Εκλογες 2007

Re: Απάντηση: Re: Εκλογες 2007

Οπως & να εχει εγω προσωπικα η θα τους μαυρισω η θα ψηφισω
τους μικρους γιατι & οι δυο μεγαλοι ειναι για τα μπαζα..

μωρέ κι εσύ και όλοι...
αλλα έλα μετά στις 17/9 να μου εξηγήσεις πως γίνεται και οι δυό μαζί βγάζουν 85% στο φινάλε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εκλογες 2007

μωρέ κι εσύ και όλοι...
αλλα έλα μετά στις 17/9 να μου εξηγήσεις πως γίνεται και οι δυό μαζί βγάζουν 85% στο φινάλε

δες τα ποσοστα τηλεθεασης της μαριας της ασχημης και τα λοιπα βραζιλιανικα και μη και θα εξηγηθει μονο του το θεμα....

μωρέ κι εσύ και όλοι...

Ετσι!!! Πες τα γιατι τα ακουμε συνεχεια αυτα κι εχουμε βαρεθει!!!

μωρέ κι εσύ και όλοι...

Αυτο ειναι απλο φιλε μου,στην Ελλαδα
ζουμε την χωρα του ρουσφετιου..

μωρέ κι εσύ και όλοι...

Το 85% είναι το ποσοστό απο αυτούς που ψηφίσανε....
Το ποσοστό από αυτούς που δεν ψηφίσανε αλλά είναι εγγεγραμμένοι
δεν το λένε (το αναφέρουν μόνο στις καρτέλες σαν νούμερο και όχι σαν ποσοστό).
Τους τσούζει βλέπεις και δεν τους συμφέρει να δίνουν έκταση στην αδιαφορία
και στην αγανάκτηση του κόσμου για τα μούτρα τους....:furious3:

Ας βγάλουν τα ποσοστά επί του συνόλου των εγγεγραμμένων και τότε τα ξαναλέμε...

Eιδα πρωτη φορα σημερα ( οχι οτι μπορουσα να κανω κι αλλιως,οι προβολες παραταξιακων διαφημιστικων πεφτουν βροχη ) ενα κλιπακι που η κυβερνητικη παραταξη υποσχεται κατι που εχει να κανει με παροχες και αλλα ομορφα...ουτε τις λεπτομερειες δεν ακουσα.

Το σλογκαν τελειωνε : " Για να βοηθησουμε τα νεα ζευγαρια να κανουν μια καινουργια αρχη"

και ερωτω : για ποια ζευγαρια μιλανε? τα straigt η τα gay? η ολα μαζι, διακρισεις δεν κανουμε??

Εμένα αυτό που μου έμεινε από τα προεκλογικά σποτ και φυλλάδια είναι η λέξη εγγύηση:
Εγγυόμαστε το τάδε, το δείνα, τόσες εγγυήσεις πια ούτε οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Ωραιοποιημένα και σοβαρότερα, και καλά, "θα".
Μόνο αντισκωριακή δεν δίνουν, οι σκουριασμένοι.

Eιδα πρωτη φορα σημερα ( οχι οτι μπορουσα να κανω κι αλλιως,οι προβολες παραταξιακων διαφημιστικων πεφτουν βροχη ) ενα κλιπακι που η κυβερνητικη παραταξη υποσχεται κατι που εχει να κανει με παροχες και αλλα ομορφα...ουτε τις λεπτομερειες δεν ακουσα.

Το σλογκαν τελειωνε : " Για να βοηθησουμε τα νεα ζευγαρια να κανουν μια καινουργια αρχη"

και ερωτω : για ποια ζευγαρια μιλανε? τα straigt η τα gay? η ολα μαζι, διακρισεις δεν κανουμε??

Αυτά που ορίζονται ως ζευγάρια βάσει νόμου. Δηλαδή μετά την τέλεση γάμου πολτικού ή θρησκευτικού.

και εδώ προκύπτει το μέγα ερώτημα. Τι προβλέπουν τα προγράμματα των κομμάτων για τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων;

Οντως μείζον θέμα.Θα αλλάξει η κοινωνία με αυτό..

