Εκλεισαν και τα Apple Bee's ??

χαχα, σωστός Δημήτρη.

Παίδες ήμουν ένα μήνα Μόσχα, έλιωσα στα Wendy's μόνο αυτό σας λέω. Έχουν ανοίξει από τον Απρίλιο δύο καταστήματα και πέφτει τρελό promotion!

Re: Απάντηση: Εκλεισαν και τα Apple Bee's ??

χαχα, σωστός Δημήτρη.

Παίδες ήμουν ένα μήνα Μόσχα, έλιωσα στα Wendy's μόνο αυτό σας λέω. Έχουν ανοίξει από τον Απρίλιο δύο καταστήματα και πέφτει τρελό promotion!

που ηταν ρε χιουστον στη μοσχα αναθεμα τα και δε τα ειδα??? 10 μερες τον ιουνιου δε μπορει θα πεφτα πανω τους!!!!

οσο αφορα τα wendys κοιτα να δεις που τα γουσταρε κοσμος τελικα!!! Μιλαμε επρεπε να ειχα αγορασει μετοχες μονο κ μονο για τις πατατες με το τυρι!!! Θυμαμαι στο πανεπιστημιο ενα καλοκαιρι ειχα δουλεψει παρτ ταιμ στη Ροδο!!!! Πρωι βραδυ εχ@ζ@ πατατες σας λεω!!! Μεχρι κ σπιτι εβαζα τυρι χαχαχαχαχαχαααααα ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗ φερτε τα πισωωω!!! :music-smiley-005:

Εντάξει, τα Wendy's είχαν μακράν το καλύτερο burger και θεϊκές πατάτες με μπέικον + τυρί! Οι περισσότεροι... μιμητές βάζουν για τυρί απλά cheddar που είναι λιωμένο στην αρχή, ενώ μόλις κρυώσει λίγο στερεοποιείται στις πατάτες (@@#), άσε που από γεύση δε λέει μία σε σχέση με των Wendy's! Εντάξει εννοείται βέβαια ότι εδώ μιλάμε για junk food και βάση αυτού κρίνουμε!

Πάντως, μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα συνοικιακό burgerάδικο στο Χαλάνδρι με γεύσεις πολύ κοντά σ' αυτές των Wendy's (τόσο στα burger όσο και στις πατάτες). Είναι μάλλον ένα κλικ πιο κάτω, αλλά πολύ πιο κοντά απ' ο,τιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει. Εννοείται το'χω τσακίσει κανονικά, αν και προσπαθώ να κρατιέμαι γιατί δεν είμαστε και παιδάκια πλέον που τρώγαμε ό,τι θέλαμε χωρίς να παίρνουμε δράμι!

Κοίτα εδώ:

Απ' όσο είδα είναι κλειστό αυτή την περίοδο λόγω ανακαίνισης. Προς αποφυγή παρεξήγησης, καμία σχέση δεν έχω με το εν λόγω μαγαζί, πέραν του... καταναλωτή :tee:

Κοίτα εδώ:

Απ' όσο είδα είναι κλειστό αυτή την περίοδο λόγω ανακαίνισης. Προς αποφυγή παρεξήγησης, καμία σχέση δεν έχω με το εν λόγω μαγαζί, πέραν του... καταναλωτή :tee:

Προσυπογράφω για την ποιότητα του εν λόγω μαγαζιού...
Κάπου είχε πάρει το αυτί μου ότι ο ιδιοκτήτης είχε στο παρελθόν κάποια σχέση με τα Wendys, εξού και οι ομοιότητες... :award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκλεισαν και τα Apple Bee's ??

που ηταν ρε χιουστον στη μοσχα αναθεμα τα και δε τα ειδα??? 10 μερες τον ιουνιου δε μπορει θα πεφτα πανω τους!!!!

οσο αφορα τα wendys κοιτα να δεις που τα γουσταρε κοσμος τελικα!!! Μιλαμε επρεπε να ειχα αγορασει μετοχες μονο κ μονο για τις πατατες με το τυρι!!! Θυμαμαι στο πανεπιστημιο ενα καλοκαιρι ειχα δουλεψει παρτ ταιμ στη Ροδο!!!! Πρωι βραδυ εχ@ζ@ πατατες σας λεω!!! Μεχρι κ σπιτι εβαζα τυρι χαχαχαχαχαχαααααα ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗ φερτε τα πισωωω!!! :music-smiley-005:

Το ένα που πήγαινα στην Arbat street! 10λεπτα με τα πόδια απο Red Square!

