Έκλεισε το Bit-hdtv?

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Προσπαθώ να μπω εδώ και 2 μέρες και μου βγάζει ένα παράξενο μήνυμα για dns.... κλπ, γνωρίζει κανείς τίποτα?

παιδια να ρωτησω μιας κ χρονιος χρηστης του εν λογω σαιτ.... εχω να μπω μερικους μηνες κ τωρα που παω να μπω μου λεει κατι κανω λαθος. Βαζω εμαιλ δεν υπαρχει κατι μου λεει. Σημαινει οτι εχω διαγραφη παντελως ? Καμια ιδεα? :bigcry: :bigcry: :bigcry:

παιδια να ρωτησω μιας κ χρονιος χρηστης του εν λογω σαιτ.... εχω να μπω μερικους μηνες κ τωρα που παω να μπω μου λεει κατι κανω λαθος. Βαζω εμαιλ δεν υπαρχει κατι μου λεει. Σημαινει οτι εχω διαγραφη παντελως ? Καμια ιδεα? :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Το username δεν είναι σε μορφή email πάντως. Mετά από κάποιο διάστημα διαγράφεται αυτόματα ο λογαριασμός σου, έχει επιλογή στο profile σου να κάνεις park account. Δοκίμασε στην αρχική οθόνη να κάνεις password recover, ίσως καταφέρεις κάτι.

σωστος δεν ειναι σε μορφη εμαιλ. το περιεργο ειναι οταν κανω password recovery μου βγαζει οτι δεν υπαρχει το εμαιλ μου! γιαυτο λεω μηπως διαγραφονται ολα μαζι με το λογ/σμο?

Μόλις γυρίσω σπιτι θα κάνω link το μήνυμα που μου βγάζει, δεν είναι θέμα parked account ούτε θέμα ratio, με παραπέμπει σε άσχετη σελίδα, σαν αυτές που βγαίνουν όταν ένα site κλείνει.

Βασίλη μόλις κάνω login βγάζει αυτό το μήνυμα "We have/had some issues with DNS, problems will be resolved within 12 hours." Παρόλα αυτά από εμένα μπαίνει κανονικά.

σωστος δεν ειναι σε μορφη εμαιλ. το περιεργο ειναι οταν κανω password recovery μου βγαζει οτι δεν υπαρχει το εμαιλ μου! γιαυτο λεω μηπως διαγραφονται ολα μαζι με το λογ/σμο?

Μάλλον σβήστηκε ο λογαριασμός σου.

DNS service for this domain has expired with DNS Made Easy.
To renew your DNS service now, please login to your account here and click on the Purchase/Upgrade/Renew link.

Ενω απο το κινητό μου μπαίνω κανονικά, στα 2 pc που έχω στο σπίτι μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Μήπως να σβήσω cookies και να προσπαθήσω να ξαναμπώ?

Μήπως να σβήσω cookies και να προσπαθήσω να ξαναμπώ?

Ακριβώς αυτό.....

Γενικα πρέπει να σβήνουμε cookies συχνα.

Τα PC σου λόγω των cookies αυτώ "θυμούνται" τη σελίδα με το προβλημα...

Το site είναι ΟΚ εδώ και μέρες.
Επίσης ήδη τρέχει beta φαση του site σε gazzele και γίνονται δοκιμές για να μεταφερθούν κάτι που όμως θα πάρει πολύ καιρο ακόμα να γίνει.

ΥΓ: Για τον φίλο με το πρόβλημα του account του. Λογικά έχεις γίνει deleted αλλά αν θές pm me το username σου να δω αν είσαι μεσα ακόμα.

Last edited:
Από το κινητό μπαίνω κανονικά και εγώ .
Μια δοκιμή που έκανα από το PC, δεν μπαίνει με τίποτα, με αναζήτηση στο google άνοιξα την προσωρινά αποθηκευμένη και μπήκα από εκεί.
Στο site έχουν αναρτήσει ένα μήνυμα που λέει ότι έχουν πρόβλημα με τους DNS και θα επανέρθει το επόμενο 12ωρο