Εκκλησίες & Κάστρα

Πανέμορφη, φίλε!!!

Σε ευχαριστώ Ιωσήφ. Δυστυχώς την τράβηξα από πολύ μεγάλη απόσταση, έχοντας μόνο έναν 100αρη στην διάθεση μου, και έτσι το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν ήθελα να χάσω την στιγμή.

Καλή! Ιδιαίτερη εκκλησία μια και έχει γίνει προσπάθεια να "πλησιάσει" κάπως τις τοπικές συνήθειες με αγιογραφίες κ.λ.π.

Υ.Σ. Στα μικράτα μου έχω παραστεί ως παράνυφος! :bigcry::flipout:

Απάντηση: Re: Εκκλησίες & Κάστρα

Προσωπικά θα την ηθελα με πιο εντονο contrast και ταυτόχρονα να είναι λίγο πιο φωτεινή αλλά σέβομαι και την <σκοτεινή> άποψη του φωτογράφου.

30141639797_0b3ae1bbba_b.jpg
[/url]_DSF1316 Faith by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Βρε μαζί βολταραμε σήμερα στον ΠΕΙΡΑΙΑ? θα πίναμε καφεδάκι , ωραία η ξύλινη πόρτα από μπροστά της πέρασα γύρω στις 1.00 ...:ernaehrung004:

Ημουν αργα το απογευμα εκει.
Πηγα τις γυναικες στο Δημοτικο Θεατρο για να δουν τη Σταχτοπουτα, κι εγω βγηκα παγανια στη γειτονια σου.
Οταν παρκαρα, κοιταξα το χαρτη και ειδα οτι το γραφειο σου ηταν 4-5 τετραγωνα πιο περα, μου ηρθε να σε παρω, αλλα ηταν 4:30 το μεσημερι κι ειπα να μην ενοχλησω...

H Frederik's Church στην Κοπεγχάγη:

The Marble Church - Amalienborg Palace by Nek, on Flickr

Είναι περισσότερο γνωστή σαν Marble Church, παρότι τελικά δεν φτιάχτηκε εξολοκλήρου με μάρμαρο όπως ήταν τα αρχικά σχέδια. Έξτρα bonus στην φώτο το φεγγαράκι!

Έχει δουλέψει και η φύση για πάρτη σου, φεγγαράκι, πρόσοψη στην σκιά και ο τρούλος με φώς ηλιοβασιλέματος... Πολύ καλή!

Ευχαριστώ Δημήτρη. Ναι όντως ήταν στημένο το σκηνικό για να βγει φωτογραφία!! Ήμουν σίγουρα τυχερός που πέρναγα εκείνη την στιγμή από αυτό το σημείο.

Απλά να διευκρινίσω ότι δεν είναι ηλιοβασίλεμα, αλλά η ανατολή του Ηλίου. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη 8.30 το πρωί και ο ήλιος είναι ακριβώς από πίσω μου.

...Απλά να διευκρινίσω ότι δεν είναι ηλιοβασίλεμα, αλλά η ανατολή του Ηλίου. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη 8.30 το πρωί και ο ήλιος είναι ακριβώς από πίσω μου.

Έπρεπε να το καταλάβω αφού το φεγγάρι το μαρτύρησε...