Εκδήλωση στην Orpheus Audio

Re: Ακρόαση στον Ορφέα

δυστυχως υπαρχει διακοπη ρευματος απο τις 03:00 σε μεγαλο μερος του Αμαρουσιου και λογω της μεγαλης βλαβης θα επανελθει το απογευμα, οποτε θα ποσταρω εντυπωσεις και φωτο τοτε.....

έχετε μαζευτεί πολλοί χαιφιντελάδες στη γειτονιά και τη "γκρεμίσατε" τη ΔΕΗ, με τόσα πολλά ΚVA...

Απάντηση: Ακρόαση στον Ορφέα

...Ωστόσο δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έφταιγε,δεδομένου ότι κι ο κος Μάκης άν και το ζήτησα δυό φορές να μου βάλει 2 κομμάτια απο τα δισκάκια μου το αρνήθηκε(για να αποκλείσω την ηχογράφηση τουλάχιστον).Για λόγους ευγένειας,δεν επέμεινα κι αποδέχτηκα σιωπηρά την παρότρυνση να ξαναπάω κάποια άλλη φορά μόνος μου...

Διονύση, αφού τελείωσε να βάζει τα δικά του κομμάτια, έβαλε 2 κομμάτια ενός μέλους, που του το ζήτησε, ενώ νωρίτερα είχε ήδη ρωτήσει, που είναι ο κύριος που ήθελε να ακούσει τα δικά του κομμάτια, εννοόντας εσένα.

Συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την πρωτοβουλία και στους ιδιοκτήτες του Ορφέα για τη φιλοξενία. Δυστυχώς κάποιοι από εμάς για διάφορους λόγους (εγώ λόγω επαγγελαμτικών υποχρεώσεων) δεν μπορέσαμε να έρθουμε, διαβάζουμε όμως με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σας και φυσικά περιμένουμε και άλλο φωτογραφικό υλικό.

Δεν πειράζει Μιχάλη...Φαίνεται το ξανασκέφτηκε αφού είχα φύγει...

Δεν πειράζει Μιχάλη...Φαίνεται το ξανασκέφτηκε αφού είχα φύγει...

Ναι μπορεί...εκτός αν είχε στο μυαλό του, να τελειώσει το δικό του πρόγραμμα κ μετά να βάλει των ακροατών...δεν ξέρω...ακούσαμε 2 κομμάτια πάντως από ακροατή.

Re: Απάντηση: Ακρόαση στον Ορφέα

Ναι μπορεί...εκτός αν είχε στο μυαλό του, να τελειώσει το δικό του πρόγραμμα κ μετά να βάλει των ακροατών...δεν ξέρω...ακούσαμε 2 κομμάτια πάντως από ακροατή.

Και εγώ είχα δικά μου CD's...Οχι μόνο δεν αρνήθηκε να μπορέσουμε
να τα ακούσουμε,αλλά μας άφησε και μόνους, οπότε χρήση Dj ανέλαβε ο Ανδρέας!

Εν συνεχεία, ακούσαμε και ένα Cd που είχε μαζί του ο Παναγιώτης Κοτζιάς με
εκκλησιαστικό όργανο και τα μεγάλα Acapella να γεμίζουν το χώρο με
χαμηλές συχνότητες και δονήσεις!

Μια άλλη παρατήρηση, που θέλω να κάνω είναι, ότι η ένταση της μουσικής πρέπει να είναι το πολύ όση στις πρώτες σειρές μιάς αίθουσας συναυλιών!!!
Οταν η ένταση είναι μεγαλύτερη, προκύπτει ακουστική κόπωση και δίνεις δυσκολώτερα στο σύστημα την δυνατότητα να σου αποκαλύψει τις δυνατότητές του στα ακαριαία και έντονα μεταβατικά!!!

Αντώνης Δραγώνας

Καλημέρα,
Διαφωνώ, οριζοντίως, διαγωνίως και καθέτως αλλά μην το κάνουμε και θέμα.
Οταν προκύπτει ακουστική κόπωσης κατι δεν πάει καλά, αποψη μου
και μιλάω για κορυφες 115-120dB

Ας μείνουμε στο θέμα, παρακαλώ πολύ..Ολα τα άλλα, μπορούν
να συζητηθούν-συζητούνται σε άλλα νήματα πιό κατάλληλα....

Ωχ!!!

Αγαπητέ Magellan!!!

Εγραψα την πραγματεία μου, ΧΩΡΙΣ να διαβάσω την προτροπή σου... :bigcry:

Συγγνώμη!

Αντώνης Δραγώνας

Ωχ!!!

Αγαπητέ Magellan!!!

Εγραψα την πραγματεία μου, ΧΩΡΙΣ να διαβάσω την προτροπή σου... :bigcry:

Συγγνώμη!

Αντώνης Δραγώνας

Δεν πειράζει Αντώνη!

Εκανες κόπο και το θέμα είναι ενδιαφέρον έτσι και αλλιώς..Θα στο μεταφέρω
σε ένα καινούριο νήμα για να το κουβεντιάσουμε!

Επιτέλους μετά από 13 ώρες χωρίς ηλεκτρικό......

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως και τους δύο ιδιοκτήτες του Orpheus Audio, Αλέκο και Μάκη για τη ζεστή φιλοξενία τους.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι περισσότερο γιορτή και ευκαιρία για γνωριμία με ανθρώπους που μιλάμε καθημερινά στο διαδίκτυο, παρά μία αυστηρά κριτική ακρόαση σε ένα μαγαζί. Αλλωστε φάνηκε ότι όλοι οι άνθρωποι του χώρου (χομπίστες και επαγγελματίες) διψούν για τέτοιες εκδηλώσεις.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες τετοιες οργανωμένες από clubs εκδηλώσεις είναι αφενός το γεγονός της ανάλυσης, από τον Μάκη Ρεμπούτσικα, της φιλοσοφίας και του οράματος της εταιρείας και αφετέρου η εκ των προτέρων προσεκτικά οργανωμένη ωριαία παρουσίαση των συστημάτων, μετά το πέρας της οποίας είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και δικό μας υλικό.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους (αυτούς που ήδη γνώριζα και αυτούς που γνώρισα από κοντά χθες) για τις υπέροχες ώρες που πέρασα μαζί τους.

Παιδιά με την συμπαράστασή σας, μας δίνετε τη δύναμη αλλά την υποχρέωση όχι μόνο να συνεχίσουμε τις εκδηλώσεις αλλά και να σκεφτούμε και άλλους είδους εκδηλώσεις (αρκετοί από τους φίλους χθες είχαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες)

-bye-

Last edited:

Ο Μάκης Ρεμπούτσικας εξηγώντας (με γλαφυρό τρόπο) την φιλοσοφία της εταιρείας

P1150020-1.jpg

Rebelos αγορεύων για την ανωτερότητα του πολυκάναλου ήχου..... ("αυτό το σαλιγκάρι γιατί έμεινε αφάγωτο?" )

P1150027.jpg

Last edited:

Ενα ευτυχισμένο χαμόγελο (σημ. δεν κοιτάει εμένα, κοιτάει ΠΙΣΩ από εμένα........)

P1150028.jpg

Last edited:

"Πίνω αντιβίωση ρε παιδιά και δεν θα πιώ ρακί" !! (τότε πως δικαιολογείται το βλέμμα του βαρύτονου μας ??) :ADFADF1:

P1150029.jpg