Εκκλησίες & Κάστρα

Καλή, το κάδρο θα ήθελα να το ξυρίσω λίγο κάτω, να φύγει η βεράντα του μαγαζιού στο ποτάμι κάτω δεξιά.

Φοβερη στιγμή ησουν εκεί

αν έκοβες λίγο από δεξια (που ο ουρανος είναι κατάμαύρος) και έδινες λίγο περισσότερο αέρα αριστερά στην φουρτουνιασμένη θάλασσα θα ειχε μαζεμένα ολα τα δραματικα στοιχεία στο φουλ (ανθισμενα δενδρα/παλαιά κατασκευή - αέρας - νερό )

Α και ολίγον τι πιο δυνατο κοντραστ νομίζω θα της ταίριαζε,

όπως και ναναι και έτσι μου άρεσε πολύ (και την προηγούμενη Α/Μ θα την έκανα προσωπικά)

• Like
Reactions: M@nos
Θα ήταν πολύ καλύτερα να φαινόταν περισσότερη θάλασσα αλλά πιο αριστερά έχει ψηλά δέντρα που την κρύβουν.

Η προηγούμενη (περίπου) από μια άλλη οπτική γωνία σε Α/Μ (περίπου)
DSC00089.jpg

Το πλαστικό μπουκαλι ενοχλεί. Θελει μια προσοχή στα φωτεινά (ειδικά στο τραπέζι) που είναι στο όριο να καεί η λεπτομέρεια . Η Α/Μ μου άρεσε προσωπικά περισσότερο.

Στην έγχρωμη θα ήθελα και το υπόλοιπο πρασινο τοπιο τριγυρω να δέσει αρμονικά με το έδαφος

Συμφωνώ σε όλα και σε ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις.

Στην έγχρωμη θα ήθελα και το υπόλοιπο πρασινο τοπιο τριγυρω να δέσει αρμονικά με το έδαφος
Δυστυχώς δεν υπήρχε το περιθώριο να πάω πιο πίσω για αυτό και τα σφιχτά κάδρα.

Μια με περισσότερο πράσινοDSC00097.jpg

Συμφωνώ σε όλα και σε ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις.

Δυστυχώς δεν υπήρχε το περιθώριο να πάω πιο πίσω για αυτό και τα σφιχτά κάδρα.
……
Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο πιο ευρυγωνιος φακός κάνει δουλειά ;)

Χαχα το ξέρω αλλά με τον 16αρη νομίζω πως είμαι καλυμμένος προς το παρόν.
Ο επόμενος θα είναι ένας καλός ζουμ.

Ωραία καρέ αγαπητέ, στην τελευταία Α/Μ περισσότερο από το πλαστικό μπουκάλι που ψιλοχάνεται λόγω υπερέκθεσης, με ενόχλησαν τα καλώδια πάνω. Πολύ εύκολο το σβήσιμο για σωστό ταξίδι πίσω στον χρόνο:

DSC00089_R.jpg

Υ.Σ. Έφαγα και το μπουκάλι, κατέβασα κι ένα 5% τα φωτεινά, αλλά έχεις "καμένα" που δεν σώζονται... ;)

countryside_church_by_etsap_df2i2wn-fullview.jpg

Κι εδώ αν στόχευες λίιιγο πιο πάνω, θα έμεναν εκτός κάδρου τα κομμένα παράθυρα , οι κάμερες και μερικά καλώδια. Μπορείς βέβαια να κροπάρεις ελαφρά κάτω και να σβήσεις τα καλώδια που "γράφουν" πάνω στις στέγες.

• Like
Reactions: aspromavros