ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ....

Η προσωπική μου άποψη για το τρωκτικό, το είδος των ειδήσεων που παρουσίαζε, η γλώσσα και το ύφος των σχολίων που αναρτώνταν, η ακατάσχετη φημολογία και οι σοβαρές (κατ'εμέ) ενδείξεις για κύκλωμα εκβιασμών που κρύβονταν απο πίσω ή στο πλάι, δεν μου επιτρέπουν να στεναχωρηθώ έστω και ελάχιστα για αυτήν την απώλεια.

Χειρότερο και απο αυτούς που καθημερινά λοιδωρούσε.

Η προσωπική μου άποψη για το τρωκτικό, το είδος των ειδήσεων που παρουσίαζε, η γλώσσα και το ύφος των σχολίων που αναρτώνταν, η ακατάσχετη φημολογία και οι σοβαρές (κατ'εμέ) ενδείξεις για κύκλωμα εκβιασμών που κρύβονταν απο πίσω ή στο πλάι, δεν μου επιτρέπουν να στεναχωρηθώ έστω και ελάχιστα για αυτήν την απώλεια.

+1000

Oτι και να ηταν (που συμφωνω με τον Αλεξη οτι ηταν του χειριστου ειδους ενημερωση) εκλεισε μετα απο μια δολοφονια.

Και αυτο δεν μπορει να ειναι ποτε καλο.

το παρακάτω blog είναι ορκισμένος "εχθρός" του Τρωκτικού και της μέχρι τώρα τακτικής του...Ακόμα και την ημέρα της δολοφονίας του Σ. Γκολια οι αναρτήσεις του άγγιζαν τα όρια της υπερβολής (άγνωστο γιατί τόσο μίσος..)......

http://les-malakies.blogspot.com/2010/07/blog-post_6616.html

Oτι και να ηταν (που συμφωνω με τον Αλεξη οτι ηταν του χειριστου ειδους ενημερωση) εκλεισε μετα απο μια δολοφονια.

Και αυτο δεν μπορει να ειναι ποτε καλο.

Συμφωνώ 100% και με τους δυο σας...

Θα το γράψω και ότι γίνει ας γίνει ...

Οι "bloggers' που στελέχωναν το 'blog' αυτό θα βοηθήσουν τις αρχές ? ή θα εξαφανιστούν ?

Τα στοιχεία που έχει το συγκεκριμένο 'blog' (δίσκοι - emails - κλπ) θα παραδοθούν για έρευνα ή θα τα φάει ο κος Format ?

Το 'Blog' ήταν τελικά ένα όραμα του θύματος που έγινε παραγματικότητα ή το θύμα τελικά ήταν ο στυλοβάτης του συγκεκριμένου χώρου και όλοι οι υπόλοιποι ήταν απλά 'υπάλληλοι' ?

Καποιος ειπε:
"Διαφωνω με αυτα που λες αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να το λες"

και τωρα ;;;

μεινανε ολα τα αλλα που ειναι αμεροληπτα και ανεπηρεαστα ....

τωρα εχουμε..... την Ζουγκλα να μαθαινουμε ειδησεις

βεβαιως και την καθε παπαρια Blog που μπαινουν 10 20 ατομα και γραφουν οτι θελουν .......

Πολυ Δημοκρατια επεσε τωρα τελευταια

Απάντηση: Re: ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ....

:grinning-smiley-043 fully agree

Απάντηση: Re: ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ....

Είμαι περίεργος να δω τους λόγους!

Χωρίς αρχηγό πως θα σταθεί; Είναι φανερό ότι ασχέτως ότι ποτέ δεν το παραδέχθηκε, ο Γκιόλιας ήταν η ψυχή και η καρδιά του τρωκτικού...

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ....

Χωρίς αρχηγό πως θα σταθεί; Είναι φανερό ότι ασχέτως ότι ποτέ δεν το παραδέχθηκε, ο Γκιόλιας ήταν η ψυχή και η καρδιά του τρωκτικού...

Δεν νομιζω οτι θεμα αρχηγου και ελλειψεως του μονον....

Φημολογειται δεξια αριστερα οτι εχουν εκτεθει αρκετα οι συνεργατες του και πανε για "φρεσκια" αρχη σε πιο προστατευμενο περιβαλλον.

Το τρωκτικό μάλλον έκλεισε για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας...
Προφανώς (και κατά την γνώμη του) κάτι θέλει να "φωτογραφίσει"... όσον αφορά την προέλευση των Σεχταίων και τους εργοδότες τους...

Και όπως έκλεισε έτσι μπορεί με μιά ανακοίνωση να ξανανοίξει... μετά από λίγο ή πολύ καιρό.