Έκλεισε η Monster Cable?

Παπαγαλακια με φτυαρια και δαφνες αφθονα.Το ξανα ειπα , ζητησα απο αρισυντακτη να αγορασει συσκευη που μετρα καλωδια hdmi και μου ειπε αν ξερω ποσο κανει.Χθες το βραδυ του ειπα μιας και εχετε πλεον αλλου ειδους πλατες αγοραστε την.Να δουμε μετροντας αν υπαρχουν διαφορες , και αν τις βλεπει το ματι.Και κατι ακομα αν υπαρχουν, ποσοι ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν ενα καλωδιο κατι παραπανω .Και ποσοι θα ειναι αυτοι που θα βγουν αν πουν οκ εκανα λαθος ,αν και με τα ματι δεν εβλεπα τιποτα.Η συσκευη εχει 22 χιλιαρικα .αν ηταν φτηνοτερη θα αγοραζα μια για πλακα.Ετσι και αλλιως καλωδια hdmi ψωνισα.

Re: Απάντηση: Έκλεισε η Monster Cable?

απο τα καρε εξαρταται το τι χανουν και βρισκουν?

Αν κάποιος μιλάει για διαφορές στην κίνηση, αυτό σημαίνει πως κάποια καλώδια χάνουν καρέ... Χάνουν όμως; ;)

Ένα ενδιαφέρον βιντεάκι με κάποιον ονόματι Jeff Boccaccio από τα DPL Labs (όπου αξιολογούν καλώδια). Στο βίντεο μιλάει για το HDMI 1.4, και μεταξύ άλλων απαντάει σε ερώτηση για το αν τα HDMI καλώδια μπορούν να παρέχουν "deeper black levels" ή "better white levels" ή "better color degradations" που μερικοί λένε ότι βλέπουν λόγω καλωδίων.

(@ 3:23)

http://www.youtube.com/watch?v=4MMDGkQ-w5s

Last edited:
Όντως όλα καλά με το μαγαζί.
Ανησύχησα να πω την αλήθεια γιατί είμαι καλός πελάτης σε αυτά τα παπαράκια.
Τώρα όσο για την τιμή θα συμφωνήσω με τον argi.
Εξαρτάται από πολλά πράγματα φίλτατοι για πιο λόγο και αιτία κάτι είναι ακριβό όπως και η ίδια η τιμή είναι υποκειμενική τελικά με το τι παίρνεις.
Παραδείγματα πάρα πολλά, εγώ θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι η monster όπως και λίγοι άλλοι είναι αυτοί που δίνει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που πληρώνουμε στην έρευνα, και αυτό είναι που τελικά κοστίζει.
Ανεξαρτήτως κατασκευαστή, μιας και δεν είμαι στην κατηγορία των "τρελλών" και χρυσών καλωδίων, βάζω monster τα τελευταία 20 χρόνια, κι έχω ακόμη καλώδια ηχείων που τα αγόρασα το 94 και δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Ειλικρινή απάντηση?
Θεωρώ ότι είμαι Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ εδω μέσα, οπότε ο λόγος είναι η πολύ ωραία συσκευασία τους και το πανέμορφο σηματάκι.
Άσε που το monster είναι και φαλικό σύμβολο χεχεχε.