εκδήλωση ενδιαφέροντος για μουσικό πρόγραμμα στην έκθεση Hi End 2010

Υπάρχει και άλλος τρόπος!
Επίταξη όλων των μελών για να κάνουν πρόγραμμα 24 ώρες το 24άωρο για να μη μείνει ώρα να παίξω!

Αλλά πάλι... Θα είμαι εκεί από την Πέμπτη που θα στήνουμε και θα παίζω... Οπότε πρέπει να στήσουμε ούτως ή άλλος ενυδρείο για τους fan μου... :award:

Πάλι καλά που σκέφτομαι να φέρω το λαπτόπι μου δηλαδή.

Και στην ανάγκη, θα παίξω εγώ με το iPhone. Οτιδήποτε εκτός από αυτό! :D

Απάντηση: Re: εκδήλωση ενδιαφέροντος για μουσικό πρόγραμμα στην έκθεση Hi End 2010

Είδες Κάλλη πως δουλεύει;

Διονύση! Βάλε και τον Στέργιο στη λίστα! :BDGBGDB55:

Τελικά είσαι μεγάλη φάτσα εσύ
:grinning-smiley-043

Την περίπτωση που το δωμάτιο είναι ένα και χρειαστεί κάποιες συγκεκριμένες ώρες να γίνουν events των άλλων κατηγοριών το έχουμε λάβει υπόψη; Υπάρχει συντονισμός σε αυτό;

Ο μόνος που έλαβε σοβαρά τις απειλές μου ότι θα παίξω μουσική κι εγώ και ανέλαβε να σας σώσει, είναι ο Πολυχρονίδης.

Ο Γιώργος, θα μας ετοιμάσει μια λίστα περίπου 45 λεπτών, όμορφη όσο μόνο αυτός γνωρίζει, και έτσι, που ξέρετε; μπορεί τελικά να γλιτώσετε τη δική μου :BDGBGDB55:

@ Κουν: η λογική σου μας σώζει από τα παραστρατήματα :grinning-smiley-043
θα φροντίσουμε να μην συμπέσουν.

Για τις ώρες, θα τις συμμαζέψουμε λιγάκι, μην ανησυχείτε. θα είμαστε σε επικοινωνία....

Απάντηση: Re: εκδήλωση ενδιαφέροντος για μουσικό πρόγραμμα στην έκθεση Hi End 2010

Εγώ μπορώ την Κυριακή 15:00 - 17:00 ή 16:00 - 18:00

Νότη δήλωσε συγκεκριμένα ποιά ώρα προτιμάς για να βγαίνει σιγά σιγά ένα πρόγραμμα.

Νότη δήλωσε συγκεκριμένα ποιά ώρα προτιμάς για να βγαίνει σιγά σιγά ένα πρόγραμμα.

Aν δεν κατεβει τελικά ο chief και έρθω και ξεκούραστος απο τον πάγκο, σκοπεύω να κάνω και τη δική του βάρδια.
Που πάει να πεί double dose 70's :grandpa:
:flipout:

Re: Απάντηση: Re: εκδήλωση ενδιαφέροντος για μουσικό πρόγραμμα στην έκθεση Hi End 201

Τελικά είσαι μεγάλη φάτσα εσύ
:grinning-smiley-043

Είδες πως μαζεύονται σιγά σιγά;

Μέχρι και δεύτερες ώρες δηλώνουν για να γλυτώσουν από το πρόγραμμά μου! :flipout:

Κάτσε να βάλω και ένα κλιπάκι Schawkie Roth να μαζέψουμε και άλλους...

http://www.youtube.com/watch?v=f9OaoJu71DA

Κωστας Λυμπεροπουλος - ''αμέσως μετά τον Δαμιανό''
superfly - Σαββατο 13:00 - 14:30
Δαμιανός Δημητριάδης - ''Σάββατο πρωί, με τον καφέ στο χέρι''
Spyros A. - το σκέφτεται ακόμη
mdvq - ''Εγω σας ειπα.....καλυπτω τρυπες!!!''
Νότης - Κυριακή 16:00 - 18:00
..............................
Γιώργος Κουνελάκης (bench warmer)
Nikos F (bench warmer) - απο μεσημερι και μετα μεχρι αργα

Last edited: