Εκδήλωση στην Orpheus Audio

economides

AVClub Addicted Member
21 October 2008
2,830
Αθηνα !!!!
Μόλις γύρισα σπίτι από το ρακάδικο !! έχουμε πιεί τον άπιοτο.... και φεύγω γιατί έχω να πάω επίσκεψη....

Η εκδήλωση στον Ορφέα είχε μεγάλη επιτυχία ήρθαν περίπου 35 άτομα (περισσότεροι από οσους είχαν δηλώσει !!) ο Καπετάνιος θα ανεβάσει φωτό από την ακρόαση και εγώ μάλλον αύριο πρωί από τα επόμενα....

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχιστούν οι πολύ ωραίες αυτες εκδηλώσεις και με κάποιες εκπλήξεις στο μέλλον !!:award:

Απάντηση: Ακρόαση στον Ορφέα

Εγώ δεν ακολούθησα στο ρακάδικο, γιατί είχα να πάω στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον Ολυμπιακό.

Καταρχήν, πάρα πολύς κόσμος !! Χωριστήκαμε σε 2 ομάδες, εγώ στην 1η ομάδα για μια ακρόαση 1 ώρας κ κάτι ακόμα.

Ακούσαμε ένα σύστημα πάρα πολύ καλό, με ηχεία acapella, πικάπ pluto, με pluto βραχίονα, κεφάλη δεν θυμάμαι, με ένα ολοκαίνουργιο μπαταρίας phonostage της clearaudio, προενισχυτή της dartzeel, τελικό αν θυμάμαι καλά έναν της burmester κ ψηφιακή πηγή το λαμπάτο της einstein. Επίσης, έγινε αλλαγή αργότερα στο μεγαλύτερο cd της burmester, όπως επίσης κ στα μεγάλα ηχεία της acapella, όλα συνδεδεμένα με καλώδια της nordost, valhalla & odin.

Το σύστημα πάρα πολύ καλό φυσικά, παρόλο που ήταν διαφόρων εταιρειών, είχε συνοχή, μουσικότητα, μεγάλη σκηνή, χαμηλό εμφανές, γρήγορο & σφιχτό, πρίμα στο σωστό "σημείο". Φυσικά όταν έγινε η αλλαγή στα μεγαλύτερα που προανέφερα, το σύστημα πραγματικά κελαϊδούσε !

Καταπληκτική η φιλοξενία από τους ιδιοκτήτες της Orpheus Audio, με επεξήγηση αναλυτική παντού, για το σύστημα, για τα δισκάκια που ακούγαμε, αλλά κ μια ανάλυση αρκετών λεπτών για τον χώρο γενικότερα του hifi στην Ελλάδα !

Για εμένα φάνηκε ξεκάθαρα ότι τέτοιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να τις χάνει κανείς, γιατί εκτός των μηχανημάτων, γνωρίζεις κόσμο του χώρου, είτε αυτοί είναι ιδιοκτήτες των εταιρειών, είτε άνθρωποι χομπίστες...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές κ φυσικά τα καλύτερα έπονται !

Re: Ακρόαση στον Ορφέα

Κατ´αρχήν θέλω και εγώ να ευχαριστήσω ιδιοκτήτες της Orpheus Audio γαι
την φιλοξενία τους και φυσικά τα μέλη του φόρουμ μας που ανταποκρίθηκαν
με το παραπάνω σε αυτή την πρώτη από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων
που έχουμε προγραμματίσει για μέσα στη χρονιά..

Χάρηκα που γνώρισα από κοντά πολλούς από τα μέλη μας που
δεν είχε τύχει να βρεθούμε στο παρελθόν και που γνωριζόμαστε και κουβεντιάζουμε καθημερινά μέσα από εδώ:

Gort, ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,eyebee, ioannis736, Sonus Naturalis,adragon
panma033...Συγγνώμη αν ξεχνάω και κάποιον,

Να είστε καλά, και ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι στην επόμενη εξόρμηση!

Last edited:

Τα πρώτα πηγαδάκια με τον καφέ στο χέρι..

attachment.php

Το μικρό σύστημα..Που δυστυχώς δεν πρόλαβα να ακούσω..

attachment.php

Το μεγάλο..

attachment.php

attachment.php

Μόλις γύρισα σπίτι από το ρακάδικο !! έχουμε πιεί τον άπιοτο.... και φεύγω γιατί έχω να πάω επίσκεψη

Πάλι καλά γιατί στην αρχη διάβασα ότι ειχες να πας σε σύσκεψη

Μια μικρή εισαγωγή από τον έναν εκ των ιδιοκτητών, κο Μάκη..

attachment.php

Οι ακροατές..Τίγκα η αίθουσα με το μεγάλο σύστημα και αναγκαστήκαμε
να χωριστούμε σε δύο ομάδες..

attachment.php

Η θέση των επισήμων!

Από αριστερά:

Μιχαλής Κορ., fragoulisnaval,Λάκης,panman33, kblachos!

attachment.php

Ο βαρυτονός μας, DomieMic65, μέλος του δεύτερου γκρούπ ακροατών..

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Last edited:

Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες από τη συνέχεια της συνάντησης
στο περίφημο ρακάδικο, όπου τις λήψεις ανέλαβε ο συνάδελφος economides...

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ για την ποιότητα
αυτών των λήψεων, όπως επίσης και του περιεχομένου, καθώς μαθαίνω
πως διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους!!!

:flipout::flipout::flipout:

Πολύ ωραία ήταν όλα!
Ευχαριστούμε την Orpheus Audio και όσα παιδιά του forum έτρεξαν για αυτήν την ακρόαση...

Δυστυχώς ήταν άσχημη μέρα σήμερα για μένα και μπόρεσα να παρευρεθώ μια ωρίτσα μόνο, όπου άκουσα μόνο το μεγάλο σύστημα...
ΙΜΟ την παράσταση έκλεψαν οι "ευγενικοί" και "γλυκοί" γίγαντες της acapella...

Εις το επανειδείν και επανακούειν σύντομα!

Και από μένα συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχημένη εκδήλωση!!
Σε μένα, αν και 50αρης και παλιός «πειρατής» λίγο στα μεσαία και πολύ στα fm (από εκεί και το fm169),Junior member όμως εδώ, μου θύμισε η περιοχή του καταστήματος τα παλιά μου λημέρια Ρόδον, Κύτταρο, τα clubακια στα Εξάρχεια (Αχ Μαρία κ.λ.π). Αχ ρε Ηλικία!:grandpa:

Διπλό μπράβο στους ανθρώπους του Ορφέα τον Ασημάκη Ρεμπούτσικα για την αναλυτική παρουσίαση συστημάτων αλλά και μουσικών κομματιών, τον Αλέξανδρο Τσακίρη για την διακριτική αλλά ουσιαστική συμβολή του, που μάλιστα μας έδωσε την είδηση για το νέο κατάστημα στα ΒΠ (Ηράκλειο-κοντά στην Αττική οδό), τον Ανδρέα και τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζω τα ονόματα τους. Μου φάνηκε, και μάλλον δεν πέφτω έξω, ότι εκτός από υπομονή και επαγγελματισμό, αυτοί οι άνθρωποι έχουν και το «σαράκι» του πάθους, στοιχείο απαραίτητο για να επιβιώνεις αλλά και να αναπτύσσεσαι αυτή την δύσκολη εποχή και σε αυτές τις συνθήκες που μας επέβαλλαν. Η συμμετοχή πολύ καλή. Οι ερωτήσεις αρκετές και οι απαντήσεις αναλυτικές. Ο χώρος όχι κακός αλλά απέχει αρκετά από αυτό που θα λέγαμε ιδανικές συνθήκες ακρόασης. Δεν γίνεται όμως διαφορετικά σε τέτοια καταστήματα στο κέντρο με τόσα πολλά μηχανήματα, ηχεία, κουτιά, κόσμο και θόρυβο από το περιβάλλον. Μας εξηγήθηκε πάντως αυτό από την αρχή και από τον κ. Ασημάκη και δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει κανείς μαζί του. Ίσως στο νέο κατάστημα να έχουν πολύ καλύτερες συνθήκες. Τους το ευχόμαστε όλοι μας ολόψυχα άλλωστε.