Ποτε δεν κατάλαβα γιατι έκλεισαν αφού όλοι λένε τ καλύτερα και τα μνημονευουν ακόμα!

Παντως εγώ το applebees το έβρισκα πάντα πολύ μέτριο, σαν ένα κακέκτυπο του Fridays... Εχω φάει 3 φορές και και τις 3 το μετάνιωσα..

+1000

Τα Fridays είναι μακράν καλύτερα, τόσο σε ποικιλία όσο και σε γεύσεις και ποιότητα. (Βέβαια αυστηρά Δευτέρα - Τρίτη που έχουν τις μισές τιμές, τις υπόλοιπες μέρες όποιος πάει κακό του κεφαλιού του)

Last edited:
Εντάξει, τα Wendy's είχαν μακράν το καλύτερο burger και θεϊκές πατάτες με μπέικον + τυρί! Οι περισσότεροι... μιμητές βάζουν για τυρί απλά cheddar που είναι λιωμένο στην αρχή, ενώ μόλις κρυώσει λίγο στερεοποιείται στις πατάτες (@@#), άσε που από γεύση δε λέει μία σε σχέση με των Wendy's! Εντάξει εννοείται βέβαια ότι εδώ μιλάμε για junk food και βάση αυτού κρίνουμε!

παντως μεταξυ μας μεταξα που λενε για τυρι σκονη ανακατεμενο με νερο ηταν μακραν οτι καλυτερο γευστικα υπηρχε τοτε.....

τωρα βεβαια ο χιουστον θα με ξανακανει να παω μοσχα πραμα που δε θελω μονο κ μονο για μπεργκερ κ πατατες!!! :music-smiley-005:

Χεχε, υπέροχη πόλη η Μόσχα, απο όλες τις πλευρές! ;)

ξερεις τι ναι να ξυπνας 7 το πρωι και να βλεπεις την αλλη με τη γοβα στιλετο κ το μινι να πηγαινει στο γραφειο?? :bigcry: :bigcry: :bigcry:

H ποιότητά τους τα τελευταία χρόνια ήταν άθλια, ακόμα και για εστιατόρια του είδους...
Μεγάλη πτώση σε σχέση με 4-5 χρόνια πρίν που σε κάποιες φάσεις από τον κόσμο έπρεπε να περιμένεις μισή ώρα για τραπέζι (αν και ποτέ δεν έκατσα να περιμένω...)
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εστιατόριο μπορεί να θεωρεί το ρίξιμο της ποιότητας σαν βιώσιμη λύση αύξησης κερδών (γιατί η κατρακύλα είχε ξεκινήσει πολύ πριν την κρίση)... Μάλλον πήραν αυτό που τους άξιζε...

H ποιότητά τους τα τελευταία χρόνια ήταν άθλια, ακόμα και για εστιατόρια του είδους...
Μεγάλη πτώση σε σχέση με 4-5 χρόνια πρίν που σε κάποιες φάσεις από τον κόσμο έπρεπε να περιμένεις μισή ώρα για τραπέζι (αν και ποτέ δεν έκατσα να περιμένω...)
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εστιατόριο μπορεί να θεωρεί το ρίξιμο της ποιότητας σαν βιώσιμη λύση αύξησης κερδών (γιατί η κατρακύλα είχε ξεκινήσει πολύ πριν την κρίση)... Μάλλον πήραν αυτό που τους άξιζε...

δε ξερω ρε παιδια για θεμα ποιοτητας εγω οσες φορες ειχα παει κ στα τελευταια τους μαλιστα τα ιδια μου φαινοντουσαν... Τωρα για το καταστημα του συνταγματος θυμαμαι ειχαν ακουστει διαφορα οτι ο ιδιοκτητης τα χε τσουγκρισει με τους προμηθευτες κ επερνε απο αλλου....... τωρα τι ειναι αληθεια κ τι οχι το θεμα ειναι λουκετακι μπηκε :bigcry:

ρε σεις ο Μουρούζης στα καλύβια υπάρχει ακόμα???

:ernaehrung004:

Αν υπαρχει???? Αυτος εχει παρει ολο το οικοδομικο τετραγωνο:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005: