Εκλεισε το Megaupload

μάλιστα. μετά την πίπα την σοπα έχουμε και την κόπα. α ρε κόπα αφρικα που σας χρειάζεται.

Απάντηση: Re: Εκλεισε το Megaupload

Τους πλάκωσα στα email από περιέργεια να δω τι θ απαντήσουν .Επίσης το κοινοποίησα σε μερικά καλά site για να γίνει νταραβερι .Αν είχα και facebook θ ατο ξεκίναγα

traffic-spike.jpg

http://torrentfreak.com/megaupload-alternatives-see-surge-in-traffic-after-shutdown-120126/

εγώ πάντως έκανα dispute μέσω paypal για το filesonic και σήμερα που έστειλαν mail ότι θα μου επιστρέψουν 25 δολάρια, όση και η τριμηνιαία συνδρομή που είχα.
Και αυτό γιατί δεν είχαν περάσει 45 μέρες από την πληρωμή μέσω paypal. Αλλιώς θα πήγαινε μέσω πιστωτικής που έχει μεγαλύτερο παράθυρο, νομίζω 120 μέρες για αμφισβήτηση.

Εσυ είσαι από τους τυχερούς για ρώτα και μας .... Anyway το θέμα είναι ότι εκτός RS δεν βλέπω να μετακινούνται σε κάτι άλλο. Άλλοι πάνε σε easybytez , το hotfile ήρθε ξανά στο προσκήνιο, το netload κι αυτό έχουν εμφανιστεί ένα κάρο ..μύλος η υπόθεση

Εσυ είσαι από τους τυχερούς για ρώτα και μας .... Anyway το θέμα είναι ότι εκτός RS δεν βλέπω να μετακινούνται σε κάτι άλλο. Άλλοι πάνε σε easybytez , το hotfile ήρθε ξανά στο προσκήνιο, το netload κι αυτό έχουν εμφανιστεί ένα κάρο ..μύλος η υπόθεση
Εμένα πάντως για δουλειά των Rapidshareιανών μου μοιάζει.....:flipout::flipout:

Ρίξτε μια ματιά στα ρώσικα.
Αλλά ΙΜΗΟ μη δίνετε φράγκο…

Δε θα ήθελα να διαφημίσω κανένα από αυτά τα services που στόχο έχουν το κέρδος.
Αλλά εάν μπεις σε ρώσικα forums θα δεις διάφορες ‛άγνωστες’ στους δυτικούς αντίστοιχες εταιρίες.

Re: Απάντηση: Εκλεισε το Megaupload

εγώ πάντως έκανα dispute μέσω paypal για το filesonic και σήμερα που έστειλαν mail ότι θα μου επιστρέψουν 25 δολάρια, όση και η τριμηνιαία συνδρομή που είχα.
Και αυτό γιατί δεν είχαν περάσει 45 μέρες από την πληρωμή μέσω paypal. Αλλιώς θα πήγαινε μέσω πιστωτικής που έχει μεγαλύτερο παράθυρο, νομίζω 120 μέρες για αμφισβήτηση.

Με τι αιτιολογια ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκλεισε το Megaupload

Με τι αιτιολογια ?

ότι το προϊόν είναι ελλιπές. Από ότι διαβάζω και στο adslgr, όσοι έκαναν dispute στο paypal και ήταν μέσα στο διάστημα των 45 ημερών κέρδισαν refund.

Η Γερμανία δεν θα υπογράψει τη διεθνή Εμπορική Συμφωνία Καταπολέμησης της Παραποίησης (ACTA) μολονότι έχει ήδη συμφωνήσει επί της αρχής, ανέφεραν σήμερα κυβερνητικές πηγές από το Βερολίνο, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για τις επιπτώσεις που θα έχει στους χρήστες του Ίντερνετ

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathworld_1_10/02/2012_427202