Η πρώτη σύνθεση με τα μικρά Acappela έδειξε την «φτώχεια» τους (μην παρεξηγηθώ παίδες εχω βάλει εισαγωγικά!!) σε σχέση με τα μεγάλα αδέλφια τους. Όχι άσχημα σε γενικές γραμμές αλλά δεν σε απογείωναν κιόλας. Οι πηγές καλές. Τα Burmester είναι κορυφή και το έδειξαν, ξεγύμνωνοντας τις όποιες ατέλειες της αλυσίδας. Πικάπ, προενισχυτής άψογα. Επαναλαμβάνω ότι δεν βοήθησε ο χώρος όπως ήταν σήμερα, και παρότι junior member επιτρέψτε μου μια συμβουλή, στην επόμενη παρουσίαση να ζητάμε να «προσαρμόζεται» ο χώρος η εναλλακτικά να πηγαίνουν οι συνθέσεις σε ένα χώρο, εάν φυσικά αυτός υπάρχει, που να είναι κοντά στον ιδανικό είτε ανήκει σε συμφουρίτη (!) είτε αλλού με ευθύνη και έξοδα φυσικά της κάθε εταιρείας, δεν ξέρω αν γίνεται μια ιδέα ρίχνω.

Ακούστηκαν και 1-2 cd που είχαν φέρει τα μέλη μας. Ειδικά στο Carmina Burana ο ήχος που έβγαινε από τα Acappela έδωσε τα ρέστα του, τόσο που νόμιζες ότι από στιγμή σε στιγμή, θα πεταγόταν πίσω από τα τεράστια Acappelα γνωστός πολιτικός από το υπερπέραν, όπου βρίσκεται, για να βγάλει λόγο!

Το μικρό σύστημα στην άλλη αίθουσα έκρυβε μια αποκάλυψη η μάλλον δύο. Το Naim unityσαν πηγή και το πικάπ Clearaudio concept με clearaudio concept mc κεφαλή. Ειδικά το δεύτερο, νομίζω σήμερα στα 1600 ευρώ, εάν έπεφτε κάτω από 1.400 € θα άξιζε για pb! Αέρινο αλλά και στιβαρό. Δεν έκρυβε τίποτα. Αλλά προσοχή με την κεφαλή μόνο η mc τα κάνει αυτά, όπως μας είπαν. Τα Triangle Antal anniversary δεν έκλεψαν την παράσταση, ουτε και τα αυτια μας. Καλός ήχος χωρίς όμως αέρα. Αίσθηση Stage μάλλον μέτρια προς καλή. Στα χαμηλά μια μικρή σύγχυση. Τα καλώδια της Νordost θα βοήθησαν σίγουρα όσο έπρεπε, αλλά τι άλλο περισσότερο μπορούσαν να κάνουν?
Προσωπικά εκλεισα το άλλο Σάββατο ακρόαση μαζί με συζυγο ισως και με τα παιδιά εγώ για να ακούσω και άλλες συνθέσεις και οι υπόλοιποι να "χαζέψουν" λίγο λακαριστά ηχεία, τιτανιούχα χρώματα, ασώματες κεφαλές, βραχίονες χωρίς χέρια κ.λ.π

Αυτά τα ολίγα και εντελώς υποκειμενικά, οπως αλλωστε συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, και από εμένα από την πρώτη συμμετοχή μου σε εκδήλωση μας.Και εις άλλα με υγεία!

ps: Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω και στο ρακάδικο, περιμένω όμως reviewsαπό οσους πήγαν, για ποιότητα ρακής, μεζέδων, αμέσως μόλις ξυπνήσουν, πάρουν 3-4 ασπιρίνες και αισθανθούν λίγο καλύτερα.:vollkommenauf:

Φίλε fm 169 τα είπες όλα και για εμένα.Βέβαια δεν έκατσα αρκετά για να ακούσω και το δεύτερο σύστημα,επειδή όμως γνωρίζω αρκετά καλά τις συσκευές που το αποτελούν συμφωνώ και εκεί με τα σχόλια.

Και εγώ να πώ με την σειρά μου οτι πέρασα όμορφα αν και τον περισσότερο χρόνο τον πέρασα κάνοντας socializing, γνωρίζοντας αρκετά συμπαθέστατα μέλη και κουβεντιάζοντας πολύ ευχάριστα μαζί τους.

Μόνο που ελπίζω να με συχωρέσουν διότι με τα ονόματα είμαι μεγάλος ρεζίλης και ήδη δεν θυμάμαι κανενός και παρακαλώ να με συμπληρώσουν εδώ οι φίλοι με τους οποίους συνομίλησα (απο τους οποίους ζητώ προκαταβολικά συγνώμη) αν το επιθυμούν.

Παρόλη την λογοδιάροια πάντως το νέο που ανέφερες μου δέφυγε εντελώς.
Εννοείς οτι μετακομίζουν σε νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι ή οτι θα νοίξει καινούριο branch;

Ωραία πράματα βλέπω παίδες!

Θα 'θελα να ήμουν εκεί, αλλά ας όψεται η απόσταση. Θα προσπαθήσω να έρω άμα γίνει μάζωξη στου Γιάννη!

Λίγα Λόγια
Να συγχαρώ κι' εγώ όλους τους διοργανωτές, όλα τα μέλη και τους φίλους που συνεισέφεραν στη σημερινή σαββατιάτικη εξόρμηση, διότι σήμερα περάσαμε πάρα-πάρα πολύ ωραία και στις ακροάσεις και στο ρακάδικο.

Αληθινή Ψυχαγωγία με την αρχαία ελληνική σημασία του όρου (=αγωγή της ψυχής). Είναι υπέροχη εμπειρία να ανακαλύπτουμε, ότι κάπου εκεί υπάρχουν άνθρωποι με τις ίδιες ανησυχίες, που μπορoούμε να μοιραστούμε τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς μας. Οτι οι άνθρωποι που ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες καθημερινά είναι άνθρωποι με σάρκα και οστά και μπορούν να γίνουν αληθινοί φίλοι μας.

Η κούραση της μέρας δε μου επιτρέπει να επεκταθώ και πολύ, όμως σχετικά με τις συσκευές συμφωνώ κι' εγώ σε γενικές γραμμές με τις απόψεις του fm169 και του Gort. Θα προσθέσω μόνο τα εξής:

Το μεγάλο σύστημα έπαιζε καλά, πολύ καλά, όπως όφειλε να κάνει. Αλοιμονο αν δεν έπαιζε καλά ένα σύστημα πού κοστίζει, όσο κι' ένα μικρό διαμέρισμα για να το αποκτήσεις! Όμως για κάποιο λόγο που δεν είμαι σε θέση ακόμα να προσδιορίσω, δεν μπορώ να πω, ότι με συγκίνησε. Αν με ρωτήσετε:
-"Θα αγόραζες το μεγάλο σύστημα, αν είχες τα χρήματα που κοστίζει;"
Η απάντηση είναι:
-"Μάλλον όχι!"
Κι' αυτό δε σημαίνει, ότι δεν έπαιζε καλά, ότι παρατήρησα ελαττώματα ή ατέλειες, κάθε άλλο. Απλά δε με συγκίνησε...

Το εντελώς αντίθετο μπορώ να για το μικρο σύυστημα της άλλης αίθουσας.
Και πρώτ' απ' όλα η μονάδα Unity της Naim. Είχα πολλές επιφυλάξεις για τη φιλοσοφία μιάς συσκευής "Όλα σε ένα".
-Ραδιόφωνο αναλογικό, ψηφιακό, ιντερνετικό.
-CDplayer
-Music Server
-Music File Player
-DAC
-Προενισχυτής (που μπορεί να λειτουργήσει και ανεξάρτητα)
-Ολοκληρωμένος ενισχυτής
Όλα αυτά σε ένα. Είχα πολλές επιφυλάξεις αν αυτή η σχεδιαστική αντίληψη μπορεί να λειτουργήσει χωρίς απαράδεκτους συμβιβασμούς και πτώση στην ποιότητα, όμως φαίνεται πως η Naim τα κατάφερε. Με μιά τιμή αντιπροσωπείας κοντά στα 2600 ευρώ απευθύνεται στον μουσικόφιλο εκείνο που θέλει απλά και μόνο να ακούει καλά και χωρίς σοβαρούς συμβιβασμούς για πολλά χρόνια τη μουσική του, από οποιαδήποτε πηγή ή format κι' αν προέρχεται, χωρίς να μπλέκει με χωριστές συσκευές, υπολογιστές κλπ. και χωρίς να πρέπει να πληρώσει μιά περιουσία γι' αυτό. Συμπληρώνοντας τη μονάδα μ' ένα αντίστοιχο ζευγάρι ηχεία ο κάτοχος αποκτά ένα εξαιρετικό σύστημα (που στέκει άνετα στις πρώτες βαθμίδες του Hi-End), μ' ενα συνολικό κόστος που δεν ξεπερνά την αξία μιάς καλής σύγχρονης τηλεόρασης. Καθόλου άσχημα...

Και πάμε στο Concept της Clear Audio.
Ένα πικ-άπ που αποτελείται από το πλατώ, βραχίονα και MC κεφαλή της σειράς Concept. Τιμή αντιπροσωπείας για το σύνολο: στα 1600 ευρώ. Απόδοση; Εξαιρετική, αντίστοιχη με πικ-άπ πολύ ανώτερης κατηγορίας τιμής. Πραγματικά μας εξέπληξε. Και το κερασάκι στην τούρτα: Διαθέτει λειτουργία και στις 78 στροφές. Που το κάνει μοναδικό για συλλέκτες και όσους ασχολούνται με το Audio Restoration. Διότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σήμερα πικ-άπ πολύ υψηλής ποιότητας που να διαθέτει και 78 στροφές!

Σημειωτέον ότι το ακούσαμε συνδεμένο με τη Unity της Naim. Και το σύνολο άφηνε άριστες εντυπώσεις παρά τους όποιους περιορισμούς της κατηγορίας του...

Και το ρακάδικο; Ε, καλά! Μετά τις ακουστικές ακολούθησαν οι γευστικές και ακουστικές εμπειρίες. Και καλή παρέα. Λοιπόν...

Πάντα τέτοια!

...Ο τενόρος μας, DomieMic65, μέλος του δεύτερου γκρούπ ακροατών...

Βαρύτονος καπετάνιοοοοο...... -bye-

Ηταν μια πάρα πολύ όμορφη μάζωξη με ωραίες μουσικές και ωραίους ανθρώπους...
Πάντα τέτοια παιδιά!!!

Να ευχαριστήσω και εγω με τη σειρά μου τους ανθρώπους του Ορφέα για την φιλοξενία τους και για την εξαιρετική παρουσίαση... αν και όποτε μπαίνεις εκει πέρα μέσα -όπως είπε και ο αγαπητός Sonus- μπαινεις σε πολύ επικiνδυνες σκέψεις του τύπου "Πόσο αραγε θα πιάσει το χωραφάκι στο χωριό;" :)))))

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κατέβω. Είχα κόσμο στο μαγαζί μέχρι αργά. Πρώτα η δουλειά... Ελπίζω όταν γίνει η μαζωξη στο μαγαζί μου να τα πούμε με όσους δεν έχω γνωριστεί. Πάντα τέτοια.

