ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΣΤΗΝ PIONEER 428XD

6 December 2007
40
Kαλημερα.Εχω συνδεσει εναν dreambox 7025 στο δευτερο scart που εχει σημα RGB.Μου βγαζει συνεχεια πανω δεξια εισοδο3-χρηστης-ευρεια-RGB.Οι ρυθμισεις του δορυφορικου δεκτη ειναι εξοδος σηματος RGB και 16¨9 για την εικονα.Κοιταξα μηπως δεν παταει καλα το scart στην τηλεοραση η στον δεκτη ηταν ενταξει.Αλλαξα και το scart παρολο που ηταν monster πλακε,που απο την τιμη του φαινεται οτι ειναι καλο,αλλα εξακολουθει το εικονιδιο να εμφανιζεται.Το πηγα και στην πρωτη και στην τριτη θεση αλλα δεν βγαζει σημα RGB.Καμια βοηθεια?

Στη πρώτη και την τρίτη εισοδο θα μπεις στο μενου ¨Επιλογες¨ - ¨εισοδος εικόνας¨ και εχει επιλογή να το γυρίσεις σε RGB. Για δοκιμασέ το γιατι δεν εχω την τηλεοραση μπροστά μου αλλα απ' οτι θυμάμαι ετσι πρέπει να είναι

Ευχαριστω.θα το δοκιμασω το απογευμα,αλλα νομιζω οτι οταν το εβαλα στο επιλογες-εισοδο εικονας δεν εχει επιλογη RGB.Ειδομεν....

Σκεφτομαι μηπως εχει κανενα προβλημα ο δορυφορικος,γιατι στις αλλες συνδεσεις που εχω και HDMI και τα αλλα scart και component δεν εφανιζεται τιποτα.Οπως και στα τηλεοπτικα ειτε επιγεια ειτε ψηφιακα.Μια φορα μονο στην αρχη που δειχνει την πληροφορια για την πηγη εισοδου.

Καλημερα.Τελικα ειναι ετσι οπως θυμομουν.RGB επιλογη εχει μονο στο μεσαιο scart.Στις αλλες δυο θεσεις δεν εχει.Τελικα ο δεκτης ειχε φαει κολλημα και εστελνε καποιο διαφορετικο σημα συνεχεια,με συνεπεια να το βλεπει η τηλεοραση και να αναβει το εικονιδιο συνεχεια.Του περασα ξανα το image και ηρθε στα ισια του.

και εμενα το κανει η lx508 και αναγκαστηκα να ρυθμισω το δεκτη της nova σε composite....