε καμιά 10 ενισχυτές επάνω του......ή στρώσει και ο Beyond Frontiers....

Last edited:
Γιαυτό δεν ηρθα :-))
Μέχρι πότε θα είναι στη stepcom?

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!

To ηχείο θα αντιπροσωπεύεται πλέον από την Ultra Audio, οπότε τηλεφωνικά μαζί μας μπορείτε να κλείσετε προσωπικό ραντεβού.

Προτείνω μάλιστα να στρώσει λίγες ημέρες και αφού συμφωνεί και το κατάστημα, το επόμενο Σάββατο, να επαναλάβουμε την ακρόαση του Gladius & Beyond Frontiers.
[για όσους δεν τα κατάφεραν]

Last edited:
27 άτομα, 1o group για Gladius.....

attachment.php

Attachments

• ultr2.jpg
    ultr2.jpg
    81.3 KB · Views: 245
Last edited by a moderator:
μέχρι και στα κατάρτια ο κόσμος.....ενώ ο καπετάνιος στο ηλιόλουστο κατάστρωμα θέριζε τους ντοματοκεφτέδες....

attachment.php

Attachments

• ultr3.jpg
    ultr3.jpg
    67.3 KB · Views: 240
Last edited by a moderator:
Ενα μεγαλο μπραβο στον Σταυρο Δανο για το καταπληκτικο ηχειο που μας παρουσιασε.
Εφυγα εχοντας την εντυπωση οτι το συγκεριμενο ηχειο δεν ειχε δειξει ουτε το 50% των δυνατοτητων του και οτι ζηταει συγκεκριμενα πραγματα και συνοδα για να βγαλει αυτο που μπορει.
Το ηχειο εδειχνε να "ακουει" τα παντα και η εναλλαγη ενισχυτων εφερνε εντελως διαφορετικα αποτελεσματα.
Λογικο οταν μιλαμε για ενα ηχειο ταχυτατο με μεγαλο , ολοκαθαρο ηχο.
Οποτε με το σωστο ματσαρισμα πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ηταν απλα κατι παραπανω απο κορυφαιο!!!
Μπραβο Σταυρο. :a0210:

Κατι τελευταιο,
Συγχαρητήρια για την οργάνωση και τους ακουραστους συντονιστες της που εχουν δωσει πραγματικα αλλο επιπεδο και αλλο αερα στην κατηγορια οπως και για την ζεστη φιλοξενια του Αντωνη.

:SFGSFGSF:

Καλημερα

Θα ηθελα να ευχαριστησω οσους παρεβρεθηκαν στην εκδηλωση.Χαρηκα πολυ που τα ειπαμε απο κοντα με παλιους και νεους φιλους.
Θερμες ευχαριστιες στον Αντωνη και το Γιωργο που ετρεξαν για να ειναι ολα τελεια στη παρουσιαση.

Επισης ευχαριστιες στα παιδια του club και στον καπετανιο για τις φωτογραφιες.

Χαιρετισμους
Σταυρος Δανος

Η Ultra Audio και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας, στο αγαπημένο μας χόμπυ, αψηφώντας τον ηλιόλουστο καιρό και σπάζοντας κάθε ρεκόρ προσέλευσης, συμμετοχής αλλά κυρίως ενθουσιασμού.

Ευχαριστώ τους συντονιστές του club για τον άριστο συντονισμό και προγραμματισμό και εύχομαι να συνεχίσουν σταθερά την πορεία τους παρέχοντας κι άλλες εκδηλώσεις στα μέλη.

Ευχαριστώ το κατάστημα StepCom για τη ζεστή φιλοξενία καθώς και τους εκπροσώπους του τύπου (Δ. Σταματάκο, Θ. Ντάλλα) που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή.

Τέλος ευχαριστώ και για την παρουσία του Σταύρου και του Ανδρέα και με την ευκαιρία να ανακοινώσουμε την συνεργασία UltraAudio-AriesCerat.

Με την μαζική και δυναμική συμμετοχή δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τις εκπλήξεις, έπεται συνέχεια.......

Re: Απάντηση: Εκδήλωση AVCLUB στην ULTRA AUDIO

τελικα μου φαινεται το iphone του Κοψ,τραβαει καλυτερες φωτογραφιες απ'το ''ρουκετοβολο'' του καπετανιου..:D

Φυσικά!

υγ: Στο επόμενο λιμάνι να θυμάσαι ότι θα ξεφορτώσεις τη γαλέρα
μόνος σου!

:D:D:D

Συγχαρητήρια στους Έλληνες κατασκευαστές και στη φιλοξενία - εκδήλωση της StepCom.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα νέο κόσμο, όπως και παλαιούς γνώριμους.

Τα συγχαρητήρια μου στους οργανωτές και στους Αντώνη, ΚΟΨ και Δημήτρη για την φιλοξενία.
Όπου παίζει το DCS με πιάνει μελαγχολία......(Δεν μπορώ βλέπετε να ληστέψω τράπεζα)

Τι ακούσαμε....

1. Hansen The Knight - ηχεία
Beyond Frontiers Audio Tulip - ολοκληρωμένος ενισχυτής & Dac.
Hegel 4a mkii - transport ή mac/amara transport
Jorma digital - digital cable
Jorma Design - λοιπά καλώδια (Origo & Prime series)

2. Aries Cerat Gladius - ηχεία
Viva Lf1 - preamp & phono
Hegel 4a mkii - transport
dCS Debussy - Dac
Jorma Digital - digital cable
Jorma Design prime series -λοιπά καλώδια

3. Focal Diva Utopia - ηχεία
Viva Solista LT - ολοκληρωμένος 18 watts single ended
Antelope Gold & Volticus Dac
Esoteric SA50 - transport only
Stealth varidig - digital cable
Jorma Design No.1 - Καλώδια ηχείων
Stealth Indra V10 - ενδοσύνδεσης.

Στο τέλος έγινε και ένα mix
Gladius
dCS Debussy
Beyond Frontiers Tulip -μόνο ενισχυτής
Mac/Amarra - transport.
Καλώδια Jorma Design Prime & Origo.

Last edited:
Αν και αργοπορημένος, χάρηκα πολύ που είδα γνώριμα πρόσωπα από παλιά και όχι μόνο..

Μπράβο σε όλους για την διοργάνωση και την υπομονή που μας ανέχτηκαν.Ο Αντώνης, ο Κοψ. και ο Δημήτρης φιλόξενοι όπως πάντα.

Το σύστημα με τα Hansen μου άρεσε περισσότερο από όσο άκουσα συνολικά.

Τα ηχεία του Σταύρου είναι τουλάχιστον ενδιαφέροντα από μουσικής και αισθητικής άποψης.Φαίνεται πως είναι σχεδιασμένα από έναν άνθρωπο με μεράκι κι αγάπη για αυτό που κάνει.Ο Beyond Frontiers τους ταίριαζε περισσότερο κατά την γνώμη μου.Είμαι περίεργος να τα ακούσω με τα δικά τους ηλεκτρονικά μιας και το τιουνάρισμα έχει γίνει με εκείνα από όσο έμαθα.Άραγε στο Μόναχο φέτος θα παίξουνε σαν σετ?!Οι υλοποιήσεις του Σταύρου μου αρέσουνε γιατί ναι μεν είναι ακριβές, αλλά είναι με τα υλικά και την σχεδίαση που είναι απολύτως κορυφαία κατά την άποψή του κατασκευαστή και δεν έχουνε γίνει πουθενά περικοπές.Σχεδιάσεις απόλυτες και σε φιλοσοφία και σε υλοποίηση.

Ο Κοψ. το κέρδισε το στοίχημα με τα Focal.Όντως, δεν το άκουσα το βηρύλλιο..:guitarist:..Έκατσα χαλαρά κανά 45λεπτο να ακούσω μουσική ξεκούραστα στο επάνω δωμάτιο..:a0210:..
και με 18 watt επαιζαν θαυμασια :smash: