εκδήλωση ενδιαφέροντος για μουσικό πρόγραμμα στην έκθεση Hi End 2010

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,358
Αθήνα
Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης δηλαδή (το κατά πόσον θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες)
υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα επιθυμούσαν να παίξουν μουσική στην έκθεση Hi End - Audio Video Show 2010;
Μιλάω προφανώς για το δικό μας δωμάτιο. Να δούμε πόσοι και ποιοί είναι θετικοί σε μια τέτοια περίπτωση.
 
Εγώ. Αλλά υπο την προϋπόθεση οτι θα έχουμε δικό μας δωματιο. Αλλιώς...δε λέει...:cool:

Κώστα και το 2007 είχαμε μόνο ένα δωμάτιο, αλλά η ατμόσφαιρα τελικά ήταν εκπληκτική! Η μουσική κατηγορία πάντα υπερτερεί σε ένα χώρο. Να παίξεις όπως και να χει.


Είμαι μέσα και εγώ, απλά αν συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι θα ήθελα μια πρωινή ώρα(καλύτερα για μένα θα ήταν 9-10 ή 10 – 11)
 
μέχρι τώρα λοιπόν:

Κωστας Λυμπεροπουλος
superfly
Δαμιανός Δημητριάδης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ


Στις ώρες δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε, και μέσα στο νήμα, να συνεννοηθείτε για ώρες που θα βολεύουν όλους σας.
 
εξ όσων γνωρίζω και ο Κουν και ο Νότης θα ήθελαν να παίξουν, βέβαια δεν θέλω να μιλήσω για λογαριασμό τους αλλά πιθανόν να μην έχουν μπει ή να μην έχουν δει το νήμα
 
Προσωπικά δηλώνω παρών, αλλά θα προτιμούσα να είμαι εφεδρεία και να ενεργοποιηθώ μόνον αν δεν συμπληρωθούν οι συμμετοχές.
Πιστεύω πως υπάρχει πλειάδα φίλων για να προηγηθούν και που μπορούν να διαλέξουν σπουδαίες μουσικές για την περίσταση. :firstprize:
 
Δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι παρών.

Θα προσπαθήσω να ετοιμάσω ένα σι-ντι -κονσέρβα για ώρα αναγκης ,αφού δεν καταλήξαμε στο αν θα κάνουμε "κανονικό"πρόγραμμα (λόγω του μπες-βγές,ίσον στράφι).

Υ.Γ. Την μοναδική φορά που έκανα πρόγραμμα,έφυγαν όλοι για διάλειμμα και ..βόλτες.Σταμάτησα στο δεκάλεπτο.
Και δεν έπαιξα ούτε Αμμπα ούτε τ'ετοια.!
Τραυματική εμπειρία που δεν θέλω να ξαναζήσω με τίποτα...
 
Απάντηση: Re: εκδήλωση ενδιαφέροντος για μουσικό πρόγραμμα στην έκθεση Hi End 2010

Φέτος θέλω να σας απολαύσω. Πρέπει να ενεργοποιηθούν και νεότεροι. Θα τα πάμε άριστα. Μας έχω τρελή ε:ernaehrung004:μπιστοσύνη.

Προσυπογράφω.
 
Κωστας Λυμπεροπουλος
superfly
Δαμιανός Δημητριάδης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Spyros A.
Γιώργος Κουνελάκης (bench warmer)
 
Αν υπαρχει κενο που πρεπει να καλυφτει, μπορω και γω να βαλω μουσικες.
Τονιζω ομως οτι θα ειναι του εμπορικου ρεπερτοριου και ολιγον απο Ελληνικα (Κρινα-Σπαθια-Τρυπες-Παυλιδης)
 
Κωστας Λυμπεροπουλος
superfly
Δαμιανός Δημητριάδης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Spyros A.
mdvq
Γιώργος Κουνελάκης (bench warmer)
Nikos F (bench warmer)


Αγαπητοί DJs αρχίστε να κανονίζετε τις ώρες, μεταξύ σας κι εμείς οι υπόλοιποι θα σκεφτούμε ποιόν θα ακούσουμε...
 
Αν με αντέχετε, θα ήθελα να παίξω κι εγώ. Υπάρχει μήπως κάποιος περιορισμός στα είδη; για να προετοιμαστώ κατάλληλα.
Αν ενδιαφέρει αυτό, με βολεύει το Σαββατοκύριακο μεσημέρι (15:00 - 18:00) ή Παρασκευή (20:00 - 22:00) χωρίς να είμαι
απόλυτος.
 
Last edited: