- 22 June 2013
- 8
Παιδια καλησπερα και ζητω συγνωμη εκ των προτερων αν ειναι γελοιες οι αποριες μου.Μολις χτες εφτασε ο αποκωδικοποιητης μου που ειχα παραγγειλει απο το εξωτερικο,επισης παρηγγειλα απο ελλαδα ενα πιατο 80 cm και ενα lnb μαρκας smart (universal single lnb 10.7-12.75ghz λεει το κουτι δεν ξερω κατι παραπανω να σας πω) και ενα καλωδιο 20 μετρα για να φτασει απο ταρατσα στον τριτο οροφο..ειμαι κατοικος πειραια,νεο φαληρο για την ακριβεια..Εχοντας καποιες γενικες γνωσεις ξεκινησα την εγκατασταση,τοποθετησα το πιατο στην κολωνα συνδεσα τα καλωδια με τα f connectors και μιας και ημουν ασχετος σχετικα με κεντραρισμα κτλ πρωτη μου κινηση ηταν να στησω το πιατο ακριβως οπως το διπλανο του(nova) εχουμε 4-5 πιατα στην οικοδομη και ολα κοιτανε προς την ιδια κατευθυνση οποτε ειπα και εγω να το βαλλω ετσι μηπως και καταφερω να κανω κατι..Ανοιξα tv και αποκωδικοποιητη και οπως ηταν αναμενο μου εβγαλε no signal.Eιχε μια τεραστια λιστα καναλιων και εγραφε διπλα signal intensity 45% και signal quality 10%.το μονο που μπορω να εγγυηθω ειναι οτι εχω συνδεσει σωστα τα καλωδια απο εκει και περα ζηταω την βοηθεια σας,δεν ξερω ουτε που πρεπει να κεντραρω ουτε τιποτα,γενικα αν μου εξηγησετε καπως θα καταλαβω και θα τα καταφερω να το κανω αρκει να μου πειτε.Σας ευχαριστω προκαταβολικα..