Εκκλησίες & Κάστρα

Απάντηση: Re: Εκκλησίες & Κάστρα

η μεσαία μου αρέσει σαν γωνία όχι σαν θέμα , πάλι θα έδιωχνα στην αριστερή γωνία τον μισό υδατόπυργο, στην μεσαία ο υδατόπυργος ετοιμάζεται να μπανιάρει το εκκλησάκι και το κυπαρίσσι απο την αλλη μεριά το κάνει πιο έντονο, λϊγο γεωμετρική διορθωσοϋλα για ναμενε η ματια στο ΗDR που προσωπικά μου αρέσουν αλλά σε πολϋ πιο ήπια επεξεργασία.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Εκκλησίες & Κάστρα

η μεσαία μου αρέσει σαν γωνία όχι σαν θέμα , πάλι θα έδιωχνα στην αρισερή γωνία τον μισό υδατόπυργο, στην μεσαία ο υδατόπυργος ετοιμάζεται να μπανιάρει το εκκλησάκι και το κυπαρίσσι απο την αλλη μεριά το κάνει πιο έντονο, λϊγο γεωμετρική διορθωσοϋλα για ναμενε η ματια στο ΗDR που προσωπικά μου αρέσουν αλλά σε πολϋ πιο ήπια επεξεργασία.

Έχεις δίκιο Κώστα σε όλα. Η γεωμετρική διόρθωση στην φωτό που λές, ήταν λόγο δύσκολη. Το προσπάθησα και η διόρθωση είναι τόσο έντονη που αλλάζη τις μορφές των ειδώλων. (Μάλλον θα έπρεπε να το κάνω χειροκίνητα για να το μετριάσω κάπου στη μέση). Είναι ο ενθουσιασμός μου με την Sony που έχει κάνει να ανεβάζω 'αβέρτα'. :smile:

Στα υπογεια της οδου Μερλιν, παρακολουθει τα προηγουμενα παιδακια, στα χερια των ... SS !!!! :slapface:

Πλακα κανω, μην παρεξηγηθει κανεις !!!!!

Last edited:
Εκκλησίες & Κάστρα

Αντε με το καλο Ηλια!

Καλα σα φωτογραφια απλα δειχνει μια μιση εκκλησια. Χειροτερα απο ολοκληρη αλλα καλυτερα απο καθολου... :p

*καπως την βελτιωσες...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εκοψα,εραψα γιατι απο κατω γινοταν χαμος απο παιδακια κτλ.
Πιο πολυ μου αρεσε το συννεφο δεξια που φαινεται σαν καπνος που βγαινει απο την οροφη, και εκει εστιασα το ενδιαφερον μου.

35668286355_d58059aa22_b.jpg
[/url]_DSF0138 by miltos, on Flickr[/IMG]

35281157110_9bf20c08c3_b.jpg
[/url]_DSF0139 by miltos, on Flickr[/IMG]