Eιμαστε τοσο πουριτανοι που τοσο σκοπιμα παραβλεπουμε την ομοφυλοφιλια.

Αραγε κανεις απο τους 300 δεν εχει αγγιξει το απαγορευμενο μηλο?

Πχ αν ενας εν δυναμει διεκδικητης της εξουσιας εβγαινε και ελεγε οτι στο παρελθον αλλα και στο παρον εχει "λοξοκοιταξει" η αντιδραση του λαου θα ηταν ποια ?

Μαυρο φυσικα μιας και ειμαστε τοσο συντηρητικοι που ουτε τα αυτονοητα δεν παραδεχομαστε.

Απλα κανουμε γαμους μαιμουδες , παιδια ( το μονο σωστο ) , και το παιζουμε πολυ αρσενικοι γιατι αυτο ειναι που κατα παραδοση ερεθιζει το ψηφοφορο.

Λύσαμε όλα τα σοβαρά θέματα και είπαμε να συζητήσουμε κι αυτό τώρα...

Δηλαδή, άντε πες και ψηφιστεί νόμος και τους αναγνωριστούν όλα όσα ζητάνε(που δεν ξέρω τι ζητάνε).
Και μετά?
Χ@στηκε η φοράδα στ' αλώνι(όπως λένε και οι ίδιοι)!
πιο πολύ τους ενδιαφέρει να μην είναι δακτυλοδειχτούμενοι σ' αυτήν την κοινωνία, πράγμα που δεν θα αλλάξει κανένας νόμος, παρά αν τους επιτρέπει-αναγνωρίζει το κράτος τον γάμο μεταξύ gay

υ.γ έχω φίλους gay στα 30+, οι οποίοι σε συζητήσεις μας(gay ενδιαφέροντος), ουδέποτε ανέφεραν το συγκεκριμένο θέμα σαν προβληματισμό......
ούτε καν ασχολούνται για την ακρίβεια!

Δεν είναι όλοι έτσι Πετράν. Σε συζητήσεις που έχω εγώ εδώ στην Αθήνα με φίλους μου που δηλώνουν gay, σαφώς και τους ενδιαφέρει πρωτίστως να μην είναι δαχτυλοδεικτούμενοι, αλλά και το θέμα του γάμου αποτελεί γι αυτούς ένα παράθυρο στην κοινωνική τους ένταξη. Συν τα όποια benefits έχουν σε κοινωνικόοικονομικό επίπεδο. Αλλά γι αυτούς το θέμα του γάμου αλλά και της υιοθεσίας είναι μέγιστα ζητήματα.

Όταν όμως "έχασα" έναν καλό μου φίλο γιατί αναγκάστηκε να φύγει απο την πόλη του και να πάει να ζήσει σε άλλη για να μπορεί να είναι με τον σύντροφό του κατάλαβα οτι άλλα είναι αυτά που τους ενδιαφέρουν πρωτίστως....

Στην Αθήνα είναι διαφορετικά τα πράγματα παιδιά, εκεί είστε πολλοί(η μισή Ελλάδα) και οι gay χάνονται μέσα στο πλήθος..
Χώρια που στην Αθήνα έχετε "απελευθερωθεί" σε μεγαλύτερο βαθμό.
Στην επαρχία δυστυχώς είναι ακόμα ζόρικα τα πράγματα!

Πάντως δεν διαφωνώ φίλε Φώτη...

Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις για την επαρχία. Σε κάποια πράγματα υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις, όχι πάντα δικαιολογημένες κατά τη γνώμη μου. Συμφωνώ επίσης με τα εισαγωγικά στη λέξη "απελευθερωθεί". Γιατί και εδώ στην Αθήνα υπάρχει τρομερή προκατάληψη σε πολλά ζητήματα, και αυτό που μοιάζει με απελευθέρωση στην ουσία είναι το αποτέλεσμα της αποξένωσης που υπάρχει σε αυτή την πόλη. Όπως δεν νοιάζεσαι για το αν ο διπλανός σου ζει ή πέθανε, δεν νοιάζεσαι και για το αν είναι gay ή straight.