Πολυ καλη και ευγενικη η φιλοξενεια των ιδιοκτητων!!Ο χωρος χριζει ανακαινησης,αλλα η εποχη μαλλον δεν το επιτρεπει.
Χαιρομαι ιδιαιτερα για το θερμο κλιμα που δημιουργηθηκε μεταξυ των μελων του κλαμπ,και μου δοθηκε η ευκαιρεια να γνωρισω και να συνομιλησω με ανθρωπους που μονο μεσα απο τον γραπτο τους λογω γνωριζα.
Παιδια παντα τετοια!!

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κατέβω. Είχα κόσμο στο μαγαζί μέχρι αργά. Πρώτα η δουλειά... Ελπίζω όταν γίνει η μαζωξη στο μαγαζί μου να τα πούμε με όσους δεν έχω γνωριστεί. Πάντα τέτοια.
Γιαννη περιμενα να βρεθουμε αλλα δεν...Θα επικοινωνησουμε τηλ,καλη σου ημερα.

Καλημέρα

Κατ' αρχήν ευχαριστούμε για την φιλοξενία!

Συμμετείχα στο 1ο group, όπου είχαμε μαζευτεί αρκετοί και, αναγκαστικά, οι 2 (!!!) καλές θέσεις ήταν πιασμένες...
Οπως και να το κάνουμε, όλα τα συστήματα έχουν την βέλτιστη θέση ακρόασης πολύ συγκεκριμένη και ΣΤΕΝΗ!...
Χάρηκα, που ακούσαμε βινύλιο...
Επίσης χάρηκα, που και αναπαραγωγείς καινούργιοι και πανάκριβοι δεν ξεφεύγουν από τον θόρυβο επιφανείας του δίσκου... ("hiss" και "τσικ"...), που ακούω και στα δικά μου πικάπ...
Η στερεοφωνική εικόνα θετική στις διαστάσεις της, το σώμα υπαρκτό, καλή ακρίβεια στα περιγράμματα και στην συνέχεια των οργάνων, οπότε μετά από κει άκουγες αυτά, που είχε η κάθε εγγραφή να σου δώσει...
Τα μεγάλα (ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ!!!) ηχεία ήταν αισθητά ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ από τα μικρότερα και όλο το σύστημα έδειχνενα πετυχαίνει να γεμίσει τον χώρο μεταξύ των ηχείων...

Πιστεύω, όπως και οι φίλοι, που μίλησαν πριν από μένα και όπως και οι άνθρωποι του Ορφέα, ότι τα ηχοσυστήματα αδικούνται από τον συνολικό χώρο στον οποίο παίζουν, ο οποίος περιέχει πληθώρα άλλων ηχείων και μεγαφώνων κλπ κλπ...

Μια άλλη παρατήρηση, που θέλω να κάνω είναι, ότι η ένταση της μουσικής πρέπει να είναι το πολύ όση στις πρώτες σειρές μιάς αίθουσας συναυλιών!!!
Οταν η ένταση είναι μεγαλύτερη, προκύπτει ακουστική κόπωση και δίνεις δυσκολώτερα στο σύστημα την δυνατότητα να σου αποκαλύψει τις δυνατότητές του στα ακαριαία και έντονα μεταβατικά!!!
Ισως και ένα ντεσιμπελόμετρο να ήταν απαραίτητο εργαλείο σε τέτοιες προσπάθειες - παρουσιάσεις!

Κάτι που δεν άκουσα στο μεγάλο σύστημα, διότι "ντράπηκα" να το ζητήσω, ήταν τα τελευταί 3 λεπτά του "1812" της Telarc (η παλιά αρχική SUPER εγγραφή σε CD) με τα ακόμα πιό περίφημα ΚΑΝΟΝΙΑ!!!
Απλά πάντα υπάρχει το ρίσκο να γίνει καμμιά ζημιά, οπότε δίστασα να το ζητήσω...

Στο μικρό σύστημα άκουσα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το concept με τον "αιωρούμενο" βραχίονα και ¨ολο το σύστημα πέρασε θετικά το test του "La Folia" (Harmonia Mundi!) εκτός από τα χαμηλά, που "μπέρδεψαν" τα ηχεία...

Γενικά περάσαμε όμορφα και εκτός από την μουσική, που ακούσαμε, είχα την ευκαιρία και γνώρισα και μίλησα με παιδιά από το forum...

Αντώνης Δραγώνας

Πέρασα και κάθησα περίπου μιάμισυ ώρα.Ακουσα την μακριά ομιλία των ιδιοκτητών,εν είδει επαγγελματικής αναδρομής και διακήρυξης επαγγελματικών "αρχών".Σεβαστή σαν άποψη,αλλά επειδή σέβομαι την προσπάθεια των παιδιών της κατηγορίας δεν τα σχολιάζω.Το ότι διαθέτουν σχεδόν όλη την γκάμα που αντιπροσωπεύουν σε ντέμο,αυτό είναι αλήθεια και τους ξεχωρίζει.Για τα υπόλοιπα....

Το μεγάλο σύστημα με τα μικρά acapella,που άκουσα σαν πρώτη εντύπωση,μου άρεσε.Ιδιαίτερα τα μεσαία,ήταν μιά έκπληξη για τόσα...κιλά τρανζίστορ να μεσολαβούν στην συστημική αλυσσίδα.Επίσης η στερεοφωνική έικόνα(στο βαριά ακουστικά "φροντισμένο" και φορτωμένο δωμάτιο),ήταν κυριολεκτικά χειροπιαστή.Απο δυναμικά,ταχύτητα κι ατμόσφαιρα,δεν με ικανοποίησε.Ωστόσο δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έφταιγε,δεδομένου ότι κι ο κος Μάκης άν και το ζήτησα δυό φορές να μου βάλει 2 κομμάτια απο τα δισκάκια μου το αρνήθηκε(για να αποκλείσω την ηχογράφηση τουλάχιστον).Για λόγους ευγένειας,δεν επέμεινα κι αποδέχτηκα σιωπηρά την παρότρυνση να ξαναπάω κάποια άλλη φορά μόνος μου...

Πολύς ο κόσμος και τα περισσότερα νέα μέλη.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάτσω περισσότερο και να ακολουθήσω και στο...γλέντι.Μιά άλλη φορά.

Μπράβο στην διαχείριση της κατηγορίας και πάντα τέτοια.

Last edited:

p { margin-bottom: 0.08in; }

Να ευχαριστήσω και γω με την σειρά μου τους ανθρώπους της Orpheus Audio για την άψογη φιλοξενία τους και για το οικείο περιβάλλον που κατάφεραν να φτιάξουν. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στο μαγαζί τους και ένα δέος όσο να ναι σε πιάνει μόνο και μόνη κοιτώντας την βιτρίνα. Ευτυχώς όμως το δέος έφυγε και την θέση του πήρε μια ζεστή αίσθηση οικειότητας.

Το μικρό σύστημα δεν το άκουσα δυστηχώς .Πήγα στο μεγάλο με το πρώτο group και μόλις τελειώσαμε έπιασα το socializing....Επιφυλάσσομαι να κλείσω ένα ραντεβού για να το ακούσω τις επόμενες μέρες.

Για το μεγάλο σύστημα τί να πρωτοπεί κανείς... Burmester είναι κορυφή. Πικάπ, προενισχυτής άψογα. Το Einstein σαν player μου άρεσε περισσότερο από το burmester πάντως. Ο ενισχυτής κτήνος. Τα μικρά acapella,που άκουσα για πρώτη φορά μου άρεσαν.

δυστυχως υπαρχει διακοπη ρευματος απο τις 03:00 σε μεγαλο μερος του Αμαρουσιου και λογω της μεγαλης βλαβης θα επανελθει το απογευμα, οποτε θα ποσταρω εντυπωσεις και φωτο τοτε.....