Απάντηση: Re: Εκει που μας χρωσταγανε, μας πηραν και το βοδι
τώρα κατάλαβα ακριβώς τι παίχτηκε..
απ ότι φαίνεται, πρέπει να είναι πολύ μ@μημένο σημείο..
όπως και να' χει όμως, είναι δεδομένο οτι έχεις δίκιο οπότε μην χαλάς την ζαχαρένια σου.
Φταιει ο αλλος ,οπως ακριβως το λες ,την επαθα και εγω μια φορα ετσι κοιταξα αριστερα δεν ερχοταν κανεις και πολυ σιγα ξεκινησα και.....μπαμ ,απο την ασφαλεια πληρωθηκα κανονικα, ομως -μετα που το καλοσκεφτηκα- οφειλα να κοιταξω και μπροστα πριν ξεκινησω ,για σκεψου να ηταν ανθρωπος αντι για αυτοκινητο και να τον "εκοβα" η καποιο παιδακι που εφυγε απο τους γονεις του.....απο τοτε κοιταω και μπροστα πριν ξεκινησω
Παντα κοιταω και δεξια (εννοειται, εκει ειδικα κανουν πολλοι - πεοκρουστες - προσπαραση πατωντας την διπλη), αλλα τον συγκεκριμενο δεν τον ... προλαβα.
Ουτε με 20 δεν πηγαινα.
Και δεν μου βγηκε ακριβως απο δεξια, αλλα απο λοξα (προς τα πισω)
Τη έχω πατήσει κι εγώ έτσι...
Διασταύρωνα την Μεταξά από παραλία προς Δούσμανη (στο αστυνομικό τμήμα)... πρίν τα έργα του Τραμ...
Γρήγορη ματιά αριστερά (αντίθετο ρεύμα) στοπ και έλεγχος δεξιά (κανονικό ρεύμα άδειος ο δρόμος) προχωράω αργά και ένα φορτηγό κάβας αποφασίζει να κάνει οπισθεν (ξεπαρκαράρισμα) κινούμενος αντίθετα από το κανονική κατεύθυνση...
700Ε ζημιά... με βρήκε πίσω αριστερά: κολώνα, πίσω πόρτα, πίσω φανάρι προφυλαχτήρας στο δρόμο...
Ο Οδηγός μου είπε τι να σου πω φίλε ότι πεί το αφεντικό... Φώναξα τροχαία, αλλά ο ιδιοκτήτης έκανε αρνητική δήλωση...
Μετά 6 μήνες έβγαλα άκρη... ας είναι καλά η γυναίκα μου που δουλεύει σε δικηγορικό... Την επισκευή βέβαια την πλήρωσα από τη τσέπη μου και πήρα τα λεφτά μετά 6 μήνες...
Αν τελικά φταίει ο της ΒΜW, θα πρέπει να του πάρουν άδεια, δίπλωμα, πινακίδες γιά ένα εξάμηνο καί να του απαγορευθεί η διέλευση του Ισθμού της Κορίνθου γιά ένα δωδεκάμηνο!
Αν τώρα θέλει να πάει προς Αρκαδία μεριά θα είναι υποχρεωμένος να πάρει το δελφίνι μέχρι τον Πόρο και μετά θα του επιτρέπεται να χρησιμποποιεί μόνον λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αργολίδος/Αρκαδίας :BDGBGDB55: