Εκκλησίες & Κάστρα

Δυστυχώς με τον κόσμο να μπαινοβγαίνει για να προσκυνήσει δεν μπορούσα να στήσω τρίποδο μέσα στην εκκλησία , το φλας δεν μου έδινε καλό αποτέλεσμα και κατέληξα στο iso1600 .
Τις φωτογραφίες όμως δεν τις ανεβάζω τόσο για σχολιασμό (αν και θα τον ήθελα ) , αλλά ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον άνθρωπο που δημιούργησε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα , το οποίο θέλω να μοιραστώ μαζί σας .
Ο φετινός Επιτάφιος:

P4130267.jpg

Ακολουθεί μια έκθεση φωτογραφίας των 15 διαφορετικών δημιουργιών του ίδιου καλλιτέχνη .

P4130269.jpg

Μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση οι παρακάτω , δυστυχώς είναι εκτυπώσεις σε απλό Α4 .

P4130284.jpg
P4130285.jpg
P4130286.jpg
P4130287.jpg
P4130290.jpg

Last edited:
Να προσθέσω πως χρειάστηκε ένα μήνα (ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο του) για να ολοκληρώσει την παράσταση για τον φετινό , από κοντά νομίζεις πως είναι χρωματιστά λουλούδια τοποθετημένα σαν παζλ κομμένα επίπεδα με κάποια λεπίδα .
Όμως πρόκειται σύμφωνα με τον ίδιο , για υλικό σαν χαρτί γκοφρέ κατασκευασμένο από αυτόν με κερί το οποίο ονομάζεται κερόχαρτο .

Πολυ καλη, λιγο κοντραστ και χρωμα (ελαχιστο) παραπανω, στο πιο καθαρο μερος της φωτο και θα ηταν σουπερ...

χαχαχαχαχαχα Ηλια αυτη με ετρωγε για hdr,αλλα δεν ειχα τριποδο,θα προσπαθησω απο το raw ,
ειπα το ελαττωσα,οχι το εκοψα

little_church_on_the_mountain_by_etsap-d4zp6lo.jpg